כתוב שהם מתכוננים לכניסה קרקעית, וזה ממש מלחיץ אותי,
הם יהיו כ"כ חשופים, והחאמס ה$@$|* האלה שמים פצצות גם בבתים עם ילדים. מה רע בתקיפה אוירית בלבד? שישארו פה אמן, שלא יכנסו לשם
יש לי תחושה ממש ממש ממש ממש ממש רעה שאם יכנסו לעזה קרקעית יחטפו לנו חיילים...
אח שלי אמר שיש שמועות לניסיונות חטיפה בטרמפים. זה תמיד ככה אבל עכשיו מוגבר, לעזאזל איתם.
עזבי חטיפות (שזה גם נורא ברור) אבל כניסה קרקעית לעזה יבטיח חיילים מתים
וממש ממש לא בא לי שדבר כזה יקרה!
לכן אני אומרת שצריך להפציץ את כל עזה מלמעלה, בשביל זה יש לנו את חיל האוויר, וככה יסתיים הסיפור בדרך נקייה וחלקה לעם ישראל כמובן
ההלוויה של הג'בערי הזה, כולם שם הם פעילי חאמס, היו מורידים את כולם בבת אחת, אבל מדינת ישראל (שלא כמו הטרוריסטים ה %^&%&^) שומרים על כללים ומוסכמות.
אתמול ראיינו את אחמד טיבי ימח שמו הטרוריסט הזה, והוא העלה לי את רמת העצבים, כמה שטויות בן אדם אחד יכול להגיד, ואיך לעזאזל יש לנו טרוריסט בממשלה??
זה לא הגיוני ה״שגרה״ הזאת שערים שלמות לא מוציאים את האף מהבית,שההשקמה בבוקר זאת אזעקה,שהחברים שלי שהתגייסו כבר הוקפצו לבסיס או נשארו בעוצר!אני כל כך רוצה שהמבצע הזה יגמר כבר ועם תוצאות טובות
בדיוק קראתי כתבה שהחמאס מאיים להחזיר את הפיגועים וזה מה ששבר אותי כי שהייתי קטנה והייתה את התקופה של הפיגועים פחדתי מהם פחד מוות,לא רציתי ליסוע באוטובוסים וללכת למסעדות ולקניונים. וגם שהייתי עושה את זה (אפילו שנים אחרי) הייתי מסתכלת לכל הכיוונים לוודא שהכל בסדר. רק בשנים האחרונות התגברתי על זה ועכשיו עם האיומים האלה זה פשוט חוזר אליי!והקטע שתוך כדי שחשבתי על זה הייתה אזעקה