Macphista

New member
איומים מהספרייה!

חחח
אז אני מקבלת לאחרונה הרבה מיילים מאיימים מהספרייה בדרישה שאחזיר את הספרים שנמצאים אצלי.
כמובן שההתייחסות למיילים כאלה היא... סימון כספאם
כי זה לא שמישהו ביקש לקחת אותם, אלא אלה סתם מיילים של "גברת! יש אצלך יותר מדי ספרים! שנים!"
קיצור, אחרי המיילים הגיעו גם טלפונים מאיימים, שזה כבר פחות מתאים.
אז ארזתי הבוקר שני סלים ענקיים של ספרים, הדברים שאין סיכוי שאצטרך עוד לעולם, בכל סל היו בין 15-20 ספרים. לא ממש ספרתי, די דחפתי "על המשקל"- כמה שהיה לי כוח לסחוב.
הגעתי לספרייה חצי מתעלפת עם מכת חום
ושרירי ידיים כואבים והחזרתי את הספרים.
שמחה ומאושרת חזרתי לדירתי הצנועה, פתחתי את המחשב ו- עוד מיילים מאיימים!
אז בדקתי עוד כמה ספרים הם טוענים שיש אצלי...
נראה שיש אצלי עוד 42 ספרים.

LeAnnDylan

Well-known member
VMA

אמרו שאני צריכה לראות את הטקס אפילו שהבעתי ענין אך ורק באהובתי קייטי פרי.
אז ראיתי, כי אני בן אדם נחמד ומפרגן (NOT)
וכי מה עוד יש לעשות בזמן שמתארגנים חוץ מלשמוע מוזיקה גרועה ברקע.
אני זוכרת שלפני כמה חודשים מישהו ביקש ממני לחוות דעה על השיר ה"חדש" של סלינה גומז - Come & Get It.
שמעתי וחשבתי שזה מזעזע.
אבל אחרי כל הזוועות ששמעתי בערב הזה, פתאום הזעזוע שלה נשמע כמו יצירת מופת.
קייסי מאסגרייבס תוהה לעצמה מה קרה לפשוט לעלות לבמה ולשיר שיר טוב
(KaceyMusgraves@
?What happened to just gettin' up there and singin' a good song)
גם אני תוהה.

ההופעה של גאגא הייתה מבדרת -ובהתחשב בהופעה שבאה אחריה- בגבולות הטעם הטוב. אם כי השיר לא היה להיט. התרגלנו מגאגא לקצת פרובוקציות וכבר למדתי לקבל את המפלצת הקטנה הזו כמו שהיא.
רובין ת'יק היה פעם זמר מוערך, מה עבר עליו לעת זקנה? איך הוא הסכים שילדה מפגרת שלא מסוגלת לסגור את הרגליים שלה תעמוד כמו דבילית עם כל הקוסלופס שלה בחוץ ותגמור עליו? איכס, מגעילה ת'חיים הקופה הזו.

אח"כ כל מיני מוזרים שאין לי מושג מי הם או מאיפה הגרילו אותם, יש קניה ווסט ש-היי! אני מכירה אותו. אבל אז הוא שר שיר גרוע, אז- לא משנה.

ג'סטין אף פעם לא היה אחד האמנים המועדפים עליי, אבל אפילו עם הופעה שיותר מחצי מהשירה בה זה פלייבק (לא מאשימה אותו, בכל זאת נתן שואו) והחצי השני נשמע נוראי בגלל בעיות סאונד, ובאיזשהו שלב בהופעה הוא החליט לקפוץ לאיזה בית תמחוי ולהביא כמה הומלסים מעברו שיקפצו על הבמה ויראו לא רלוונטים היום כפי שנראו בעבר, ועדין, זו הייתה הופעה טובה יותר מכל הזוועות האחרות שקדמו לה. וטיילור סוויפט, סלינה גומז, וויל סמית', ריהאנה וליידי גאגא מנענעים כאילו אין מחר זה בהחלט מראות מבדרים, אתן לו את זה.

