N o R i K o

New member
למה חשוכה? תדליקי את האור!

קצת בעיה להגיש לך כוס מים, אבל אמבולנס עליי! D:

ellendili

New member
מה 4 פרקים...?

לא בכית לי על הפינאלה עכשיו? :-O
ותפסיקי נו, היו דברים טובים! היה את ה8 מיליון וכל הסובב אותו, היה את התחרות בין פין לדרק, היה את אדיסון וקאלי. ומארק!
היה את אבא של ג'ורג' והמבחנים ומטופלים מרגשים. זו לא עונה גרועה.

אה והיה את אווה/רבקה/תמותי

N o R i K o

New member
ראיתי את כולם עכשיו

אהבתי את אווה\רבקה

ה-8 מליון היה בסדר. אבל אז איזי נהרסה. והתחרות בין פין לדרק לא עניינה אותי. אדיסון מושלמת, כבר ציינתי, אבל למה היא לא זוכה לאושר?!?!?
ואני מרחמת על קאלי ולא סובלת את ג'ורג', שהיה עד לפני 20 פרקים הדמות האהובה עליי!@#$@#%
מארק.
הוא לא מקבל מספיק תשומת לבבבבבבבב

ellendili

New member
אהבת את אווה?

אבל.... למה...?
היא הייתה בסדר בהתחלה אבל אז הפכה לפסיכית הזויה שנטשה את התינוקת שלה ומיררה לאלכס את החיים...

N o R i K o

New member
וזה היה ספויילר, תודה...

רואה למה אני לא נכנסת לפורום שלכן? XD

ellendili

New member
מה..? למה ספוילר...?

מה קורה בסוף העונה??
אוף אני כבר לא זוכרת

סליחה!!|דופקת את הראש בקיר|

N o R i K o

New member
כי כרגע

בעלה מגיעה לבית החולים, היא אומרת לאלכס שהיא רוצה אותו, אלכס אומר לה שהוא לא יכול, הולך לחתונה, מחליט לחזור מהחתונה, היא לא שם.
הייתי בטוחה שכאן נסגר קו העלילה. מה נוטשת את התינוקת שלה?!?!!? :((((

N o R i K o

New member
לא נורא,

גם ככה קו העלילה שלה לא כזה עניין אותי... חשבתי שהיא תעוף הרבה קודם, הופתעתי שהיא שרדה כ"כ הרבה...

Miss Lavet

New member
ברוטב דיוויד טננט הזבל בחלקים

נחלק הראשון מוקדש למעין

המכתב שכתבתי לו (כתוב בעברית

"רציתי לכתוב משהו מיוחד, לא רציתי לכתוב משהו בנאלי כמו "מזל-טוב" או עד גיל מופלג כל שהוא. רציתי לכתוב משהו מיוחד כדי שתדע כמה אתה מיוחד בשבילי, כמה אני מעריכה אותך. ניסיתי למצוא סיפור שכתבתי, כדי שתדע שאתה חלק מהאשראה שלי. אבל או שהסיפור היה עצוב מידי או שהוא היה אישי מידי. אז החלטתי לוותר אבל לא נתתי לעצמי, כי רציתי שתדע כמה אתה חשוב לי.
אני רוצה להיות שחקנית ולמדתי מימך המון, אולי אתה חושב שזה טיפשי אבל זה נכון, כי אתה באמת משהו מיוחד. אתה גרמת לי לפחד, לשמוח ולהתעצב, וזה מה שאני אוהבת בך. אפילו שאנחנו לא מכירים אני יודעת אני פשוט יודעת שאתה אדם נפלא ונחמד, אפילו שאנשים אחרים אומרים שלא. אני מכירה עוד אנשים שמעריצים אותך, אבל לא כמוני, הם אומרים שאני כבר אובססיבית.

