שלום לכולם , מבקשת עזרה במילוי שאלון

Black Stain

New member
אני לא חושבת שהייתי הולכת

המשוואה מאוד פשוטה
את לא רוצה ללכת -> את לא הולכת
לדעתי אין צורך להכריח את עצמך ולסבול שם אם אין לך סיבה ממש ממש טובה

Miss Lavet

New member
אז הלכתי.

זסה היה יותר גרוע ממה שחשבתי... אני אפרט מחר כי אני מתה לישון

Miss Lavet

New member
כמו שאמרתי- אני מרחיבה

הכל התחיל בזה שבדרך למפגש אמא שלי בניסיון לעודד אותי הצליחה ממש לדכא אותי (או במילים אחרונות- העולם לא הוגן).
המשיך בזה זה כשנכנסתי לאין שהיה המפגש כל מי שהיו שם היו המחנכת וכמה תלמידים שאני לא סובלת (חוץ מאחת)... אחרי איזה רבע-חצי שעה משהו כזה הגיעו עוד הרבה אנשים (לא כל הכיתה אבל עדיין הרבה.
(מסקנה 1- היו הרבה תלמידים לא כמו שחשבתי)
נמשיך בזה שהתחלקנו לקבוצות (הערב כיתה היה בבאולינג) מי שביקשתי מהם לחבור אליהם לקבוצה סירב בטענה שמישהו (שבשלב זה עדיין לא הגיע) אחר אמור להיות איתם. בסופו של דבר הם היו צריכים עוד אדם אחד והם בחרו בי.
בהמשך המשחק אני ועוד מישהי היינו לא הכי טובות אבל היא הייתה קצת יותר טובה ממני... אז תפסתי אותה אומרת באיזשהו שלב "...אבל רותם הרבה יותר גרועה ממני..." מה שדיכא אותי לכל אורך המשחק, מה שלהוסיף להרגשה הגרועה שלי מתחילת שנת הלימודים
(מסקנה 2- כל החששות שלי לא היו נכונות, היה הרבה יותר גרוע ממה שיכולתי לדמיין)

Miss cullen

New member
זה עובר, כל הג'אנק הזה בחטב/תיכון .

ופשוט תצטרכי ללמוד להקשיב רק למה שאת רוצה.

ולכי תראי סרט טוב.

ביג דיל, גם אני ממש גרועה בבאולינג. ודי הצלחתי בחיים

Miss Lavet

New member
תיכון

לא יודעת... כל האנשים שנהגתי לדבר איתם בחטיבה הפסיקו לדבר איתי פתאום. וכששאלתי אותם (בתחילת השנה) למה הם ענו לי שהם רוצים לדבר עם חברים אחרים שלהם למרות שהם לא דיברו אתי בכלל ורק התעלמו ממני...

זהו, אני רוצה ללכת לראות סוויני טוד (זה הסרט שהכי מעודד אותי) אבל הDVD שלי התקלקל כנראה

אני יודעת אבל... אני לא אוהבת שאנשים אומרים לי מול הפרצוף את זה (וספורט בכללי)... הם לא צריכים להגיד משהו ידוע מראש

Miss cullen

New member
אני לא רק גרועה בבאולינג-

תחילת התיכון , אי שם לפני כ 13 שנים, היתה אחת התקופות הנוראיות שלי... מבחינה חברתית.

אז פשוט התמקדתי בלימודים
ושם היה לי טוב.

זה עובר. כמו כל תקופה קשה .

תעשי משהו טוב לעצמך. סרט טוב, מה את רואה את סרטי האימה האלו

Miss Lavet

New member
מבחינה חברתית

התקופה הזאת נמשכת מגן חובה (אבל למרבה המזל יש שיפור בשנים האחרונות)

הבעיה אצלי שאני אדם יותר מדי רגיש... זאת אומרת אם משהואחד לא טוב הוא ישפיע על הכל, גם על דברים שלא קשורים אליו... אני מרגישה שיש שיפור בלימודים (אבל זו רק תחילת השנה מי יודע מה יהיה בהמשך)... אבל אני פשוט רוצה חבר שיהיה איתי בבית הספר וגם בחלק המקצועות... שאני לא ארגיש אאוטסיידר

הבעיה שהתקופה הזאת אני לא יודעת מתי תסתיים...

סוויני טוד זה לא סרט אמה
זה הסרט האהוב עלי, הדבר היחידי שמעודד אותי כשאני מדוכאת ולפי הכינוי שלי (עם שגיאת כתיב חמורה כי הכינוי אמור להיות בכלל "MRS. LOVETT" ולא כמו הכינוי שלי) את יכולה להבין שיש לו השפעה עצומה על חיי (במילים אחרות- החלום שלי זה לשחק את גברת לאבט)... אני פשוט נקשרת לסרט הזה באופן אישי ולגברת לאבט במיוחד (אני מודעת שזה מטריד וקצת מפחיד
)

Miss cullen

New member
אז אני מציעה לך לראות סרט :

לתפוס את הרגע.

ואני מבטיחה שזה יעבור . באמת .

Miss Lavet

New member
משהו בתוכי מת

באמת שלא צריך לדאוג מסוויני טוד וממני
, כל מי שמכיר אותי ולו קצת יודע שאי-אפשר להוריד אותי מהקטע של סוויני טוד ושהסרט הזה פשוט מעודד אותי (נרשמו לזה הרבה ניסיונות כושלים
).

אנ אנסה את הסרט הזה, ואין לך שום צורך לדאוג מסוויני טוד, הרבה אנשים יכולים להגיד לך את זה

Miss cullen

New member
אני ממש לא דואגת! ההמלצה היא בנוסף.

את יכולה להנות משניהם

זה סרט של השראה...

Miss Lavet

New member
מצטערת על הטעות.. אבל אני רגילה

שאנשים מסתכלים עלי מוזר שאני אומרת שהסרט הזה מעודד אותי

אני עכשיו מחפשת את הסרט הנ"ל באינטרנט (התחלתי לחפש אחרי שקראתי את התגובה הקודמת שלך ליתר דיוק)

למעלה