But you didn't have to cut me!

Sharonmxx

New member
זה אחד הפרקים הראשונים שראיתי,

and i was like "מה זהההההה אני רוצה כזה לעצמיייייי
" ומאותו הרגע ידעתי שהייעוד שלי זה לראות את הסדרה הזו.
הפרק הראשון שראיתי היה עם התאונת רכבת, במחשבה לאחור זה פרק ממש טוב להתחיל בו. אני מאמינה שאם הייתי מתחילה עם העונה הראשונה לא הייתי ממשיכה לראות כי היא משעממת יחסית למה שאחריה.

pennylane11

New member
הראשון שלי?

טוב אז פאן פאקט, השני של הראשונה. בתקופת השידור שלו ביס בפעם הראשונה, מסתבר שהייתי חולה או משהו, וישבתי עם אימא במיטה וראיתי איתם, והתאהבתי מיד

הוגאד. זה היה כל כך מזמן שהספקנו לעבור מאז דירה פעמיים. עברתי שלושה בתי ספר. שבע שנים. פסיכי משהו.

Sharonmxx

New member
מה זה החינוך הזה, האנטומיה בגיל כזה צעיר?

הכרחתי את אחותי, שהיא בת איזה 11-12, לראות איתי כמה פרקים. היא גם אוהבת, אבל אני מסננת פרקים שאני יודעת שהם יותר מדי.. סביב סקס.
אה, היום גיליתי שאבא שלי רואה קאסל! (ודקסטר!!) והוא צחק עליי שאני איטית כי אני רק בעונה 2 והוא באחרונה שיצאה, שנראה לי שזה 4 או 5.

pennylane11

New member
אני אוהבת את אבא שלך!!!

כאילו, גם אבא שלי רואה קאסל, אבל כשיש בטלוויזיה או סתם ככה, ובלי קשר גדול מדי. וגם- הוא ממש יורד עליי בשיחות כמו "איזה פרק ראית?" "זה עם הילדה שנחטפה, בהתחלה" "אנג'לה קנדלה, זה הפרק התשיעי של העונה הראשונה" כי אני מכירה את הסדרה ביי הארט D:
וכן, זה ידוע שזה לא חינוך משהו, אבל לא נורא
אני בקושי זוכרת דברים מהצפייה הראשונה שלי, אניווי, רק משתיים-שלוש כמה פרקים ואז כבר התחילו המרתונים D:

N o R i K o

New member
להגדיר "מרצוני החופשי" זה קצת מוגזם

אני רואה סדרה שהתחלתי לראות בתיכון שעוסקת במוזיקה קלאסית. העונה השלישית שלה יצאה בדיוק כשהתגייסתי, ועכשיו קלטתי שמעולם לא יצא לי לצפות בה... אז החלטתי לעשות ריווץ' מהעונה הראשונה, ובדרך התחלתי להאזין לכל הפלייליסטים הקסומים שיש לי ממנה. מוזיקה קלאסית

כשהיה לי זמן הייתי שומעת מלאאאא מוזיקה קלאסית. בעיקר בנסיעות לצבא, הכי כיף להתעפץ עם זה. אבל היום אני שומעת מוזיקה בעיקר כשאני עושה הליכות או מתקלחת (
) אז אני דווקא שומעת דברים יותר קצביים וכיפיים. XD

E l S i

New member
אוקיי זה מעלה בי שתי שאלות

מה זה להתעפץ? (עפץ זה גידול סרטני של צמח)

איך את שומעת מוזיקה במקלחת?

אה ואיזו סדרה זו? (אני זוכרת שבסמולוויל ליונל לות'ר תמיד היה שומע מלא מוזיקה קלאסית במשרד שלו)

N o R i K o

New member
להתעפץ מהמילה עפיצות,

הלא היא עייפות צבאית... בעגה היומיומית המושג "לנקר" משתמש לתאר את זה.

איך אני שומעת מוזיקה במקלחת? שמה את הפלאפון בקצה השני של החדר על פול ווליום. אחר כך אני מתלוננת שהרמקול לא עובד...

ולגבי הסדרה, את כבר צריכה להיות פתוחה לאנימה

קוראים לזה Nodame Cantabile, כלומר, נודאמה השירתית.... אם חרטוטים ביפנית לא מפריעים לך, זה באמת ממש מומלץ D:

(שמת לב שאלו היו שלוש שאלות? XD)

E l S i

New member
כן, בגלל זה ה"אה", שמתפקד כ'נ"ב'

אני לא ממש פתוחה לאנימות אז אני אוותר

Black Stain

New member
לשכנים שלי יש מכונת קריוקי חדשה

עם שיר אחד בלבד.
אני לא יכולה יותר לשמוע אותם מזייפים בצרחות
"מי שמאמין לא מפחדדדדד את האמונה לאבד!!!"

עוד מעט הם יאבדו את החיים שלהם.

pennylane11

New member
הדבר שהכי משמח אותי

בזה שעזבתי את העבודה - לגמרי העובדה שאין יותר מוזיקה מזרחית בלופים ובפול ווליום.
יהיה בסדר! נקווה

E l S i

New member
חוץ ממי שמאמין במפלצות

עכשיו, זאת לא בדיחה מקורית כל כך, אבל סיפרתי אותה לאבא

ואחרי כמה ימים ראיתי "מצב האומה" ועינב סיפרה אותה בדיחה עם ערפדים...

Sexy Darren

New member

לרוב אין מה לעשות נגד זה, חוץ מלקנות אטמי אוזנייםXD
אבל תגידי תודה שלפחות אין לך תרנגולים ליד הבית החדש, אני אמות אם הם יעירו אותי כל יום ב5 :(

Sexy Darren

New member
הומיגאד, אוהבות SPN וכאלה

משום מה בחיים לא בדקתי מי משחקת את ג'ו, אז זה היה השוק של החיים לגלות שפאקינג אלונה טל משחקת אותה

כאילו ואוו, אחת השחקניות היותר טובות בSPN, זאת כוכבת ילדות שלי מהפיג'מות. ולא זיהיתי אותה.

שלגיה מחכה לכם בקולנוע ב-
|תפוז|

|פטיש|
מי שומר על השומרים
|?|
אנחנו שמחים לארח את אחת הדמויות המרכזיות בתחום ביקורת התקשורת בישראל - שוקי טאוסיג, עורך "העין השביעית". שוקי יענה לכל השאלות מחר בשעה 10:00. http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=391&messageid=163085543
|תפוח|
להקרנת "שלגיה והצייד" כבר נרשמתם
|?|
ערב מהאגדות צפוי לגולשים שיגיעו להקרנת טרום-בכורה לסרט החדש "שלגיה והצייד", בכיכובן של שרליז ת'רון וקת'רין סטיוארט
;-)
מהרו להירשם - מספר המקומות מוגבל
|!|
http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2349675&skip=1

N o R i K o

New member
מי בא? D:

משעשע, תפוז חסכו לי את ההתלבטות האם שווה לשלם 35 ש"ח על כריס המסוורת', כשזה אומר שאני משלמת 35 ש"ח על קריסטן סטיוארט...

למעלה