זה רק חלק קטן מימה שאני חושבת עליך, אבל את השאר הדברים אין דרך לכתוב או לומר. "

רציני שכמעת בכיתי

רק מוטב לציין שנפרדתי ממנו ביום שני, יומיים אחרי שראיתי חתונת רפאים, שבועיים לפני סוף הלימודים, לפני שיעור של"ח, שעה ראשונה, באותו שיעור הלכנו למעין שליד בית הספר, בכיתי כל היום וכולם צחקו עלי
וכי למה? כי הם לא הבינו שזו הייתה אהבה אמיתית, האהבה הראשונה שלי, באמת חשבתי שנתחתן ויהיו לנו ג ילדים, ומהרגע הראשון שראיתי אותה שנאתי את ג'ורג'יה הזונה!
ואיכס יש להם ילד
!

Miss Lavet

New member
חלק 2- ההמשך ביום שישי

(היום יום חמישי)

זה מה שדיוויד עשה לי (אבל בלייט)

אני רוצה 4 ילדים, אני לא רוצה הפרייה, אני לא רוצה "ידיד גיי" כדי שיהיה לי... נכון, אני רק בת 15- אבל... אני לא רוצה לחיות בידיעה שלעולם לא יהיה לי חבר, שלא יהיו לי 4 ילדים (אדוארד, הלנה, ג'ואן וטרי), אני לא יהיה שחקנית (שנכון לעכשיו אני אהיה), שאני לא אגור באנגליה, והכי חשוב שאהבת חיי לא יהיה בריטי או שלא יהיה בכלל.

כמובן ש"אהבתי" עוד 'גברים' חוץ ממך... כולם היו בלתי אפשריים...
לאף אחד לא הרגשתי כמו איך שהרגשתי כלפיך... נכון זו הייתה אהבה אובססיבית חולנית מאוד... אבל זה יה יותר מזה... לפחות ככה אני חושבת

מזמן לא חשבתי עליך, אני צריכה בכלל? עד לפני כמה ימים... אחרי שראיתי... עלתה בי המחשבה האם אתה הייתה אהבת חיי? האם הייתה האהבה הראשונה שלי? האם הייתה מסתכל עלי והייתי מגיבה, כשראיתי אותך ברחוב פליט בלונדון היה קורה משהו? אם הייתה קורא את המכתב שכתבתי לך... האם היה לך אכפת, הייתה רוצה לפגוש אותי... להבין את כל פשר העניין (יש אנשים שיגידו מילות שמביאות לגמרי אהבה אובססיבית חולנית, יש כאלו שיגידו מילות אהדה מחממות את הלב ), האם הייתה שם לב אלי או בכלל מודע לקיומי?
אם יום אחד תהיה לי מערכת יחסים רצינית, האם יום אחד אני אתעורר ואחשוב על מה היה קורה בינינו איזשהו קשר רומנטי איך זה היה.. אם הוא היה יכול להיות יותר טוב ממה שיש לי עכשיו?

שברתה לי את הלב, כל פעם מחדש, כל פעם שהבנתי שאין לי סיכוי איתך, שלעולם אני לא אתחתן איתך, שלעולם לא תהיה... כבר הבנת בטח...
רק פעמיים גרמו לי להישבר ככה, הפעמים האלו היו שונות וכל אחד מהפעמים הייתה שונה וכואבת יותר מהקודמת...
אתה הייתה מהבחינה הרומנטית.
כשגיליתי שאתה נשוי... יומיים אחרי שראיתי את כלת הרפאים... יום שני, שבועיים לפני החופש הגדול, כיתה ז', לפני השעה הראשונה, של"ח (באותו שיעור הלכנו למעיין שליד בית הספר)... מה אני יכולה להגיד שזה היה? שזה היה מטופש כי מישהו שלא מודע בכלל לקיומי "דחה" אותי בכך שגיליתי שהוא נשוי, ועוד לשחקנית של דמות ששאנתי... בתוך הסדרה שהיכרתם?
והפעם השנייה... זה היה אמיתי, אין לי מושג מה יותר כאב... שני אנשים שכל-כך אהבתי ונערצתי שברו לי את הלב.

