מה זה החרא הזה? Take 2
היה הייתה נוי שנהנתה מעונה 2.
ואז הגיעה עונה 3. ושונדה ריימס לא הייתה מרוצה. מה זאת אומרת, אהבת את עונה 2? את לא אמורה לאהוב. את צריכה לסבול.
אז בואי ואני אהרוס את הדמות האהובה עלייך! חשבת שהיא יכולה להיות דמות מעניינת בלי לאהוב את מרדית'? אז הנה! אני ארגש אותך בפרק וחצי בו הדמות תבכה על אבא שלה, ואז אחתן אותה עם הבחורה התורנית, אגרום לה לשכב עם הBFF ולהיכשל בבחינות הסיום! מרוצה?
ואגב הBFF, בואי נהרוס גם את הדמות השניה האהובה עלייך שבמקום להתאבל כמו שצריך על הארוס שלה ואז להתאהב בבחור שיש לו פוטנציאל להיות איתה ולאהוב אותה, היא תבכה עליו קצת ואז תשכב עם הBFF שלה ותתאהב בו עד מעל הראש ותשכח לגמרי מהארוס שלה עד כדי כך שכשהיא חושבת על נדרים וחתונה, היא חושבת עליו ולא על הארוס המת שלה!!$!!1
ואגב נדרים וחתונה, בואי נגרום לזוג היציב היחיד בסדרה הזו לריב על שטויות על ימין ועל שמאל, נגרום לגבר לא לקבל שום צעד שהאישה מוכנה לעשות עבורו, וכשהיא מוכנה לחצות גבולות עבורו, להתחתן איתו, להוריד את הגבות שלה$#%@$%@ אז הוא זורק אותה? מחליט שהוא לא רוצה את "האישה שהיא יכולה להיות"? אבל היא מוכנה להיות כזו בשבילך יא קקי מטומטםםםםםםם שילך שילך כבר מהסדרה הפוץ הזה!!!1 שילך!!!1 >__<
וזוכרת את הבחור עם הפוטנציאל, נוי, בפסקה על הBFF? הזה שלא היית סגורה על אם לחבב אותו או לא? אז יופי שלאורך כל העונה הוא היה ילד טוב ומקסים וממש חיבבת אותו. אבל לא נעשה שום דבר נורמלי איתו. נגרום לו לשכב עם בחורה שווה ביותר אבל להחליט שהוא לא רוצה את זה, ואז נגרום לו להתאהב במטופלת שלו שגם נוטשת אותו בסוף!#$@
את יודעת מה נוי? הנה, בואי נעשה חסד לדמות האהובה החדשה עלייך. איך? נכניס אותה על הדרך לסדרה אחרת, ונשעמם אותך בשני פרקים שלא קשורים לעולם, עם דמויות שלא קשורות לעולם, כדי שתשקלי לצפות בסדרה על הדמות האהובה החדשה שלך. מה, לא ככה?
וזוכרת את הדמות השנואה עלייך? איזה כיף שיש לך דמות שנואה! זו בדיוק המטרה שלי, כשונדה ריימס, לגרום לך לסבול!!11 אז אני אגרום לך לשנוא אותה אפילו יותר! נגרום לה להיות מגעילה וחצופה, לוותר בכל הזדמנות שיש לה לקום על הרגליים, להוכיח שיש לה לב מפלסטיק בכך שהיא לא בוכה כשמאמא א' עוזבת אותה וגם לא כשמאמא ב', אפילו לא כשאבא מעיף לה את הסטירה שהיא ראויה לה! ועל הדרך נגרום גם לבן-זוג שלה לפקפק באהבתו אליה, כאילו זה מעניין אותך בכלל...
אוף עם העונה הזאת!!!!!1 למה ראיתי אותה? למה אף אחד לא אמר לי "נוי, את יכולה לדלג על עונה 3, היא לא הכרחית, עונה 4 יותר טובה? למה?!?!?"