קשה לא להשוות לסדרה
כשקראתי את השני לא כ"כ זכרתי מה היה בסדרה, חוץ האירועים הגדולים.
אריה - הפרקים היו הרבה יותר מזעזעים ממה שזכרתי.
את הקטעים עם טיווין זכרתי מעורפל ולי זה לא כ"כ היה משנה. יכול להיות שזה היה נותן אפקט קצת יותר של מתח, אבל זה היה עשוי בצורה טובה.
ממש אהבתי את הרשימת שמות שלה כל פעם לפני שהיא הולכת לישון. זה מדהים לחשוב על מה היא חושבת ואיך היא כ"כ חזקה למרות כל מה שהיא עוברת.
אריה היא דמות שמפתיעה אותי ומדהימה אותי בכל פרק מחדש, במיוחד בקטעים שהיא ארחאית על מוות של דמויות. את ילדה בת...? מאיפה זה בא לה? גנים של סטארק כנראה
.
ואלאר מורליגס.
הבלאגן בווינטרפל - שוב, לא זכרתי את כל הסוף עם בראן, ילדי ריד ושהם היו אמורים להיות "מתים".
כשקראתי את הפרק שהם לכאורה מתים ממש נלחצתי לרגע ושהגיע הפרק של בראן חשבתי שהוא הפך לזאב
בכל מקרה, הקטע עם מירה וג'וג'ן ממש הפריע לי בסדרה ולא הבנתי למה מרחו את זה עד אמצע עונה 3 וגם הביצוע של זה היה לא מוצלח, לדעתי.
הזכרת לי את ריקון, מה שאומר שעד עכשיו אין זכר אליו
.
רוב עשה לצערי כ"כ הרבה טעויות. בתחילת הספר קאט אמרה לו לא לשלוח לשם את ת'יאון והיא אמרה לו שרוב הסיכויים שהוא יבגוד בו.
והמסקנה: להקשיב לאמא! אם רוב היה מקשיב לה הסיפור שלו היה הולך כ"כ אחרת
.
סאנסה - אני התחלתי לחבב את סאנסה דווקא בספר השלישי. בספר השני שמחתי לגלות שהיא כבר לא חיה בעוללם של אבירים ושירים ושהיא קיבלה קצת זריקה מהמציאות.
האביר הזה, אם זה מי שאני זוכרת, ממש קרציה
אם כבר ההאונד, אני אוהבת שהוא קורא לה "little bird"
דאני - במקרה לה, בהשוואה לסדרה, אני הרבה יותר אוהבת את דאני של הסדרה.
דאני של הספרים היא קצת כאפה, יכול להיות שזה בגלל הגיל.
בסדרה היא הרבה יותר עוצמתית
מבחינת באריסטן זה לא משהו שמגלים בשלב כ"כ מוקדם. רוב הסיכויים שעשו את זה בשלב מוקדם בסדרה זה בגלל האפשרות שאנשים יזהו אותו ואז איאפשר לעשות את אפקט ההפתעה כמו שהוא נעשה בספרים.
את תראי כבר שתקראי את השלישי
טיריון -
הקטע עם אבא שלו אחרי המלחמה היה נוראי
הייתה להם שיחה שממש עשתה לי רע כשקראתי ואני לא זוכרת אם זה בסוף השני או בתחילת השלישי
סירסי-
אני אוהבת בספרים האלה שאין חוקים והכל יכול לקרות.
קראתי ראיון של מרטין והוא אמר שם שהוא שבר הרבה חוקים שלימדו אותו בכתיבה יוצרת
.
מעניין אותי מה תחשבי על איך טיריון ןוסנסה נעשה בספרים. זה שונה בצורה שממש הרתיחה אותי בסדרה
גם על החתונה האדומה מעניין מה תחשבי
אני חשבתי שהסדרה הייתה יכולה לעשות הרבה יותר אם היא הייתה משקיעה קצת תשומת לב לפרטים הקטנים
.
אז אמרת שעוד שבוע את מתחילה את השלישי?