סיכום שבועי

Elle992

New member
סיכום שבועי

כן כן, אני יודעת ששבוע שעבר לא העלתי סכמ"ש. זה נבע עקב כך שלא הייתי כאן, הייתי בעיר אחרת, בחופש. אז....ניסיתי להתחבר דרך הסמארטפון אבל אני שונאת סמארטפונים!
בייחוד לכתוב דרכם, זה סיוט

אז כמו תמיד אנחנו מתאספים כאן לסיכום שבועי פורה ומהנה, אני מקווה שכולם במפגש נהנים להם...

משהו טוב שקרה לכם השבוע-

משהו מבאס שקרה לכם השבוע-

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע-

התחדשות השבוע-

שיר-

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע-

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע-

במסגרת שאלות משתנות ארצה לשאול אתכם הפעם-לאיזה יעד הייתם רוצים לטוס עם פרנטר/ת אחד/ת?

שיהיה לכולנו סופ"ש מהנה ורגוע, אבל בעיקר מלא בדברים טעימים כאלה של "בית"
(הבטטה מוקדשת לאסקימוסי המתוק!)

ניר4819

New member
השבוע שלי

משהו טוב שקרה לכם השבוע-
אישרו עבודה שאני רוצה לכתוב באוניברסיטה, התחלתי לקרוא ספר חדש שאני נהנה ממנו, והלכתי לסדנת שיפור עצמי נהדרת ברחובות. והיום לא כאבו לי השרירים בגוף, למרות שהתאמנתי אתמול קשה בחדר כושר. מה שאומר שהגוף שלי מתחזק ומסתגל למשטר החדש שאני מפעיל עליו.

בעיה בריאותית שלי ושל אדם קרוב ויקר לי.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע-
סרט - גטסבי הגדול.
סדרה - האישה הטובה, עונה 4. התחלתי לראות בסופ"ש, אני בחצי הדרך. והיא אדירה כתמיד. קל לשכוח כמה הסדרה הזו טובה, כי היא לא סדרת כבלים אלא של אחת מהרשתות הגדולות. אבל היא מעולה. וגם בייטס מוטל, שהתחלתי שלשום. מטריד, מותח ומהנה. ושני שחקנים אדירים בתור נורמן בייטס ואמא שלו.
ספר - ארץ אבות/רוברט האריס. ספר מתח נהדר שמתרחש במציאות אלטרנטיבית מטרידה שבה הנאצים ניצחו במלחמת העולם ה-2.

התחדשות השבוע-
לא היה משהו חדש.

שיר-
השיר הזה. אני לא מבין את המילים, כי אני לא דובר צרפתית, אבל המוסיקה וההגשה של אן מארי דויד מקסימים:
http://www.youtube.com/watch?v=zn1svLVprUk

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע-
good morning, Mr. and Mrs. Bates... אחיו הגדול של נורמן בייטס מברך את אחיו ואת אמא שלו בשולחן האוכל, ויוצר אסוציאציה נוספת ומשעשעת לנישואים - היחסים של נורמן ואמא שלו בסדרה באמת מוצגים כמשהו מטריד וחולני ביותר. עוד רגע אדיר - אמא של נורמן מתפשטת מולו, וכשהוא נבוך היא אומרת את המשפט הבא: "I'm your mother, you've got nothing to be emberassed about". חולני...

כאמור, הלכתי לחדר כושר. התחלתי בעידוד ותמיכה של בת זוגי, אבל אני כל כך נהנה מזה, שהייתי רוצה ללכת לשם כל יום. בחיי. לא ציפיתי שחדר כושר יקנה אותי ככה.

התחלתי גם לראות את הסדרה בייטס מוטל...

כדי שאמשיך באמת...חח יש שם משהו הזוי ובאמת מערכת היחסים בין נורמן לאמא שלו מטרידה!
דרך אגב לא יודעת אם אתה יודע אבל הסדרה היא כויכול "הלפני" של הסרט "פסיכו" של היצ'קוק

nitsansh

New member
זה השיר שזכה בארוויזיון ב-1973 כשישראל השתתפה

בפעם הראשונה ("אי שם" של אילנית הגיע למקום 4).
בעברית הוא תורגם ל"אתה תכיר את עצמך".
מסכים איתך שזה אחד השירים היפים שזכו באירוויזיון.

Elle992

New member
שלי!!

כי במילא בזמן שאני כותב ברוב
שלי כבר כמה חברי פורום אחרים מצליחים לתקתק להם סכמ"ש

משהו טוב שקרה לכם השבוע-

חופש אצל אמא שהיה די נחמד, למדתי להכין בצק ללחם(זה חשוב לי! אני אוהבת להכין דברים בבית פעם ביובל) וגם לאכול את האוכל המזין והטעים שלה ולחוות אווירה שונה ומרוממת, ובאופן כללי היה נחמד........"יש דברים נסתרים, לא נבין לא נדע......
"

וצבעתי היום את השיער לשחור!

תל השומר!
במילה אחת: וואחס!! אח, אוי, איה, די! נמאס לי מכל הבדיקות המסריחות והלא מועילות הללו!!!
די, תנו לי לפרוק, היה חרא. הרופא אמר שזה לא קשור לנשימה אבל אני נצטרכתי לנסוע למקום המקולל הזה שנקרא תל השומר וזה מסובך וקשה ובחיים שלי ...................אויי....לא אלך למקומות...כאלה, וזהו נגמרת לי הנשימה.

