ellendili

New member
אויש יוג'ין מדהים

וכן! פרק 5 עם הפלאשבקים של ווינטרס. בכלל ווינטרס. אני קצת מעריצה אותו. מדהים שזה הכל מבוסס על סיפורים אמיתיים.
&nbsp
ופרק 4 עם בול
ו3 עם בליית והפוסטראומה שכתובה כל כך טוב ומשוחקת כל כך אמין שפשוט...
.
&nbsp
ו-2 עם מוריארטי! (אז מה שהיו לו שם 2 שניות וחצי
) הסצנת סיום של הפרק הזה מושלמת מנשוא. כל השיחה של ווינטרס עם החבר'ה במשאית והלגימה מהוויסקי והוויסאובר אחר כך. אע.
&nbsp
4 הפרקים שנשארו לך מושלמים גם! כל הסדרה הזאת! באמת כל פעם כשנראה לי שהחלטתי מה הפרק האהוב עלי, אני נזכרת בזה שאחריו או בזה שלפניו ולא מסוגלת לבחור. פשוט מופתי.
&nbsp
אני ממש שמחה שקלעתי לטעם שלך! ידעתי שתוכלי להעריך את הסדרה הזאת כראוי
.
&nbsp
מחכה בקוצר רוח לסיכום הכולל.
&nbsp
נ.ב
אני יודעת שקשה להאמין אבל בצפייה שניה, הסדרה הזו *עוד* יותר טובה. צפיתי בה פעמיים רצוף. (ואז עוד פעמיים. האש.) היא באמת גאונית.

yam74

New member
בליית' הקריפי הוא ניק בעלה של קלינדה מהאישה. הידעת?

אני ממש שברתי את הראש מאיפה הוא מוכר לי. כל מה שזכרתי זה שהוא שיחק דמות לא חיובית. ואז בדקתי ב IMDB (אל תיכנסי לשם עד שתסיימי אותה מחשש ל
!!)
&nbsp
סדרה מושלמת וכמו שאלה אמרה היא הרבה יותר כיפית בצפייה שניה, כי סירייסלי איך אפשר לזכור את השמות של כולם? (הבלונדיני הגבוה הוא בויל אגב
)
&nbsp
אי אפשר להחליט איזה פרק הוא הטוב ביותר כמו שקשה להכתיר את הדמות האהובה ביותר, חוץ מווינטרס כל הדמויות הן די בשורה אחת לפחות מבחינתי (ניקס, ספירס, גרנייה, מלארקי, ג'ורג' לוז, ליפטון, באק, יוג'ין, מרטין, טוי
כולם נוגעים לך בלב בשלב זה או אחר - חלק ממש חורכים אותו
)
&nbsp

gal2555

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

יואווו ידעתי שהוא מוכר לי מאיפהשהו חחחהחהחהחה
&nbsp
הפרק הכי טוב לדעתי היה פרק 7.

&nbsp
אני אנסה לסכם באוף הבא

ellendili

New member
7 זה הפרק של ליפ נכון? מהמם

הוא בכלל דמות מדהימה. וספירס שם גם מעולה. ובכלל. הסדרה הזאת טובה מדי זה לא בסדר.

yam74

New member

שני הפרקים בבסטון, גרמו ללב שלי להאיץ דופק כ"כ הרבה פעמים

העדויות בהתחלה
הכי שוברות שיש (פה כבר כמעט הלכתי לספיילר לעצמי מי שרד ומי לא כי ממש היה לי קשה לעמוד בחוסר הודאות הזאת)
דיק המתחפר
והחיקויים של לוז
ווינטרס מתגלח במי קרח. כזה מלך

אבל למעט כמה רגעי חסד קטנים זה פרק נורא קשה (כאילו, ברייקינג פויינט...). די נלחמתי בעצמי לא לעצום עיניים מהרגע שמתחילה ההפצצה

סצינת הסיום בכנסייה מושלמת, ווייסאובר מעולה של ליפ ובזמן שהוא מדבר דמויות המתים והפצועים נעלמות אחת אחת בפייד-אאוט.....
ספירס-ליפטון בכנסייה- הענקת הקצונה לליפ על תפקודו בקרב והעובדה שספירס לא מודה ולא מכחיש את השמועות לגביו (מה שגורם לי יותר ויותר להאמין שהוא לא ירה בשבויים, אגב). מהנקודה הזאת בדיוק ספירס התחיל להתחבב עליי בסדרה

Thank God for small mercies!!!!!

