שלי!!
כי במילא בזמן שאני כותב ברוב
שלי כבר כמה חברי פורום אחרים מצליחים לתקתק להם סכמ"ש
משהו טוב שקרה לכם השבוע-
חופש אצל אמא שהיה די נחמד, למדתי להכין בצק ללחם(זה חשוב לי! אני אוהבת להכין דברים בבית פעם ביובל) וגם לאכול את האוכל המזין והטעים שלה ולחוות אווירה שונה ומרוממת, ובאופן כללי היה נחמד........"יש דברים נסתרים, לא נבין לא נדע......
"
וצבעתי היום את השיער לשחור!
משהו מבאס שקרה לכם השבוע-
תל השומר!
במילה אחת: וואחס!! אח, אוי, איה, די! נמאס לי מכל הבדיקות המסריחות והלא מועילות הללו!!!
די, תנו לי לפרוק, היה חרא. הרופא אמר שזה לא קשור לנשימה אבל אני נצטרכתי לנסוע למקום המקולל הזה שנקרא תל השומר וזה מסובך וקשה ובחיים שלי ...................אויי....לא אלך למקומות...כאלה, וזהו נגמרת לי הנשימה.
התחדשות השבוע-
ההזמנה מ-IHERB הגיע ביום שלישי שעבר(כן, זה לא השבוע אבל בגלל שלא.....כתבתי שבוע שעבר זה נחשב) נחמד מאוד. בדיוק מה שציפיתי,
שיר-
http://www.youtube.com/watch?v=NWbPAApED78&list=LLLfgo0GIl7bWPlAOt8YoFnw&feature=mh_lolz
מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע-
הרגשתי בנוח אחד על אחד עם מישהו שהכרתי............זה הוא גר וילה צמודה לשל אמא שלי והוא אלמן ...בן 42 אז כל יום שישי אמא שלי מכבדת אותו ומביאה לו צלחת עם מה שהיא בישלה, אז היא אמרה לי תעשי לי טובה קחי לו את זה אני עולה לישון קצת אני גמורה. אז לקחתי לו את זה צילצלתי בפעמון והוא פתח...אויי
הריח שנדף מימנו ומתוך הבית...זה למות! חייכתי ככה בנחמדות מתוך נימוס ואמרתי לו "שלום XXXX אמא שלי אמרה לי להביא לך את זה" הוא לקח בנימוס ואמר לי בואי תשבי את רוצה להכנס או לשבת בגינה....משום מה זרמתי לא הרגשתי בטטה וכבדה כמו סמי-טריילר כמו תמיד, והייתי עם אוברול כזה והיה לו מחשוף כל החזה כזה
אל תשפטו אותי ככה, לא חשבתי שזה יהיה גבר צעיר ככה ונאה ומושך...חשבתי סתם איזה זקן אז למה להחליף בגדים, קיצור ישבנו בגינה ואני כזה....נעים לי, בנאדם מריח טוב נראה טוב לא מרגישה רע בחברתו, דיברנו קצת וזה.....טוב לא אמשיך גם כי זה ארוך ומתאים לפוסט בנפרד וגם כי...לא נעים
אז קיצור מה שעשיתי לעצמי השבוע זה להפתח ולהרגיש בנוח בחברת גברים ולא להתבייש מהם, וגם לשבת בלבוש כזה אני לא עשיתי זאת מעולם, זו כבר קפיצת מדרגה די גדולה,
נ.ב לא נמשכתי אליו מינית/רומנטית. זו הייתה נטו משיכה מאוד כללית בצורה של להרגיש נעים לידו וטוב לידו, לצערי לא הצלחתי להמשך אליו מינית/רומנטית
לאיזה יעד הייתם רוצים לטוס עם פרנטר/ת אחד/ת?
איזה אי בודד, ממ עם מי....לבד כנראה, או אולי לקחת איתי מישהו יותר בקטע של מתורגמן כזה שיהיה איתי ויעזור לי לתקשר באותו מקום(אי בודד לא לגמרי בודד, הכוונה למקום כזה כפר מרוחק וזה)