ellendili

New member
האישה הטובה 6X02

בחיי שצריך לשנות את השם של הסדרה ל"האישה המושלמת" פשוט תענוג של תחילת עונה בהמשך לעונה 5 המופלאה.
&nbsp
אני סוגדת לאלישה. ולג'וליאנה. לא יודעת למי משתיהן יותר. כנראה שזה השילוב כי היא הדמות הנשית האהובה עלי אבר. היא וסי ג'יי.
&nbsp
פין מהמם אבל שיפסיק! מה הוא מתעלל בקארי! לא מתאים בכלל. אני אוהבת את זה שהחברות בינו לבין אלישה נבנת לאט ובזהירות, הקשר שלהם ממש מקסים. שימשיך ככה.
&nbsp
קארי. אוח הוא רק הרוויח מהשהות בכלא והאומללות ממש הולמת אותו
.
&nbsp
איליי! איליי לגמרי היה כוכב המשנה של הפרק. כזה תחמן גאון. מתה עליו

אבל עם כל האהבה של לאיליי אני לא בעד שאלישה תרוץ לתפקיד. אני רוצה לראות אותה מתפתחת ומפתחת את החברה ומבריקה בקייסים ובכלל, תנו לה קצת להנות מפלוריק ואגוס! שתרוץ בעונה הבאה.
&nbsp
סאם/דין/טיי דיגס AKA הדמות הכי לא קשורה ביקום מאיפה הוא נפל עלינו עכשיו
. מקווה שהוא לא יישאר לתמיד. אין לי משהו נגדו אבל זה פשוט נראה לי מיותר.
&nbsp
דיאן נפרדת מלוקהארט וגרדנר
. כמו אקורד סיום לפרידה מוויל. חה, מתה לראות את התגובה של שני הנחשים לי וקנינג בפרק הבא. חיחיחי.
&nbsp
הקייס של צ'אמהם היה מאוד לא מעניין. מיצינו.
&nbsp
למונד בישופ ממש מטריד. לא טוב לחברה לקוחות כאלה... הבעיה שגם אי אפשר להיפטר ממנו
. קלינדה ממש משתפרת בעונה הזאת
. ורובין! רובין מעולה!

&nbsp
פיטר כהרגלו דוחה. בא לי שהוא יהרג באיזו תאונה (לא)מצערת. הרגתם את וויל?! אתם יכולים להרוג את פיטר!
&nbsp
דמיינו את זה לרגע...
אלישה באמצע קייס מעולה מול פין. ניצוצות עפים לכל עבר. השנינויות לא מפסיקות לרגע. השופט כרגיל אתנחתא קומית הזויה.
&nbsp
הפסקת צהריים. אלישה ופין שוכחים את היריבות ואוכלים ביחד בבית קפה צמוד כמו זוג חברים טובים.
&nbsp
אלישה מקבלת טלפון. זה ממשרד הפתולוג. "גברת פלוריק? הייתה תאונה... אני כל כך מצטער אבל אאלץ לבקש ממך להגיע לזהות את הגופה."
אלישה מנתקת. היא בשוק. היא מסתכלת על פין שמניח על הצלחת את הכריך שלו בלי לנגוס בו ולוקח את היד שלה בדאגה נוגעת ללב.
"אלישה? וואטס רונג?"
"איטס... פיטר... איי ט'ינק... איי ט'ינק היז דד..."
&nbsp
פין ביאינג מקדרימי כורך יד מנחמת סביב הכתפיים שלה ומלווה אותה אל הפתולוג. הוא ממתין לה מחוץ לדלת "איטס אוקיי, אייל בי רייט היר"
אלישה בוהה בגופה המושחתת של מי שהיה בעלה. היא לא בטוחה מה היא מרגישה. היא לא אוהבת את האיש הזה כבר הרבה זמן. אבל הוא אב ילדיה והיו להם גם זמנים טובים. קצת פלאשבקים לזמנים הטובים.
מצד שני, הוא חנק אותה, היא נשארה אישתו מתוך תחושת חובה. והוא פגע בה הרבה. קצת פלאשבקים לזמנים הפחות טובים.
אלישה מוחה דמעה ומנענעת בראשה. היא לא רצתה שזה יקרה. אבל היא חופשיה עכשיו!.
היא יוצאת אל פין בראש מורם ומבקשת שישאיר אותה לבד לבנתיים. היא צריכה להתקשר לילדים שלה.
&nbsp
*שיחת טלפון לילדים בלה בלה בכי בכי לא מעניין*
&nbsp
קאט למשרד של איליי. איליי יושב לבדו ובוהה בכוס הוויסקי על השולחן שלו. העיניים שלו אדומות אבל אנחנו לא רואים אותו בוכה. אלישה נכנסת ומביטה בו רגע ארוך. "איליי..."
הוא מסתובב בתנועה חדה, מנסה להסתיר את הרגשות שלו ללא הואיל. אלישה עושה כמה צעדים לקראתו ומחבקת אותו.
איליי משתחרר מהחיבוק בעדינות והקול שלו קצת נשבר כשהוא אומר: "הי וואזנ'ט פרפקט. באט הי וואז מאי פריינד"
"איי נואו, איליי, איים סורי."
&nbsp
סצנת סיום: אלישה בשמלה שחורה (מהממת) חוזרת מהלוויה, נכנסת למשרד שלה, מתיישבת בכסא, נאנחת אנחת תשישות מהולה בהקלה ומקרבת אליה קלסר עם הקייס הבא.
&nbsp

yam74

New member
יווווו מעולה.עשית לי את היום
. שולחת את זה לקינגס,בסדר?

