But you didn't have to cut me!

N o R i K o

New member
But you didn't have to cut me!

כי צריך שרשור כזה, וכי אני בטוחה שזה מה שהחשמל שר כשחברת החשמל מנתקת אותו ואנחנו נותרים בימים כאלו ללא מזגן.

אז היום הייתי בראיון עבודה והייתה איתי מישהי בשם סינה. כן כן. סינה. והיא הייתה שחורה. אהא.

ו- אאעאעאעאעאע ג'ורג' אומאלי.
אהבת חיי. הוא מושלםםםם@#%@#$@! הוא כמו הפיטה של מרדית' ודרק. יודעים שאין לו סיכוי בעולם אבל אז הוא אומר לה "את יפה היום" וכזה "אוווווווויייי תעזוב את הכונפה הזאת היא לא יודעת לשחקקקקקקקק בוא אליייייייייייי ;_______;" רק חבל שTR נייט גיי ושהוא כבר לא מושמוש כמו שהוא היה לפני שמונה שנים, בעונה אותה אני רואה

מה חדש אצלכם? חם ממש? מה התוכניות לשבוע הקרוב?
קחו משהו נעים לאוזניים http://www.youtube.com/watch?v=mAcWGVC4Nqc

ellendili

New member
יאיי!

ג'ורג' לגמרי מושמוש

והוא יותר מגניב מפיטה! הוא רופא! בערך...
ולמרות שאהבת חיי זה מק'דרימי, ג'ורג'י הוא הנקסט בסט ט'ינג. (גם אלכס בסדר, אבל אותו התחלתי לחבב רק בשלב מאוחר יותר).
איזה כיף לך שאת רואה הכל פעם ראשונה ומתלהבת וזה
למרות שבטח כבר הרסנו לך הכל עם ספויילרים...
באיזה פרק את בכלל? הגעת ל6 כבר? וואו זה פרק מושלם!

N o R i K o

New member
לא, אני בראשון של השניה

פרק ביום, ככה זה עובד... אין בדרך כלל זמן ליותר XD למרות שאני משתדלת.
אני מתה על פטריק דמפסי כשחקן, אבל הדמות של דרק עדיין לא עשתה לי את זה... את אלכס התחלתי לחבב בדיוק בפרק הזה. אבל פרט לכך הוא לא ממש מעניין אותי...
אני מתבאסת על זה שהדמויות שאני באמת באמת אוהבת - ג'ורג', איזי - עוזבות אחר כך!@#$%@#$ ;__; אופוש. בא לי להתחבר רגשית לדמויות אחרות. אולי אלן פומפאו תלמד לשחק ואז אני אתחיל לחבב אותה או משהו... אני והחיבה שלי לדמויות ראשיות... בחיים לא קרה לי שכל כך לא עניינה אותי הדמות הראשית

ellendili

New member
אלן משתפרת קצת...

הבעיה שעד שהיא לומדת לשחק, הדמות שלה הופכת למעצבנת
.
נו יש לך את כריסטינה שהיא מגניבה... ויגיעו עוד כמה חבר'ה מגניבים בהמשך. ואדיסון מלכה!
וכדי מאוד שתתחילי לחבב את דרק אחרת אין לך מה לבוא לפורום!

ולגבי ג'ורג' ואיזי, אז אל תתבאסי מעכשיו... יש לך עוד מלא זמן להנות מהם

N o R i K o

New member
טוב התאהבתי באלכס עכשיו.

הסיפור עם האבא המכה שבה אותי.

כריסטינה יותר מדי קולד-הארטד בשבילי... יותר מדי ביזנס ביפור פלז'ר. ואני לא יכולה לחשוב "אוווו" כשאני כבר יודעת שהיא מפילה... וחבל. נורא רציתי לדעת איך יראה ילד חצי אסייאתי חצי שחור...

אדיסון מתחבבת עליי לאיטה... אבל בקושי רואים אותה

pennylane11

New member
אדיסון מלכה מהמשפט הראשון!

גם אלכס מעולה, וכולם שם מעולים ממש בהתחלה~
איזה כיף שאת רואה האנטומיה@#%$#@ D:

N o R i K o

New member
יו, נזכרתי שרציתי לומר לך

כשכריסטינה אמרה למרדית' "יור מיי פרסון" ישר הייתי "יאאא זה בחתימה של מעין!" ואז כשמרדית' הניחה עליה את הראש הייתה לי כזו צביטה בלב של "אוי, אני אוהבת את הסדרה הזו".
שתדעו לכן שזה נדיר.
עוד קצת ואני עמוק בפנים...

pennylane11

New member
האע אני אוהבת את הסצנה הזאתתת

איך אני מקנאה בך שאת בצפייה ראשונה! זה כזה אדיר. ועוד מעט את מגיעה לציטוט מהמחזיק מפתחות המהמם שלי והאע איזה כיף לךךך
הלכתי לכתוב פאנפיק. באע למה אני לא יכולה לראות פרק של האנטומיה בפעם הראשונה שוב :(

Sharonmxx

New member
זה יותר מדי זמן לחכות.

