חחח מעולה!
Shiri from the block Active member 5/9/13 #1 תראו מה קניתי היוםםםםםםםם התמונה לא יצאה כל כך חדה רק עכשיו אני שמה לב, אבל עדיין!!! יש לי דנריז משלייייייייייי ויש לה דרקון על היד למי שלא מזהה איזה יפה זה
תראו מה קניתי היוםםםםםםםם התמונה לא יצאה כל כך חדה רק עכשיו אני שמה לב, אבל עדיין!!! יש לי דנריז משלייייייייייי ויש לה דרקון על היד למי שלא מזהה איזה יפה זה
Shiri from the block Active member 5/9/13 #1 בשבילך באיביי יש בתל אביב חנות שנקראת קומוקס וירקות על רחוב קינג ג׳ורג׳ ליד הסנטר.. יש שם מלא דברים מגניביםםםם
בשבילך באיביי יש בתל אביב חנות שנקראת קומוקס וירקות על רחוב קינג ג׳ורג׳ ליד הסנטר.. יש שם מלא דברים מגניביםםםם
Shiri from the block Active member 5/9/13 #1 טריילר אם משחקי הכס הייתה קומדיה רומנטית חח נחמד מאוד http://www.youtube.com/watch?v=ST4LwbDOLi0
M Macphista New member 5/9/13 #41 האחים ברת'יון הולכים לבית ספר! שלשיית האחרים לבית משפחת ברת'יון ביום הראשון ללימודים!
M Macphista New member 6/9/13 #72 כמעט... אני די אוהבת את סאנסה. אני חושבת שפיתחתי עבורה חיבה במהלך הספר השני ואז גם ראיתי שוב סצנות שלה ויש לי חיבה אדירה אליה ועניין רב מה יהיה בהמשך הדרך עבורה...
כמעט... אני די אוהבת את סאנסה. אני חושבת שפיתחתי עבורה חיבה במהלך הספר השני ואז גם ראיתי שוב סצנות שלה ויש לי חיבה אדירה אליה ועניין רב מה יהיה בהמשך הדרך עבורה...