yam74

New member
סיכום הפרק בגיפים: הסצינה האהובה עליי

https://www.tumblr.com/reblog/98794313488/ep9Rm61Y

yam74

New member
הדרמטית-מרגשת (וגם התלבושת המכוערת ביותר
)

https://www.tumblr.com/reblog/98737543303/QoP7Hl0Q
&nbsp
איזה הקבלה מדהימה בין שתי הסצינות!!

gal2555

New member
עוד הקבלה עם סצנה אחרת

אין יותר לבכות מזה
http://mrsflorricks.tumblr.com/post/98729577112/goodbye

yam74

New member
גם את זה ראיתי בטמבלר. מעולה

אגב, התמונה שהיא לוקחת זאת התמונה שלה עם הילרי קלינטון? זכור לי שהיתה תמונה כזאת במשרד שלה ובצפייה לא כל כך הצלחתי לראות מי בתמונה

yam74

New member
דמות הפרק

https://www.tumblr.com/reblog/98702767803/y8mfhxV4
&nbsp
(ההומלס הזה וכל סצינת השיפוצים הזאת חייבת להיפסק. מוגזם)

yam74

New member
הסצינות המצחיקות

1. רובין עונה לדין לשאלתו מתי קארי חוזר between five to ten

https://www.tumblr.com/tagged/the-good-wife
(זאת לא בדיוק השורה הזאת בסצינה הזאת, אבל זה מה שמצאתי)
&nbsp
2. איליי מבקש ממיס ג'רט מהבית הלבן לשכנע את אלישיה לרוץ ומתדרך אותה מה להגיד בטלפון והכל יוצא עקום ושקוף

ellendili

New member
הייי אני הכנתי את זה! יאי

זו גם הסצנה האהובה עלי
כאלה חמודים.

yam74

New member
איזה מעולה את. וצנועה. למה לא אמרת?

ו-hodor ממשחכס?

gal2555

New member

אני דווקא לא רוצה שפיטר ימות. זאת אומרת אני מייחלת למותו לפעמים. אבל אני רוצה שאלישיה תבצע פעולה אקטיבית ותתגרש ממנו בסוף הסדרה. ואם היא תהיה אלמנה, לא יהיה לה ממי להתגרש. כשהיא תתגרש ממנו ותהיה הסייט אטורני המהממת של קוק קאונטי, אז זו תהיה ממש סגירת מעגל.
אחר שהיא תתגרש ממנו הוא יכול למות מבחינתי. אבל שקודם תתגרש ממנו.
ואם הוא ימות. אני ארצה שהוא יירצח ע"י קלינדה. אבללל התרחיש שלך יותר טוב

היה פרק כל כך טוב!!
רק לי הייתה לכלוכית בעין אחרי הסצנה האחרונה?
גם לאלישיה הייתה לכלוכית. זאת הפעם הראשונה שהיו לה דמעות בעיניים מאז.. יו נואו.. וזה היה בגלל קארי. ואלו היו דמות של אושר. לא נראה לי שאף פעם היו לה דמעות של שמחה בעיניים.

דיאן. זה שבר לי את הלב. כאילו היא אמרה גודביי לוויל.

ווואווו טיי דיגס חתייךךך! לא הפריעה לי התוספת שלו. וגם ממש התעניינתי בקייס. אני לא יודעת, אין לי שום ביקורת באמת. אני בשלב ירח הדבש עוד חחחחחח הכל היה מעולה ומושלם כמו בפרק הקודם.

איליי היה ללא ספק דמות הפרק בשבילי. הוא פשוט גאון. כל הסצנות שלו היו גדולות. במיוחד אלו עם אלישיה ועם היועצת המיוחדת של הבית הלבן (שהיא אגב, במציאות יועצת של אובמה) היא הג'וש ליימן של המציאות

ולסיום. מהאינסטגרם של אלאן קאמינג.
והוא כתב: "CBS cutbacks are really starting to kick in on the set of The Good Wife"

pennylane11

New member
אורפן בלאק!!!!!!!!!11

אני מרגישה צורך מטורף שהעולם ידע על הסדרה הזאת
איך לא ראיתי אותה עד היום
מוות
ליטראלי כאילו המון מוות
אני חושבת שהסדרה הקודמת שהתאהבתי בה כל כך מהר הייתה כזה, דוקטור הו
בסצנה הראשונה כבר ידעתי
הצילו אני גוססת
הסדרה הזאת ממש נפלאה
וזה היה פרק פתיחה ממש טוב