אחר כך עוד כמה כלומניקים מופיעים ואז ברונו מארס, שאני מחבבת אותו בעיקר כי קורטני פנרי כופה עליי לחבב אותו. אבל הוא באמת בסדר. והוא באמת שר. הוא מישהו שאני יכולה לקנות שיר שלו באייטונס לשמוח שבוקע מהרמקולים קול אנושי ולא משהו מכני ואוטו-טיוני למוות.

ואז כל מיני קשקושים של איזה מישהו שנראה כמו ג'סטין ביבר (לפני הניתוח לשינוי המין) עם שני וידאוים עצמיים ביוטיוב ונאום כאילו זכה עכשיו בסרט השנה באוסקר.
ואז ג'סטין (לא ביבר) עולה לבמה ומקשקש על זה שלכולם יש סבא וסבתא אבל אז נזכר שבעצם שלו התפגר אז אופס אבל היי סבתא, זה בשבילך.

ואז אחרי משהו שנראה כמו נצח - קייטי פאקינג פרי!! אני רואה אותה מדלגת בקלילות של איילה בדילגית וחושבת לעצמי שאני באמת צריכה להירשם לחדר כושר כי אם אני רק אנסה לקפוץ עכשיו כמו שהיא קפצה, לא רק שלא יהיה לי קול לשיר אח"כ, סביר להניח שגם לא יהיה לי אוויר לנשום אח"כ או איזשהו צורך בו כי אני אהיה כבר אחרי דום לב וכשל מערכות כללי.
אבל היא מהממת והיה שווה לסבול את כל האנשים המיותרים האלה- שעולם המוזיקה יראה טוב יותר בלעדיהם- עד להופעה שלה

וגאדמט!! היא כוסית

ועכשיו, זמן ל- http://img834.imageshack.us/img834/4418/ek9g.jpg

LeAnnDylan

Well-known member
ושתי תמונות שגרמו לי לצחוק בקול

אחת-
נמצא התאום האבוד של מיילי

LeAnnDylan

Well-known member
זוועה! ואם כבר טוויטר

קלי קלרקסון צייצה בתגובה לזוועות של מיילי:
@kelly_clarkson
Just saw a couple performances from the VMA's last night. 2 words.... #pitchystrippers

ואז ה-BFF של מיילי החליט להיכנס בקלי ולכתוב את הפנינים האלה:
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbi...icising-singers-raunchy-VMAs-performance.html

אם רק למיילי היה עשירית מהכישרון והקלאס של קלי, לא היינו דנים בזה בכלל עכשיו.

עדושית

New member
מה לעזאזל.....?

שנים שלא ראיתי את הטקס הזה (מאז שהבקסטריט היו הדבר החם בערך
)
אבל אמא!! מה זאת הזוועה הזאת?!

זאת לא ההיא מהאנה מונטנה שהאחים הקטנים שלי אוהבים לראות?
מה נסגר?

אני חושבת שהפרצופים של משפחת סמית' (ועוד אנשים בקהל שאפילו לא היו מוכנים להסתכל עליה) אומרים את הכל.
אבל, גאד. מה. נסגר?!?
אין מילים לזוועה

ומה נסגר עם הלשון? היא לא יודעת שיש לקיס בעלות על העניין?

ואני לתומי חשבתי שהקליפ לשיר הזה של רובין ת'יק נורא.. ועכשיו זה..
יהיו לי סיוטים בלילה

LeAnnDylan

Well-known member
היא כבר לא האנה מונטנה

יותר בכיוון של Hannah does Montana

Shiri from the block

Active member
גדול חחחחחח כל הפייסבוק שלי מפוצץ על מיילי סיירוס בצורה כזו או אחרת חחח

LeAnnDylan

Well-known member
והשניה

מיילי לוקחת עצות אופנתיות מקרייזי אייז