E l S i

New member
תאמיני לי שגם את זה שכחתי לשאול?

כי זו האמת.

אני לא יודעת אם במידה והייתי זוכרת, אכן הייתי שואלת
אבל לא חשבתי על זה באותו זמן עם חן, שאליה שייכים הפורומים על סדרות טלוויזיה

pennylane11

New member
לא נורא

מי בא איתי לפתוח קומונה פעילה ושיהיה פורום קאסללללל?! D:
*תקווה נואשת*

עדושית

New member
את רוצה לפתוח *עוד* קומונה?

רק התחלתי את קאסל.. אז לא אני

ומעין-זה נהיה יותר מעניין בהמשך?

ellendili

New member
היום גיליתי משהו נורא...

מכ-ל הדברים ההזויים והמטומטמים שיש לתפוז פורום שלהם....
אין פורום דיסני! או סרטים מצויירים בכללי.
מחדל

ellendili

New member
צפיתי עכשיו בפרק הראשון

1. זה של ארון סורקין!!! איך לא אמרת?! הוא גאון. והוא כתב את הסדרה האהובה עלי אבר - הבית הלבן! ראית? חייבת. זה מבריק.
2. הפרק היה חמוד. אהבתי את אמילי מורטימר. אני אתן לזה צ'אנס

3. בהצלחה עם הפורום!

E l S i

New member
3. תודה!

זה תלוי גם בשיתוף פעולה של אנשים אחרים ...

1. לא צפיתי בבית הלבן אבל צפיתי ברשת החברתית (רק פעמיים, באופן מפתיע) ולכן בכלל רציתי לצפות בסדרה החדשה (בעיקר בשביל ג'סי, אז מה אם לא רואים אותו)
ואז.. 2. גיליתי שהסדרה מעולה ואמילי מורטימר וכל זה

את זה את מכירה?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S78RzZr3IwI

ellendili

New member
ברור!

ובזאת אני מכריזה על עונת המסיונריות כפתוחה!
את לא יכולה לאהוב את סורקין ולא לצפות בבית הלבן! זה כמו לאהוב את ג'וס ולא להכיר את באפי או לאהוב את טרנטינו ולא לראות ספרות זולה או לאהוב את משחקי הרעב ולא לקרוא את הספר הראשון!
את ממש ממש ממש חייבת. אם את מתלהבת מניורום, אין לי ספק בכלל שתתאהבי בבית הלבן. זה שנון ומבריק ומצחיק ומרגש ומלמד המון על הממשל האמריקאי ומתעסק המון באתיקה. וזה גאוני. בקיצור, זה כמו ניוזרום רק יותר טוב! כי זה המקור וזה היה לפני שהוא נשחק קצת וזו סדרה חדה ומבריקה ולחלוטין מאסט.

ואני לא אפסיק לחפור לך על זה. תשאלי את מעין איך גרמהו לה לקרוא מרטין... את לא רוצה לחוות את הקדיחה הזאת על בשרך. אז פפשוט תצפי בבית הלבן. פור יור און גוד

סתם. אבל זה באמת מעולה ברמות אחרות.

E l S i

New member
אני אראה את זה בשני תנאים:

א. וזה לא תלוי בך- עוד חודש ומשהו, כשייגמר ניוזרום (למה יש רק עשרה פרקים מה זה?!) [וכמובן שבשלב הזה הפורום יהיה פעיל :)]

ב. וזה כן תלוי בך- אם תבטיחי לי שהסדרה עדיין רלוונטית. כי אני חושבת שהיא התחילה ב96 או 99, ואם היא נורא אקטואלית כמו ניוזרום, אז יכול להיות ש16 שנים אח"כ היא כבר פחות?

ג. יש איפה לראות עם כתוביות? כי הם מדברים מהרררר

ellendili

New member
א.

ב. הסדרה סופר רלוונטית. אני גם צפיתי בה רק השנה וזה מדהים כמה שום דבר לא השתנה
. בכלל לא מרגישים שהיא נעשתה לפני עשור. כל האישיוז עדיין תקפים לחלוטין. שזה קצת עצוב אם לחשוב על זה... אבל לא גורע מאיכות הסדרה. אפילו להפך.

ג. שולחת לך מסר

למעלה