שבוע מודעות א-מיני-כמה ראיונות שהיו

dori78

New member
מכיוון ששאלת

צפיתי עכשיו בראיון בתכנית של רן שריג ושי גולד.
את הקישורים האחרים ניסיתי לפתוח, אבל הם הביאו אותי לעמודים כלליים ולא למשהו ספציפי וממש לא היה לי כח לחפש.

אני באמת לא מבינה מה ניסית להגיד ולמה צפיה בראיון היתה אמורה לשנות את דעתי.
מנהלת הפורום שהתראיינה נראית בחורה חביבה. לא נתנו לה לדבר, התייחסו אליה כמו לילד מוגבל ודי ברור שהמראיינים והתחקירניות עשו חרא של עבודה. שלא לדבר על הפסיכיאטר (באמת? עוד לא שללו לו את הרישיון?) שהושיבו לידה, שהתייחס אליה כמו למקרה מיוחד שדורש טיפול תרופתי. 'צטערת, ככה לא מעוררים אהדה לנושא. אם אני במקומה - לא הייתי מסכימה להמשיך את הראיון.

ויש ראיונות טובים יותר

ערב חדש ועוד אחד ב103 שפיצו על ראיון הבוקר
ועוד ראיון בוקר עם רונית שגם הוא לא רע.

מה שניסיתי להגיד מאוד פשוט. אם זה טוב אז אפשר.
ואת כידוע מאלה שמחפשים לעשות טוב

shusta

New member
ראיונות

שלום לכולם
אני אתחיל מגילוי נאות אין לי מושג מה נאמר ונצפה באח הגדול (או כפי שאני נוטה לכנות האח המטומטם) מעולם לא ראיתי את התוכנית ואין לי עיניין גם לראות.
אם זאת אני ארצה אלה כן לומר לך שהברכות שאת מעלה הן טובות ויפות אך מתאימות בעיקרן לחברי פורום א-מינים. כי באמת יש הבל מסויים בין חברי פורופ זה לפורם א-מינים, ללא כל עיניין לזלזל או לפגוע או להמעיט מערכו של כל אחד מחבר הפורום.
נראה לי שברור לכל אחד שכל אחד/ת מחברי הפורום של חסרי ניסיון זוגי ומיני וכל אחד/ת מחברי הפורום א-מינים שונים. אבל כל אחד שונה באופן אחר.
אני אוכל רק לברך אותך על שאת א-מינית והיה מישהי שהעלתה על נס את היותכם א-מיניים וגם לכם יש מקום בחברה.

Elle992

New member
אני מזמינה אותך לקרוא את ההודעות שלי

בנושא, אני לא כתבתי בגוף ההודעה מה הייתה מטרת פרסום ההודעה הזו.

המטרה הייתה להדגיש שגם אם את/ה שונים תמיד אפשר לשנות את הנורמות ולדאוג לכך שהחברה תקבל את השונה. תמיד אפשר ללחום ובסופו של דבר לקבל הכרה, אני לא ארחיב כי אני קצת עייפה היום אבל אתה מוזמן לקרוא את הודעות ההסבר שלי שמתנוססות להן כאן בשרשור ולהבין.

shusta

New member

דבר ראשון אני 'את'. שנית קראתי את ההודעה שלך ולפיה כתבתית את מה שכתבתי. ואני חושבת שמי שנכנס/ת לפורום זה מאיזו מצוקה אישית או בעיה אישית שהוא/היא מחפשים לראות בפורום קבוצת תמיכה ולא להעלות את עיניינינו על הנס.

shusta

New member
לא הייתה טעות כך שלא היה על מה לסלוח.

אלא רק הערה

לראות בפורום קבוצת תמיכה זה יפה

אבל צריך שיהיה מי שיתמוך. כזכור, זהו פורו ציבורי הפתוח לכל. חלק מהפלח שחבר כאן הוא קבוצה של א-מיניים (חלק מהפורום ההוא)
המגדירים את עצמם גם כחסרי ניסיון מיני וזוגי, וככאלה יש להם מה להשפיע לטובת הפורום. למשל, יש כאלה שצברו ניסיון זוגי, וזה יכול
להיות מעניין להבין את הרעיון של זוגיות ללא מין. יש כאלה שאין להם אף ניסיון.

אגב,הושמעה כאן ביקורת בילתי הוגנת גם כלפי מנהלת הפורום שהיא א-מינית הנוסף להיותה חסרת ניסיון מיני וזוגי. אלה שעשו זאת אינם
יכולים לראות את הצד המחבק של הפורום, את העשיה למען כולנו (לא, אין כאן קידום אינטרסים אישיים). מי שבוחר לבקר במקום להעריך
יוצא מופסד משום שהוא מקטין את יכולת הראיה הרחבה שלו.

אני חושב שגם את מחזיקה בפלח בפורום שלנו

אמנם את בקושי כותבת כאן, אבל כשאת כותבת את עושה זאת יפה.
ואם יש מקום להתנצל, בתגובתי פניתי לקהל רחב יותר על גבי התגובה
שלך.

למעלה