N o R i K o

New member
דנהההההההההההההה

איך היה?!?!@$? תמונות!??$# חוויות?%@?

ומה עם האמיר???? DDDD:

Black Stain

New member
היה אששש!!

היה כלכך טוב שבא לי לבכות שחזרתי לחום הדוחה הזה

שבועיים לא הייתי פה והשתנה לי הפייסבוק לטיים ליין.. שום דבר טוב לא קרה בחזרה שלי לארץ

אניוואי היה ממש ממש כיף, ארץ מדהימה..יש לה נופים עוצרי נשימה והאירים חוץ מהעובדה שהתאכזבתי שהם לא נראים טוב כמו שחשבתי הם ממש נחמדים ושמחים וזורמים וממש שיכורים.. בערך כל הזמן

נסעתי עם החברה הכי טובה שלי ובעיקר רוב היום הסתובבנו עם עוד קבוצה ישראלית ועשינו את כל דרום אירלנד (או את הדברים העיקריים שבה) המון שופינג, יש שם חנות אחת ענקית שקוראים לה פניז, שיש בה ה-כ-ל ובממש ממש זול וקניתי בערך כל פריט לבוש אפשרי שם החל מתיק, ועד חזיות ונעליים (תמיד כשנכנסנו אליה יצאנו כעבור כמה שעות מיציאה אחרת לגמרי והלכנו לאיבוד.. אבל זה היה שווה את זה!!)
ובערבים הלכנו לפאבים שונים וראינו חלקים מהאולימפיאדה עם כמה חברה מקומיים..

זה הכל בערך חוץ מדברים שיכולים לקרות רק לנו.. חחח כבר בערב השני ששיחררו אותנו להסתובב בדאבלין לבד אז הסתבכנו עם המשטרה המקומית

ישבנו אני והיא אחרי סיבוב פאבים באזור וחיכינו לאוטובוס שיבוא לקחת אותנו עם המדריך ושאר הקבוצה שיצאו לאכול במסעדה שהיא הרבה מעבר ליכולת הכיס שלי לממן, ואז הגיע איזה אירי שיכור והומלס וממש הטריד אותנו ולא עזב והתחיל כבר להגזים
ואז תוך כדי פתאום שוטר ושוטרת ניגשים אלינו והשוטרת שואלת את חברה שלי שהוא בדיוק היה לידה :"הכל בסדר?!" והיא לא יכלה להגיד לה לא כי הוא בדיוק בהה בה
אז אני לקחתי את זה לידיים שלי ואמרתי לה:"לא לא לא, תקחי אותו בבקשה" בקיצור התחיל להיות שם בלאגן כי הוא ניסה לתקוף את השוטר עם בקבוק שבור שהוא הוציא מאלוהים יודע איפה, והוא אזק אותו ואז בדיוק ראיתי שהקבוצה מתחילה להגיע למקום עם המדריך אז אמרתי לשוטרת שהינה הוא והיא ליוותה אותנו אליו והמבט על הפנים שלו היה כולו אכזבה אחת גדולה
ישר חברה שלי:"לא זה לא אנחנו הפעם!!"
מאז אגב, היינו הכי מגניבות בקבוצה אז הכל לטובה

חח גם היו לנו מלא שטויות במלונות.. היה לנו עכביש קטן בחדר ואחרי דיאלוג קצר שלחתי אותה ללכת להביא מישהו מהקבלה
בסוף היא הביאה אירי חתיך שדומה לטוני מסקינס שלקח אותו והרג אותו.. וודאי שבשניה שהוא יצא מהחדר שלנו המדריך יצא מדלת ליד ושוב המבט המאוכזב ואחריו ה-:"זה לא מה שאתה חושב"

גם באחד המלונות שניה לפני שעזבנו ונשאר לנו רק לקחת את המזוודות מהחדר באתי לשים את הכרטיס בדלת, איכשהו עם כוח עליון מטורף חצי ממנו נשאר בתוך הדלת וחצי ממנו נשאר ביד שלי.. נראה לי ששום מלון באירלנד לא ישכח אותנו עכשיו

אה!! והדבר הכי חשוב!!
עיקר המזון שלנו שם היה סאבוואי סנדוויץ'.. אכלנו את הכריך שהיה בפרק שג'ואי ממש ממש התלהב ממנו בחברים.. המיט בול מרינרה סנדוויץ'.. וזה אלוהי בדיוק כמו שהוא תיאר.

