But you didn't have to cut me!

N o R i K o

New member
הזה שקרא את CF כל כך הרבה פעמים ש...

סתם. ג'רמיה הזה, שביילי טיפלה בו מלא. והיא אמרה לו שהיא לא תתקשר להורים שלו. ובסוף היא כן.

ellendili

New member
אוי נכון...

איזה פרקים טובים יש בעונה הזאת.
וביילי כזאת מעולה

ellendili

New member

ולתגובה יותר קוהרנטית...
זו סצנה מדהימה! החברות שלהן מדהימה והסדרה הזאת מדהימה!

ellendili

New member
אויש זה פרק ממש נוגע ללב.

ואדיסון תותחית על!
נו נו, תגיעי כבר לתאונת רכבת!

pennylane11

New member
טוב אז אני צריכה לפרוק.

לפני בערך עשר דקות, אחרי היום הכי נורא שהיה לי החודש (וכבר היו כמה קשים), קיבלתי שיחה מהבוסית שלי. קיצוצים בתקציב, אני מפוטרת, החל ממחר. פאקינג מחר.
אין לי מה לעשות. עד שאני אמצא עבודה אחרת כבר יגיע אוגוסט, והבטחתי לעצמי שאעבוד קשה את כל יולי ואז יהיה לי כסף ואני אהיה רגועה ואלך ללמוד ולנוח ולפגוש חברים. עכשיו פיטרו אותי, יהיה לי חצי מהכסף המתוכנן בערך, ואין לי איך ומתי כבר למצוא עבודה אחרת.
"אני יודעת שזה לא פייר אבל" זה בערך המשפט הכי גרוע ביקום.
אני בוכה כבר רבע שעה ולא יודעת מה לעשות עם עצמי. אין לי כוח לזה יותר, בחיי.
סבלתי כל כך הרבה בעבודה הזאת, שעות לא הוגנות, תנאים לא הוגנים, ימים שלמים בלי אפילו הפסקה אחת. הייתה אלימות קשה עם הילדים שעבדתי איתם ודברים שאני לא רגילה אליהם, דברים שהיה לי קשה לסבול, תוכניות שביטלתי בשביל זה. ועכשיו פיטרו אותי.
אוף. הלכתי להטביע את יגוני בגלידה ומוזיקה של החתיכים בפול ווליום.

אממ, פיצויים?

ובגלל שהיא לא נתנה לך הודעה של שבועיים מראש הם אפילו גדולים יותר, אאל"ט.

תקשיבי, אם את עובדת בתנאים מנצלים יש *המון* גופים בחודשי הקיץ שתומכים בנוער פרו-בונו כדי להבטיח שכל תנאי העבודה שלך תקינים.

מה שהיא עשתה הוא לא הוגן ולא חוקי. שווה לך לבדוק את הנושא ולראות איך את מתקדמת הלאה. יכול להיות שמגיע לך הרבה מאוד כסף עכשיו.

pennylane11

New member
אז זהו,

שמחר אני הולכת לשם לבדוק מה וכמה אני מקבלת. לכאורה היא אמרה לי שהיא רוצה שאני אשאר רק לצהרון (שזה שעתיים וחצי מתוך השמונה וחצי) ואני אמרתי שאני לא מסכימה לנסוע ארבעים דקות כל כיוון בשביל שעתיים עבודה באמצע היום שתוקעת אותי לא לפה ולא לכאן. אני אישית דאגתי לא לעבוד יותר משמונה שזה המותר המקסימלי בהתחשב בגיל שלי, ואני אתעקש גם על נסיעות ועל משכורת הוגנת, ואקבל בסופו של דבר את מה שמגיע לי.

Black Stain

New member
אני לא חושבת שהיא זכאית לדברים האלה..

נראה לי שזה אחרי תקופה מסויימת של עבודה..

בכל מקרה, מעין אל תתבאסי!! במילא העבודה הייתה מנצלת וקשה.. אני מאמינה שכל דבר קורה לטובה!

ellendili

New member

אוי מעיני...
כלבתא אמיתית הבוסית הזאת! מה זה!
תנסי בכל זאת להנות מהחופש?

pennylane11

New member
את חייבת להודות,

את בעצם מאושרת ששמונה שעות שאני לא עובדת הן שמונה שעות שיש לי לנתב קצת למשחקי הכס. נו, תודי בזה!

ellendili

New member
די נו...

למה הפכת אותי...
חוץ מזה שכבר התייאשתי ממך, לא חופרת לך על זה יותר. בשביל זה יש לי את הדר

pennylane11

New member
נו, בחיי שאקרא!

באמת. אם לא היה בידיי הספר שלכאורה נכתב על ידי ריצ'ארד קאסל הנסגד, ואם לא הייתי מחייכת חיוך דבילי כל פעם שהוא היה נפתח באקסטראורדינארי KB - לגמרי הייתי עכשיו עמוק בתוך המשחקים (השניים). תנו לי קצת זמן, אני אקרא. הבטחתי לסיים עד סוף החופש, ואקיים.

N o R i K o

New member

תסתכלי על הצדדים החיוביים!

- את עדיין לא בגיל שבו את צריכה לשלם ביטוח לאומי, כלומר חייבת עבודה
- את עדיין בגיל שבו אפשר ולגיטימי לחלוטין לבקש דמי כיס מההורים, במיוחד אם הם אוהבים ותומכים ויודעים שאת בחורה חכמה עם מוסר עבודה, אז את יכולה להרשות לעצמך גם אם את לא רוצה
- גם ככה סבלת וקרעת את התחת שלך מעבר למה שהיית צריכה, ועוד בשכר מינימום
- את יכולה לעשות בייביסיטר בפחות שעות, עם ילדים יותר נחמדים, ולהרוויח פחות או יותר אותו דבר (קחי 25 לשעה, לילה של 4-5 שעות בייביסיטר מכסה לך יום עבודה)
- יהיה לך יותר זמן לקרוא\לראות טלוויזיה\לכתוב בפורום\לכתוב באופן כללי |בכלל לא משתעלת|
- גיילניס. הם תמיד צד חיובי
וגם קאסקט!

pennylane11

New member
אין, אין,

להכל יש סיבה

סתם, ברור מאליו שעכשיו אני אהיה פה גם ברוב הבקרים ובשעות מאוחרות יותר בלילה, זה הרבה יותר טוב מהרבה בחינות. אבל לא יודעת, מדכא משהו.
אני *כבר* עושה בייביסיטר, ככה שאת לא מאוד עוזרת פה, אבל קאסקט!@#$# הומייגאד זאת מילת הקסם שלי. אומרים קאסקט והכל נהיה בסדר פתאום!

Sharonmxx

New member
הייתי אומרת שחזרתי להיות סמויה

למה זה קרה, איך אפשר לתקן את זה ומצטערת אבל עם כל האהבה שלי לג'ורג'י, אלכס מושלם. אני קצת מאוהבת בו מהפרק השני.
חכי לעונה השלישית (ולפרק 18 בעונה 2) תראי מה זה טוב. מקסטימי

אוף עכשיו בא לי אנטומיה אבל נגמר לי. הלכתי להטביע את עצמי בכל כך הרבה דקסטר עד שאני אשכח.

למעלה