שבוע מודעות א-מיני-כמה ראיונות שהיו

dori78

New member
הכוונות שלך טובות, אבל

את מבלבלת בין כמה וכמה דברים שלא בהכרח קשורים אחד לשני.

מי שחסר ניסיון סתם כי לא יצא, לא רוצה שיקשרו אותו לא-מיניות.
מי שחסר ניסיון מפאת חרדות או טראומות כאלה ואחרות, לא רוצה שיקשרו אותו לא-מיניות.
מי שהוא א-מיני, לא רוצה ש"ילבישו" עליו חרדות, טראומות וביישנות. הוא פשוט כזה וזהו.

אני לא זוכרת איפה שמעתי לאחרונה על נער ממוצא אתיופי, שסובל מגזענות בעצמו, אבל כשהציעו לו עבודה שלא מצאה חן בעיניו הוא אמר "למה שאני אעבוד בזה, זאת עבודה של ערבים". זה שמישהו סובל מאפליה, לא אומר שהוא יהיה מספיק רגיש ומבין כדי להשליך את זה על אפליה המופנית כנגד אחרים. בדיוק כמו שכתבתי לשימחת האהבה - זה שמישהו מרגיש שהחברה מתייחסת אליו כחריג בגלל נטיה/ניסיון מיני, לא בהכרח אומר שהוא יהיה רגיש יותר משאר האנושות לכאב או חריגות של מישהו אחר.

Elle992

New member
חשבתי לתומי שזה יהיה ככה אבל הבנתי

שזה לא עובד ככה, ולא כולם כמוני יכולים להזדהות עם מצוקות דומות של אחרים לשלהם, בכל אופן עכשיו אני מבינה שיש אנשים שלא יכולים להזדהות/להבין וזה מקובל עליי, זה קצת מזכיר לי שאני לא רגישה לכאבם של אנשים שממש קרובים אליי(הורים)

אז אם אני כזו(לא בהכל, רק בחלק) אז סביר להניח שיהיו עוד כאלה בעולם וזה לגיטימי לגמרי(אחרי מחשבה עמוקה הבנתי שזה לגיטימי)

לא ראיתי פה שום חוסר רגישות כלפי א-מיניים

ובטח שלא תחושת עוינות או עליונות כמו בסיפור שלך.

אני מניחה שגם בפורום א-מיניים היו מורמות גבות ונאמרות הערות דומות אם הייתה ננעצת שם הודעה שעוסקת בחסרי נסיון שלא מתוך בחירה.

dori78

New member
לא אמרתי שיש

רק שאין סיבה מיוחדת לקדם את הנושא, שזה לא קשור לרגישות או לחוסר רגישות.

אז אנחנו מסכימות

והדעה שלנו אין פירושה שאנחנו לא רגישות או לא מקבלות א-מיניים, או כל קבוצה אחרת.

Hawkgirl

New member
ראיתי את הראיון..

והפסיכיאטר הביא לי ת'עצבים מהשניה הראשונה... שאל שאלות מפגרות הציג עובדות מטומטמות, והתנהג באטימות גועלית...
בכיף הייתי זורקת עליו נעל..

Elle992

New member
כן...גם לדעתי ההתנהגות שלו ממש

לא במקום, אני מעדיפה שלא לפתוח את הסוגיה הזו כאן כי זה יכול להגרר ולהגרר....אבל אני ממש לא מקבלת את הצורה שבה הוא חורץ אנשים ולא נותן להם להתבטא

מנהלת הפורום שלנו היא א-מינית, ואני מברך

על כך שהיא כאן יחד עם עוד כמה א-מיניים שלהם היה זה שבוע מיוחד. כזה שבו אומץ רב נדרש היה מאותן נשים להחשף.
נכון, אני מיני, ואין זו זכותי לבחור את חברי לפורום, אלה לקבל אותם באשר הם וללמוד להכיר אותם, וכזה הוא המקום לשרשור
הזה. אני ממליץ לראות את הקישורים ורק אחר כך להגיב להם. אפשר ורצוי שנלך ביחד, ממקום שמחפש את הזוגיות.. (ואם יורשה
לי להוסיף) ורק אחר כך את המין. צריך לזכור שלא-מיניות יש סולם דרגות ולכן זה לא אומר שא-מיני אינו מקיים יחסי מין.

אני אישית מוצא הרבה מקום לשיתוף בין שני הפורומים המורכבים מאנשים מיוחדים עם רגישיות גבוהות היכולים לתרום לחברה הרבה
יותר מאשר החברה יכולה לתרום לנו, ועדיין עצם הרעיון של תרומה אנושית עדיפה .. פשוט כי היא מוליכה לשיוויון.

אני גם חושב שא-מיניים וחסרי ניסיון יוצרים קבוצה שקולה ונבדלת ללהטבי"ם.
מה שמיחד קבוצה זו זה בעיקר חוסר הניסיון והעדר מין. זו דעתי,

לאיזו תרומה לחברה אתה מתכוון?

האם זו תרומה יחודית שרק א-מיניים או חסרי נסיון יכולים לתת, או פשוט תרומה של אנשים בעלי רגישויות גבוהות?

ואם יורשה לי להוסיף: לא, לא יורשה לך להוסיף ("ממקום שמחפש את הזוגיות, ורק אחר כך את המין"). לאנשים כאן מותר לחפש מין במקביל, לפני, או במקום זוגיות. אין לך זכות להכתיב את השאיפות והרצונות של אף אחד, כפי שאתה לא היית רוצה שאחרים יכתיבו לך.

את רצינית? א-מיני יחפש במקביל לזוגיות מין?

כפי שכתבתי לי אין זכות לבחור את חברי לפורום, וההתיחסות שלי
היתה לא-מיניים, לדרך שלהם גם אם שלי או שלך שונה.

לא, אבל

מההודעה שלך השתמע כאילו דיברת על א-מיניים וחסרי נסיון כאחד: "אפשר ורצוי שנלך ביחד..." למי הייתה הכוונה?

dori78

New member
אתה עושה סלט.

כמו שכבר נאמר בשרשור הזה, יש הבדל גדול ואין צורך לקשור א-מיניים וחסרי ניסיון.
אני ממש לא מסכימה עם מה שכתבת בנוגע למאפיינים האישיותיים: "שני הפורומים המורכבים מאנשים מיוחדים עם רגישיות גבוהות".
כמו בכל אוכלוסיה אחרת, יש א-מיניים רגישים ומקסימים ויש כאלה שהם אנשים מגעילים שלא היית רוצה להיות חבר שלהם.
נטיה מינית (או א-מינית), חוסר ניסיון (או עודף ניסיון) - אין להם קשר עם מאפיין אישיותי כזה או אחר.

למעלה