מעולם לא יכולתה לשבור לי את הלב- ובכל זאת שברת.
לעולם לא תכיר אותי ותסתכל בפני (בפעם הקודמת הסתכלת על המדרכה בזמן שהייתי בהלם)...
אתה לא תכיר אותי מעולם- וכך זה צריך להיות

לשכוח אותך, להתגבר על האובססיה הזאת אליך, על הספק קראש ספק אהבה... לאדם הראשון שרציתי שיאהב אותי... היה קשה, אבל לא הכי קשה... כי היה לי את סוויני טוד (מוזר לא? הסיפור מתרחש איפה שראיתי אותך)... לעולם לא תדע שאהבתי אותך

אתה לא תקרא את המכתב הזה... רק אנשי רשת שלא יבינו על מי אני מדברת, שלא יבינו איך ילדה, אז בת 13 היום בת 15 יכלה "להתאהב" באדם שלא הכירה, בשחקן...

אני אומרת זאת פעם אחת... פעם אחת שלעולם לא תשמע ולא תדע שאמרתי: אני אוהבת אותך דיוויד טננט- ותמיד תישאר בחלק קטן בליבי

רותם.

רק כדי להבהיר כמה אנשים חסרי טאקט יש בעולם זה מה שכתבו לי בתגובה: "הו אין כמו דיויד טננט." -.-

E l S i

New member
רותם אבל

כתבתי לך הודעה והיא יצאה נורא אישית, אז שלחתי לך מסר
אני אשמח אם תעני לי כי זה חשוב ואני מחבבת אותך :)

ואם יש להם ילד זה טוב כי זה הילד של דייויד טננט ויש לו אחלה גנים. רק תחשבי עליו כאבא
נמס

Miss Lavet

New member
את בכוונה רוצה להוסיף מלח על הצלקות?

מצד שני זה גם הילד של ג'ורגיה

עכשיו הבעל הפונטנציאלי שלי זה בנאדיקט (שגדול ממני רק ב-20 שנה (דיוויד היה גדול ממני ב-26 שנה
) ובילי (הבן של הלנה וטים. הוא קטן ממני רק ב-6 שנים)

ראיתי תחף עונה

E l S i

New member
אתן מוזמנות לפורום "חדר החדשות"

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumpage.aspx?ForumId=2306
התכנית היא לעקוף את פורום משחקי הרעב בכמות החפירות. מי איתי?

יצא לי כבר לכתוב פה המלצה לסדרה בשרשור ליום האהבה, והיא באמת שווה את כל ההמלצות שבעולם ופרוום בשביל לרכז את כל הסגידה אליה והדיונים עליה(בה?)
על מה זה בכלל? אני לא צופה בדברים שבהם אין מיועדים שנשלחים למוות או שולחנות מהגוני.

אוקיי, אז במקום שולחן מהגוני יש דסק חדשות ובמקום המיועדים שנשלחים למוות אנחנו מתרכזים יותר באנשים כמו סיזר פליקרמן או בקלאודיוס טמפלסמית - שמדווחים על החדשות במקום להיות באקשן עצמו
אבל הדמויות ממש מעניינות ואידיאליסטיות, והם מדברים מהר וגורמים לך להרגיש את האקשן שקורה בתוך חדר החדשות, שלפעמים הוא יותר כמו חדר מלחמה (מלחמה בצהובונים, מלחמה בבוסים שרק רוצים כסף ופחות איכפת להם מעיתונאות)
לכו לראות את הסדרה, זה סה"כ 10 פרקים- וזה הזמן להיכנס, לא כולם שודרו עדיין! (אפשר למצוא אותה בVOD של יס)

תודה לנוי על התמיכה הנפשית

ואגב, יוני מהנהלת הפורומים? טים גייל

N o R i K o

New member
יוני טים גייל?

טוב נו ברור הוא מנהל אשכול צבא והכל...
חיילים חתיכים זה ה-דבר

מה עם חן? רגע את של חן לא?

E l S i

New member
הממ שכחתי לשאול אותה

הייתי עסוקה בלהיות מרוצה מיוני (שראה את הסרט)

הקדמתי אז הייתי עם חן רק כמה דקות

למעלה