האישה הטובה 6X02
בחיי שצריך לשנות את השם של הסדרה ל"האישה המושלמת" פשוט תענוג של תחילת עונה בהמשך לעונה 5 המופלאה.

אני סוגדת לאלישה. ולג'וליאנה. לא יודעת למי משתיהן יותר. כנראה שזה השילוב כי היא הדמות הנשית האהובה עלי אבר. היא וסי ג'יי.

פין מהמם אבל שיפסיק! מה הוא מתעלל בקארי! לא מתאים בכלל. אני אוהבת את זה שהחברות בינו לבין אלישה נבנת לאט ובזהירות, הקשר שלהם ממש מקסים. שימשיך ככה.

קארי. אוח הוא רק הרוויח מהשהות בכלא והאומללות ממש הולמת אותו
.

איליי! איליי לגמרי היה כוכב המשנה של הפרק. כזה תחמן גאון. מתה עליו
אבל עם כל האהבה של לאיליי אני לא בעד שאלישה תרוץ לתפקיד. אני רוצה לראות אותה מתפתחת ומפתחת את החברה ומבריקה בקייסים ובכלל, תנו לה קצת להנות מפלוריק ואגוס! שתרוץ בעונה הבאה.

סאם/דין/טיי דיגס AKA הדמות הכי לא קשורה ביקום מאיפה הוא נפל עלינו עכשיו
. מקווה שהוא לא יישאר לתמיד. אין לי משהו נגדו אבל זה פשוט נראה לי מיותר.

דיאן נפרדת מלוקהארט וגרדנר
. כמו אקורד סיום לפרידה מוויל. חה, מתה לראות את התגובה של שני הנחשים לי וקנינג בפרק הבא. חיחיחי.

הקייס של צ'אמהם היה מאוד לא מעניין. מיצינו.

למונד בישופ ממש מטריד. לא טוב לחברה לקוחות כאלה... הבעיה שגם אי אפשר להיפטר ממנו
. קלינדה ממש משתפרת בעונה הזאת
. ורובין! רובין מעולה!

פיטר כהרגלו דוחה. בא לי שהוא יהרג באיזו תאונה (לא)מצערת. הרגתם את וויל?! אתם יכולים להרוג את פיטר!

דמיינו את זה לרגע...
אלישה באמצע קייס מעולה מול פין. ניצוצות עפים לכל עבר. השנינויות לא מפסיקות לרגע. השופט כרגיל אתנחתא קומית הזויה.

הפסקת צהריים. אלישה ופין שוכחים את היריבות ואוכלים ביחד בבית קפה צמוד כמו זוג חברים טובים.

אלישה מקבלת טלפון. זה ממשרד הפתולוג. "גברת פלוריק? הייתה תאונה... אני כל כך מצטער אבל אאלץ לבקש ממך להגיע לזהות את הגופה."
אלישה מנתקת. היא בשוק. היא מסתכלת על פין שמניח על הצלחת את הכריך שלו בלי לנגוס בו ולוקח את היד שלה בדאגה נוגעת ללב.
"אלישה? וואטס רונג?"
"איטס... פיטר... איי ט'ינק... איי ט'ינק היז דד..."

פין ביאינג מקדרימי כורך יד מנחמת סביב הכתפיים שלה ומלווה אותה אל הפתולוג. הוא ממתין לה מחוץ לדלת "איטס אוקיי, אייל בי רייט היר"
אלישה בוהה בגופה המושחתת של מי שהיה בעלה. היא לא בטוחה מה היא מרגישה. היא לא אוהבת את האיש הזה כבר הרבה זמן. אבל הוא אב ילדיה והיו להם גם זמנים טובים. קצת פלאשבקים לזמנים הטובים.
מצד שני, הוא חנק אותה, היא נשארה אישתו מתוך תחושת חובה. והוא פגע בה הרבה. קצת פלאשבקים לזמנים הפחות טובים.
אלישה מוחה דמעה ומנענעת בראשה. היא לא רצתה שזה יקרה. אבל היא חופשיה עכשיו!.
היא יוצאת אל פין בראש מורם ומבקשת שישאיר אותה לבד לבנתיים. היא צריכה להתקשר לילדים שלה.

*שיחת טלפון לילדים בלה בלה בכי בכי לא מעניין*

קאט למשרד של איליי. איליי יושב לבדו ובוהה בכוס הוויסקי על השולחן שלו. העיניים שלו אדומות אבל אנחנו לא רואים אותו בוכה. אלישה נכנסת ומביטה בו רגע ארוך. "איליי..."
הוא מסתובב בתנועה חדה, מנסה להסתיר את הרגשות שלו ללא הואיל. אלישה עושה כמה צעדים לקראתו ומחבקת אותו.
איליי משתחרר מהחיבוק בעדינות והקול שלו קצת נשבר כשהוא אומר: "הי וואזנ'ט פרפקט. באט הי וואז מאי פריינד"
"איי נואו, איליי, איים סורי."

סצנת סיום: אלישה בשמלה שחורה (מהממת) חוזרת מהלוויה, נכנסת למשרד שלה, מתיישבת בכסא, נאנחת אנחת תשישות מהולה בהקלה ומקרבת אליה קלסר עם הקייס הבא.