לשבת (אמן שתהיה שקטה)

Jimmy Kane

New member
סטודנטים ערבים...

יש להעיף אותם מהאוניברסיטה לצמיתות ולדאוג שלא יתקבלו לשום מוסד ללימודים אפילו אם זה ללמוד שרברבות..

shirush3

New member
זה ממש מזכיר לי את לבנון השניה

ואתמול שמו אזעקה בערוץ 2 וכמעט חטפתי התקף לב

ומצד אחד רציתי מילואים עד לפני שבוע ועכשיו לא בא לי כי מילואים אומר מלחמה ופצועים

Shiri from the block

Active member
אוי זה פשוט נורא אני גרה בגבעתיים עם שותף (שגם שם ביום חמישי שמעתי אזעקה)
והיום חזרתי למעלה אדומים להיות עם המשפחה בסופ"ש,
והעיקר אני ואמא שלי אמרנו שאנחנו מוגנים פה כי הערבים לעולם לא ירו על ירושלים כי זה מקום שקדוש גם להם וכי יש פה מלא ערבים (לצערי)
ובדיוק שעה אחרי שמענו אזעקה! |:
זה היה מאוד מאוד מפחיד.
הכי קטע שזה פגע בשכונה ערבית. אם הם ימשיכו ככה מצידי אני אממן להם את הטילים לפגיעות הבאות

אבל באמת שזה מוכיח שני דברים חשובים:
1. ירושלים לא קדושה להם ולא מזיזה את האמ-אמא שלהם.
2. לא איכפת להם לפגוע בבני עמם!!
אם להם לא איכפת לפגוע בערבים, אז גם לישראל לא צריך להיות איכפת לפגוע בערבים. וכדאי גם שהשמאלנים (במיוחד הקיצוניים למיניהם) יכניסו את זה לעצמם לראש כבר ויפסיקו להגן על עליהם ולטעון שהם אומללים וישראל פוגעת בהם. הנה הוכחה שגם ערבים פוגעים בהם!

קיצר הכל שטויות, חמאס והערבים רוצים שנמות, אז אני אומרת "הקם להורגך השכם להורגו" ולחסל את עזה ואז סוף סוף יהיה לנו שקט

את יודעת מה הכי מעצבן?

שיש להם מערכת הסברה ויחסי ציבור מעולים ל^%@# האלה,
שאצלם נפגע ילד הם סוחטים את זה ויודעים לנצל את המדיה, הם אפילו ממחזרים את זה (הראו פעם איך בשני מבצעים שונים בשנים שונות אותו ילד נפצע).
לנו יש כבוד לפצועים ולהרוגים, ישראל לא מפרסמת תמונות קשות, יש לנו הגינות ודרך ארץ, וגם משהו במערך ההסברה שלנו לא טוב.
כי איך אפשר להסביר את כל האהדה הזו שהם מקבלים מכל העולם??
לפני שבועיים הייתה כתבה על פעילים שמאלנים שמגיעים מחו"ל כדי לתמוך בהם, אז אחת הסתומות הסבירה את המצוקה שלהם, אז הכתב שאל אותה "מה עם תושבי שדרות והקאסמים שהם מקבלים?" אז היא שאלה אותו "מי זה שדרות?" אין להם בכלל מושג מה הולך פה, רק מה שהתקשורת העולמית (והמפלה לרעתנו) מאכילה אותם, וזה רק בזכות יחסי הציבור של החאמס.

Shiri from the block

Active member
כן לגמרי
לכן אני עכשיו מנסה בטוויטר באינסטגרם ובפייסבוק להראות את האמת.
זה הכוח שלנו כאזרחים וחייבים לנצל את זה.
יש לי הרבה חברים מחו"ל, למזלי כולם בנתיים נראה שתומכים בישראל וגם עשו לי לייקים, ומאוד חשוב שהם יראו את התמונות האלה לעומת מה שהמדיה מאכילה אותם.

פרשתי מסיפור אימה אמריקאי

את העונה ראשונה הצלחתי להעביר בקושי (נהנתי, אבל פחדתי),
השנה זה נראה לי מפחיד יותר, זה ממש עשה לי סיוטים, אז בצער פרשתי ממנה.
היום או מחר אני מתחילה את קאסל!

Jimmy Kane

New member
לא למה פרשת

אני תכף מתחיל את העונה השנייה..

אני צפיתי בקאסל, סדרה לא רעה

הפחיד אותי מידי

את הפרק הראשון ראיתי דרך האצבעות ואז התחלתי לראות את השני ואחרי 10 שניות לא יכולתי יותר, נבהלתי, סגרתי ומחקתי ואז וידאתי שמחקתי

אנשים תראו ״כלב אדום״!!

סרט אדיר.. רוב הסרט אני עם דמעות בעיניים ובסוף בכלל..

איזה קטע...!

בצהרים, קראתי את התגובה שלך, הזאת.
ועכשיו הסתכלתי במוקלטים ואני קולטת "כלב אדום" אז שאלתי את אמא שלי אם היא הקליטה את זה אז היא אומרת לי "כן, בשבילך. היה נראה לי שאולי תתענייני בזה"
אוקי אמא, תודה! אז אמרתי לה שהמליצו על זה בפורום, מצחיק, זה מרגיש לי כמו טלפתיה

אבל קראתי את התקציר של זה וכתוב "מספר על סיפורו האמיתי של כלב אדום..." אז שאלתי את אמא שלי עם זה מדבר על קליפורד

( זה קליפורד אם מישהו לא מכיר http://www.printime.co.il/image/users/16584/ftp/my_files/clifford.jpg?id=3716836)

shirush3

New member
על מה? על מה?

תמיד סרטים על כלבים עושים לי עצוב.
חוץ מבטהובן

למעלה