לשבת (אמן שתהיה שקטה)

Y. Welis

New member
בד"כ מה שאני כותב מתהפך. אני נביא הפוך

עכשיו זה *באמת* מזכיר את מלחמת המפרץ. ואפילו אין מסכות גז... לפחות היה משהו להאחז בו.

אתה כ"כ צודק, אתה יודע שאני ממש חוששת

כתוב שהם מתכוננים לכניסה קרקעית, וזה ממש מלחיץ אותי,
הם יהיו כ"כ חשופים, והחאמס ה$@$|* האלה שמים פצצות גם בבתים עם ילדים. מה רע בתקיפה אוירית בלבד? שישארו פה אמן, שלא יכנסו לשם

אמרת את כל עזה כאילו היא בגודל של סין

יש לי תחושה ממש ממש ממש ממש ממש רעה שאם יכנסו לעזה קרקעית יחטפו לנו חיילים...
אח שלי אמר שיש שמועות לניסיונות חטיפה בטרמפים. זה תמיד ככה אבל עכשיו מוגבר, לעזאזל איתם.

Shiri from the block

Active member
עזבי חטיפות (שזה גם נורא ברור) אבל כניסה קרקעית לעזה יבטיח חיילים מתים

וממש ממש לא בא לי שדבר כזה יקרה!
לכן אני אומרת שצריך להפציץ את כל עזה מלמעלה, בשביל זה יש לנו את חיל האוויר, וככה יסתיים הסיפור בדרך נקייה וחלקה לעם ישראל כמובן

אני אומרת שחבל שלא הפציצו את כל משתתפי

ההלוויה של הג'בערי הזה, כולם שם הם פעילי חאמס, היו מורידים את כולם בבת אחת, אבל מדינת ישראל (שלא כמו הטרוריסטים ה %^&%&^) שומרים על כללים ומוסכמות.
אתמול ראיינו את אחמד טיבי ימח שמו הטרוריסט הזה, והוא העלה לי את רמת העצבים, כמה שטויות בן אדם אחד יכול להגיד, ואיך לעזאזל יש לנו טרוריסט בממשלה??

shirush3

New member
זה מה שחשבתי

כשהראו את התמונה מהלוויה שלו

לא שמעתי מה אחמד אמר ועדיף שאני לא אשמע.
נתחיל מזה שקוראים לו אחמד! רק בישראל><

גם הרתיח אותי מה שהיה באונ' חיפה

enigma14

New member
בדיוק ההורים שלי אמרו מה שהוא אמר

הוא אמר משהו על זה שאנחנו עוד נתחנן להפסקת אש מהחמאס
דובר החמאס הוא חבר כנסת בממשלת ישראל ולא ידענו את זה?בושה שטינופות כמוהו מקבלים במה!

enigma14

New member
וואי נשבר לי כבר!!!!

זה לא הגיוני ה״שגרה״ הזאת שערים שלמות לא מוציאים את האף מהבית,שההשקמה בבוקר זאת אזעקה,שהחברים שלי שהתגייסו כבר הוקפצו לבסיס או נשארו בעוצר!אני כל כך רוצה שהמבצע הזה יגמר כבר ועם תוצאות טובות

בדיוק קראתי כתבה שהחמאס מאיים להחזיר את הפיגועים וזה מה ששבר אותי כי שהייתי קטנה והייתה את התקופה של הפיגועים פחדתי מהם פחד מוות,לא רציתי ליסוע באוטובוסים וללכת למסעדות ולקניונים. וגם שהייתי עושה את זה (אפילו שנים אחרי) הייתי מסתכלת לכל הכיוונים לוודא שהכל בסדר. רק בשנים האחרונות התגברתי על זה ועכשיו עם האיומים האלה זה פשוט חוזר אליי!והקטע שתוך כדי שחשבתי על זה הייתה אזעקה

נמאס לי!!!!

למעלה