--סוף חפירה. לבינתיים.
--

N o R i K o

New member
אני רוצה להיות אתתתתת ;__;

אני תמיד אומרת שיום יבוא ואני אעשה טיול בכלללללל בריטניה כולל אירלנד וסקוטלנד וכל המקומות האלה והכל נשמע כל כך אדיר אפילו השיכור המוזר הזה
מה, זה מהחוויות שתמיד זוכרים...

ולא נורא, יותר טוב קורס אחד מ-100
העיקר ששיפרת
וכן, ירדה לי אבן מהלב... אמרתי לעצמי שאני לא אעשה עוד פסיכומטרי גם אם אני לא אשפר את הקודם כי די, חרשתי את חיי פעמיים יותר מדי... ובסוף ממש שיפרתי באופן מפתיע

והמון תודה!
הכי חשוב זה לזכור שכל המבחנים האלה הם רק הדרך, ומה שחשוב זה המטרה! אז גם אם צריך לעשות דרך ארוכה יותר, העיקר שנגיע בסוף ונהיה מרוצות!

*קואוצ'ינג*

Black Stain

New member
אה ולגבי האמיר

לא הצלחתי להגיע לפטור
היו חסרות לי 10 נקודות.. זה הרבה אבל זה מרגיש כלכך מעט
אני אצטרך לעשות קורס אחד במכללה.. נו מילא.. גם ככה לא היו לי ציפיות גבוהות מידי כי רק כמה ימים לפני זה סוף סוף ירד לי החום אחרי דלקת ריאות מטורפת ולא קשורה שהכתה בי פתאום

אבל ראיתי שאת ממש מרוצה מהציון שלך אז החלטתי לקחת את ההשיג הזה גם לעצמי!! שלל ברכות ואיחולים והמון מזל טוב!!
בטח ההרגשה שאת לא צריכה לעשות יותר פסיכומטרי בחיים שלך זה שווה ערך רק לשחרור מצה"ל

N o R i K o

New member
האנטומיה, עונה 3

מה זה החרא הזה?

עוד 4 פרקים אני מסיימת את העונה ואין לי שום דבר טוב לומר עליה$%#$#@ כלוםםםםםםםםםםםם!#$%

מה נסגר עם הג'ורג'\איזי המגעיל הזה ולמה דרק ומרדית' חושבים שהבעיות שלהם מעניינות אותי?!?!?!
ולמה הדמות היחידה בסדרה שראויה לאושר לא מקבלת אותו ואלכס נפנף את אדיסושלמת?!?!?!!?!?!?#%$%@