gal2555

New member
לדוג סלמון בתימן

היום לא הרגשתי כ"כ טוב ולא הלכתי לעבודה.
היה בחינם בויאודי את הסרט הזה. שהוא קטן ומקסים ורומנטי ומצולם מהמם. בדיוק מה שהייתי צריכה.
לא הסרט שישנה לכם את החיים. אבל אני עדיין ממליצה. אם אתם רוצים משהו קליל וחמוד אבל לא קומדית סלאפסטיק גרועה.
טריילר:
https://www.youtube.com/watch?v=AGb4OT3Oiew

OKDeSign

New member

אחלה של סרט, מאוד מעביר זמן חמוד.
וכאילו, יואן מקרגור

MoRoSH11

New member
התלקחות

טוב, באיחור אופנתי (NOT) ראיתי סוף סוף את הסרט.
אני ממש עייפה ואין לי כוח לכתוב הרבה, אז אני רק אגיד שממש ממש נהנתי ושאני חושבת שהוא פשוט מעולה
וג'ניפר מדהימה

וקטניס וגייל מהממים
ובכלל כל הדמיות (כמעט) מעולות.
הסרט לגמרי התעלה על הציפיות שלי.
&nbsp
וסתם אנדקוטה קטנה- ראיתי לפני זה את הארי פוטר והנסיך (כי היה בהוט) וכל התלקחות רציתי להגיד לקטניס שתתחיל להשתמש בקסמים
.
&nbsp

MoRoSH11

New member
יום הולדת שמח לגוונית פלטרו

שחגגה 42 ב-27.9

בין סרטיה: שייקספיר מאוהב, הש, שבעה חטאים (לצד כמובן בראד פיא, איתו גם יצאה בשנות ה-90), דלתות מסתובבות
, תקוות גדולות, דיילת בעננים, סקיי קפטן, הוכחה, הכישרון של מר ריפלי ועוד...

זכתה באוסקר בקטגורית שחקנית ראשית של תפקידה בשייקספיר מאוהב, וכן בגלובוס הזהב.
זכתה באמי על הופעתה האורח שלה ב-GLEE.
בשנת 2000 זכתה בפרס ICON של Elle Women in Hollywood Awards יחד עם הולי האנטר, גולדי הון, גלן קלוז ועוד שתי שחקניות שאני לא מכירה
.
בטקס פרסי MTV זכתה בפרס הנשיקה הטובה ביותר על שייקספיר מאוהב (איזו הפתעה...
).

על הסרט הוכחה קיבלה מועמדות לגלובוס הזהב. על שייקספיר מאוהב קיבלה מועמדות לפרסי באפט"א.
הייתה מועמדת לפרסי MTV על סקיי קפטן (הנשיקה הטובה ביותר) ועל שייקספיר מאוהב (התפקיד הנשי הטוב ביותר).

פרודה מהזמר כריס מרטין, שאיתו יש לה שני ילדים (מוזס ואפל אאל"ט).

MoRoSH11

New member
מזל טוב לנעמי ווטס

שחגגה 46 ב-28.9
כמו כל שחקן אוסטרלי, גם היא החלה את הקריירה בתפקיד (קטן) בקרוב רחוק. בין סרטיה- מלהולנד דרייב, הצלצול 1-2, קינג קונג, משחקי שעשוע, 21 גרם ועוד.
בן זוגה הוא ליב שרייבר ולזוג שני ילדים.
הייתה מועמדת לפרס האוסקר על משחקה ב-21 גרם והבלתי אפשרי, וכן לפרס באפט"א וגלובוס הזהב על משחקה ב-21 והבלתי אפשרי בהתאמה.
על משחקה במלהולנד דרייב זכתה בפרס שחקנית השנה בפסטיבל קאן.
כל הזכיות והמועמדויות שלה (אני לא מפרטת כי זה לא ייגמר ורוב הפרסים שם לא מוכרים לנו, או לפחות לי)

MoRoSH11

New member
יום הולדת שמח למירה סורבינו

שחגגה 47 ב-28.9
בין סרטיה אפרודיטה הגדולה, רומי ומישל פגישת מחזור, מימיק, אהבה ממבט ראשון, פרח המשאלות ועוד.
עשתה תפקיד אורח בהאוס
.

זכתה באוסקר, גלובוס הזהב על משחקה באפרודיטה הגדולה. קיבלה מועמדות לגלובוס הזהב ולאמי (למעשה ל-Primetime אמי) על משחקה בסרט הטלוויזיה נורמה ג'יין ומרילין, כמו כן קיבלה מועמדות לפרסי באפט"א על משחקה באפרודיטה הגדולה.

MoRoSH11

New member
יום הולדת שמח לפראן דרשר

שחגגה 57 ב-30.9
היא היא כמובן נני מהסדרה באותו שם (איך אהבתי אותה פעם
)

MoRoSH11

New member
תפוז איטי לי מדי לאחרונה

והוא מייאש אותי, אז שבוע הבא

למעלה