מה אני אמורה לעשות בינתיים?
סיימתי שרלוק בדיוק עכשיו, האנטומיה מזמן, יש לי רק עוד עונה אחת של דקסטר שאני רואה ביומיים וחוץ מזה יש לי רק קאסל. ואז מה שנדחפתי בברוטליות למרות שאני לא קשורה לשיחה או לחיים בכלל, sue me.
זה לא יום טוב שלי

ellendili

New member

קודם כל תחזרי להיות פעילה בפורום! זה מעביר את הזמן מעולה. וכמה גאוני זה שרלוק??
ואת תמיד יכולה לחזור למקורות ולצפות בבאפי. (או בבית הלן שזו ההתאהבות האחרונה שלי...)
וחוץ מז חודשיים זה לא נורא. הם יעברו מהר. ואז נגלה שהרגו את אריזונה!

Sharonmxx

New member
היי אני עדיין כאן!

רק.. פחות מגיבה. לא יודעת למה, וזה קצת מוזר כי זה בערך הפורום היחיד שאני לא סמויה בו

שרלוק זה לא גאוני, אני כועסת עליהם עכשיו. מחלה (its like you're a disease!
) שאין לה מרפא עד 2013.
אריזונה לא תמות, לשונדה יש נטייה להרוג רק דמויות שאני אוהבת. זה הpattern (דפוס?) שעליו האנטומיה בנויה. את אוהבת דמות/זוג/קו עלילה? אין בעיה, היא תדאג לנפץ לך אותו בעונה הבאה.
אולי אם נעשה את עצמנו כאילו קפנר היא הדמות האהובה עלינו גם היא תמות? אולי הרעיון הכי מוצלח שלי

Sharonmxx

New member
באמצע הלילה לא, אבל עכשיו זה די ברור

אני קוראת באנטומיה כל הזמן, רק לא מגיבה. לא יודעת למה, אני לא בדיוק מוצאת את עצמי שם מספיק כדי להגיב

הקול של קפנר עושה לי בחילה. היא הייתה בפרק אחד בקאסל וברגע שחקרו אותה התעצבנתי והמשכתי לראות על מיוט

pennylane11

New member
בלי קשר לשחקנית,

זה היה פרק ממש מפגר. בהתאם הוא גם השני של העונה הראשונה, אז לא ציפיתי ליותר מדי. זה מצחיק כי באנטומיה היא הייתה ההיא מקאסל ולא להפך. גם קתרינה סקורסון משחקת בקאסל בעונה הראשונה

ו- תבואיתבואיתבואי לאנטומיה! אנחנו לא נושכים!

Sharonmxx

New member
איכשהו את קתרינה לא זיהיתי

עד שאמא שלי עברה ליד המסך, זה היה כזה "ממתי את רואה מרפאה פרטית?" "זה קאסל.." "אה, אז זאת אותה שחקנית." "מה? מי זאת?" "אחות של דרק, את באמת לא מזהה?" ואז היא ממש צחקה עליי שאני סתומה, זה לא יפה

גם לאנטומיה אני אגיע בסופו של דבר

N o R i K o

New member
אם הייתה אפשרות לעשות את זה,

כלומר, לעשות משהו שכבר עשית שוב כאילו לא עשית אותו בפעם הקודמת, אז הזכות הזו הייתה שמורה להארי פוטר.

אבל היי, השיטה הכי טובה היא להפסיק להתפאנגרל עכשיו, לחכות איזה 8-10 שנים, ואז לצפות שוב. תתפלאי להיזכר במליון דברים ולהתלהב מחדש. XD

ellendili

New member
לגמרי הארי פוטר!

ושר הטבעות

ולא יודעת... נראה לי שיש דברים שנחרטים במוח לצמיתות... לא משנה כמה נראה לך ששכחת, ברגע שזה מול העיניים, הכל צף. זה די מבאס העניין הזה

N o R i K o

New member
האמת שכן,

בדיוק ראיתי את הפרק עם חולה ה-CF, שזה הפרק הראשון של האנטומיה שראיתי אבר. וכבר על ההתחלה ידעתי שהוא הולך למות בסוף הפרק... וזה מה זה שבר לי את הלב.
תקשיבו, דמעתי 2 פרקים ברצף. עלק סדרה על רופאים, זה ממש לא עושה אותי בריאה!
(וממש עושה לי חשק להיות מנתחת. תחזיקו לי ולציון הפסיכומטרי שלי אצבעות
)

ellendili

New member

אוקיי... למה אני לא יודעת על איזה פרק את מדברת...?! איזה חולה CF?

למעלה