הזעםםםםםםם

N o R i K o

New member
מה זה החרא הזה? Take 2

היה הייתה נוי שנהנתה מעונה 2.
ואז הגיעה עונה 3. ושונדה ריימס לא הייתה מרוצה. מה זאת אומרת, אהבת את עונה 2? את לא אמורה לאהוב. את צריכה לסבול.
אז בואי ואני אהרוס את הדמות האהובה עלייך! חשבת שהיא יכולה להיות דמות מעניינת בלי לאהוב את מרדית'? אז הנה! אני ארגש אותך בפרק וחצי בו הדמות תבכה על אבא שלה, ואז אחתן אותה עם הבחורה התורנית, אגרום לה לשכב עם הBFF ולהיכשל בבחינות הסיום! מרוצה?
ואגב הBFF, בואי נהרוס גם את הדמות השניה האהובה עלייך שבמקום להתאבל כמו שצריך על הארוס שלה ואז להתאהב בבחור שיש לו פוטנציאל להיות איתה ולאהוב אותה, היא תבכה עליו קצת ואז תשכב עם הBFF שלה ותתאהב בו עד מעל הראש ותשכח לגמרי מהארוס שלה עד כדי כך שכשהיא חושבת על נדרים וחתונה, היא חושבת עליו ולא על הארוס המת שלה!!$!!1
ואגב נדרים וחתונה, בואי נגרום לזוג היציב היחיד בסדרה הזו לריב על שטויות על ימין ועל שמאל, נגרום לגבר לא לקבל שום צעד שהאישה מוכנה לעשות עבורו, וכשהיא מוכנה לחצות גבולות עבורו, להתחתן איתו, להוריד את הגבות שלה$#%@$%@ אז הוא זורק אותה? מחליט שהוא לא רוצה את "האישה שהיא יכולה להיות"? אבל היא מוכנה להיות כזו בשבילך יא קקי מטומטםםםםםםם שילך שילך כבר מהסדרה הפוץ הזה!!!1 שילך!!!1 >__<
וזוכרת את הבחור עם הפוטנציאל, נוי, בפסקה על הBFF? הזה שלא היית סגורה על אם לחבב אותו או לא? אז יופי שלאורך כל העונה הוא היה ילד טוב ומקסים וממש חיבבת אותו. אבל לא נעשה שום דבר נורמלי איתו. נגרום לו לשכב עם בחורה שווה ביותר אבל להחליט שהוא לא רוצה את זה, ואז נגרום לו להתאהב במטופלת שלו שגם נוטשת אותו בסוף!#$@
את יודעת מה נוי? הנה, בואי נעשה חסד לדמות האהובה החדשה עלייך. איך? נכניס אותה על הדרך לסדרה אחרת, ונשעמם אותך בשני פרקים שלא קשורים לעולם, עם דמויות שלא קשורות לעולם, כדי שתשקלי לצפות בסדרה על הדמות האהובה החדשה שלך. מה, לא ככה?
וזוכרת את הדמות השנואה עלייך? איזה כיף שיש לך דמות שנואה! זו בדיוק המטרה שלי, כשונדה ריימס, לגרום לך לסבול!!11 אז אני אגרום לך לשנוא אותה אפילו יותר! נגרום לה להיות מגעילה וחצופה, לוותר בכל הזדמנות שיש לה לקום על הרגליים, להוכיח שיש לה לב מפלסטיק בכך שהיא לא בוכה כשמאמא א' עוזבת אותה וגם לא כשמאמא ב', אפילו לא כשאבא מעיף לה את הסטירה שהיא ראויה לה! ועל הדרך נגרום גם לבן-זוג שלה לפקפק באהבתו אליה, כאילו זה מעניין אותך בכלל...

אוף עם העונה הזאת!!!!!1 למה ראיתי אותה? למה אף אחד לא אמר לי "נוי, את יכולה לדלג על עונה 3, היא לא הכרחית, עונה 4 יותר טובה? למה?!?!?"

pennylane11

New member
כי את לא יכולה לדלג עליה...

תאמיני לי, זה שווה את זה. הרביעית והחמישית הן שיפור ענק. מנסיון עבר- תעצרי בשישית. את צריכה את פינאלה 6 כי הוא אדיר, אבל מעונה שבע... *דמייני כאן שריקה ובום*.
יהיה בסדרXD

ellendili

New member

אני רוצה לראות את זה בפורום האנטומיה

די נוי... יהיה בסדר. באמת.

את חייבת!!! להעתיק את זה לפורום GA

זה גדול מידי בשביל שלא כולם יקראו את זה

עדושית

New member
אוי זה גדול!

למה את לא כותבת בפורום של האנטומיה?

ואהבת את אווה/רבקהותמותי?! היא אחת הדמויות הכי מעצבנות בייקום!!

N o R i K o

New member
כי קשה לכם לדעת איפה אני מבחינת קווי עלילה,

ואז מספיילרים לי דברים

כרגע אני בסדר איתה. היא סבבה והכל... די ריחמתי עליה.
הייתי בטוחה שהיא לא תחזור יותר. עד ש... כן, ספויילרתי

עדושית

New member
אוי..כן לאלה יש נטייה לעשות את זה

טובטוב אבל אח"כ תעתיקי הכל לפורום!

אז את בעונה 4 עכשיו?

N o R i K o

New member
לא נורא אני סלחנית,

גם ככה חוץ מכריסטינה וביילי אני שונאת את כולם שם, אז לא אכפת לי לדעת שכולם מתים.

כן, ראיתי שלושה פרקים בינתיים... קשה לי לחזור לקצב של ארבעה פרקים ביום כי זה משעמם אותי!

ellendili

New member

טוב סבבה, לא מגיבה לכם יותר על מרטין/באפי/אנטומיה/וואטאבר.
הולכת לשבת בפינה חשוכה. לבד. ואל תטרחו להגיש לי כוס מים כשאני אגסוס.

למעלה