התחדשות השבוע-

ההזמנה מ-IHERB הגיע ביום שלישי שעבר(כן, זה לא השבוע אבל בגלל שלא.....כתבתי שבוע שעבר זה נחשב) נחמד מאוד. בדיוק מה שציפיתי,

שיר-

http://www.youtube.com/watch?v=NWbPAApED78&list=LLLfgo0GIl7bWPlAOt8YoFnw&feature=mh_lolz

הרגשתי בנוח אחד על אחד עם מישהו שהכרתי............זה הוא גר וילה צמודה לשל אמא שלי והוא אלמן ...בן 42 אז כל יום שישי אמא שלי מכבדת אותו ומביאה לו צלחת עם מה שהיא בישלה, אז היא אמרה לי תעשי לי טובה קחי לו את זה אני עולה לישון קצת אני גמורה. אז לקחתי לו את זה צילצלתי בפעמון והוא פתח...אויי
הריח שנדף מימנו ומתוך הבית...זה למות! חייכתי ככה בנחמדות מתוך נימוס ואמרתי לו "שלום XXXX אמא שלי אמרה לי להביא לך את זה" הוא לקח בנימוס ואמר לי בואי תשבי את רוצה להכנס או לשבת בגינה....משום מה זרמתי לא הרגשתי בטטה וכבדה כמו סמי-טריילר כמו תמיד, והייתי עם אוברול כזה והיה לו מחשוף כל החזה כזה
אל תשפטו אותי ככה, לא חשבתי שזה יהיה גבר צעיר ככה ונאה ומושך...חשבתי סתם איזה זקן אז למה להחליף בגדים, קיצור ישבנו בגינה ואני כזה....נעים לי, בנאדם מריח טוב נראה טוב לא מרגישה רע בחברתו, דיברנו קצת וזה.....טוב לא אמשיך גם כי זה ארוך ומתאים לפוסט בנפרד וגם כי...לא נעים
אז קיצור מה שעשיתי לעצמי השבוע זה להפתח ולהרגיש בנוח בחברת גברים ולא להתבייש מהם, וגם לשבת בלבוש כזה אני לא עשיתי זאת מעולם, זו כבר קפיצת מדרגה די גדולה,

נ.ב לא נמשכתי אליו מינית/רומנטית. זו הייתה נטו משיכה מאוד כללית בצורה של להרגיש נעים לידו וטוב לידו, לצערי לא הצלחתי להמשך אליו מינית/רומנטית

לאיזה יעד הייתם רוצים לטוס עם פרנטר/ת אחד/ת?

איזה אי בודד, ממ עם מי....לבד כנראה, או אולי לקחת איתי מישהו יותר בקטע של מתורגמן כזה שיהיה איתי ויעזור לי לתקשר באותו מקום(אי בודד לא לגמרי בודד, הכוונה למקום כזה כפר מרוחק וזה)

Hawkgirl

New member
ההזמנות מאייהרב באמת מגיעות מהר @_@

בחיי, גם מה שאני הזמנתי(זוכרת..?) הגיע באמת תוך שבוע או פחות, הייתי בשוק. אני רגילה לחכות הרבה זמן כשאני קונה מאיביי

(למרות שאיכשהו.. אחרי ההזמנה מאייהרב, קניתי גם כמה פיצ'פקס מאיביי, שגם הגיעו תוך איזה שבוע...
)

Elle992

New member
כן IHERB ממש מהירים, 5 ימים זו מהירות שיא

אני בוטחת בלב שלם באתר הזה והוא הפך להיות הפייבוריט שלי(בדברים שנמכרים שם כמובן)

נו נו, מה הזמנת מאייבי?

Hawkgirl

New member
עוד קצת מתנות לחברה P:

אחרי שדיברתי איתך ראיתי שהיא רשמה איפשהו על 2 מוצרי טיפוח שהיא מ-מ-ש אוהבת(מסיכה לפנים ואייליינר מסויים).
אני בטוחה שהמסיכה תגמר לה מתישווו, כך שהיא תשמח לחדש 3:
והאייליינר היא אמרה שיש לה כבר המון זמן והיא מתקמצנת עליו בגלל שהוא קצת יקר(קשים הם חיי הסטודנט }: ).

אני בטוחה שהיא תשמח לקבל אותם {;
(ובזה חתמתי את המתנה, הכל מוכן, עכשיו רק שיגיע יולי
)

Elle992

New member
יאוו! איזה חברה מדהימה את

את בנאדם מדהים *******(כי מה לעשות שעד עכשיו לא אמרת לי איך כותבים את הניק שלך
)

איזה חברה האייליינר הזה? אם אפשר לדעת כמובן..

Hawkgirl

New member
אנשים תמיד מסתבכים עם הכינוי שלי XD

אף אחד לא שמע על הוקגירל?!

האייליינר של k-palette אני חושבת...
ככל הנראה זה יפני(כי רשום ביפנית על האריזה).
Real lasting eyeliner 1 day tatoo של k-palette

Elle992

New member
אה! אוקיי, הוקגירל

לא האמת שאני לא הכי פרפקט באנגלית ולא רציתי לנסות לבטא את הניק ולצאת בושות, אז רציתי שיכתבו לי וככה אדע בבטוח

וכן, מכירה את המותגים היפנים/סינים האלה. קשים להשגה לאללה חוץ מאייבי

Hawkgirl

New member
יאפ {:

מהסדרה הזאת התחלתי לאהוב את הדמות {:
שלא לדבר על כמה שאני אוהבת את המדבבת שלה! ♥___♥

הרגת אותי. ואם עוד פעם אחת

את כותבת בפורום אחר שהפורום אותו את מנהלת הוא פורום אחר..
.. רגע, זה לא יוצא טוב שהרי את כבר כחולה.. נו טוב.

למעלה