סיכום שבועי

Elle992

New member
אבל זה לא קשר! ואין בנינו שום דבר

כולה ישבנו ודיברנו כי היה נחמד, הבהרתי לו מההתחלה שאני לא בנויה לקשר ועקב מצבי אני לא יכולה לנהל קשר בריא ותקין עם בנאדם מיני,

למה לעשות מכל דבר קטן מהומה
אני לא משלה אף אחד ואני לא מסתירה את הזהות המינית והרצונות שלי, ואני לא רוצה לחפש קשרים כי כרגע אני לא מעוניינת בשום קשר זוגי.

nitsansh

New member
אם תבהירי לו בצורה חד-משמעית שזה קשר אפלטוני

בלבד ואת לא מעונינת בו כבן זוג אלא כידיד בלבד, אם זו המילה הנכונה.

Elle992

New member
לא לא לא!! אתם לא מבינים אותי בכלל

אנחנו לא בשום קשר, אנחנו דיברנו כי יצאה סיטואציה כזו, לא הייתי יוזמת דיבור איתו בחיים כמו שאני לא יוזמת עם שום בנאדם אחר,

הבהרתי לו שאני לא להכרות ופירטתי את הסיבות והוא אמר שבסדר גמור והוא מבין, הוא לא בקשר איתי, אין לו את המספר טלפון שלי ואין לו פייס או כל שיט אחר שלא יהיה! אנחנו לא בקשר, רק דיברנו כי הוא שכן של אמא שלי

בסדר
, קורה שיש אי הבנות

אם דיברתם באופן אפיזודי אז באמת אין פה יותר מדי עניין. אם זה גרם לך להרגשה טובה, יופי. זה מעורר תקווה שתמצאי עניין גם באינטראקציות חברתיות בעתיד. את לא צריכה להפוך לסופר-חברותית, את לא צריכה להיות מישהי שאת לא, אבל אם היה לך נחמד לדבר עם מישהו, סביר מאוד שזה יקרה לך גם בעתיד.

Elle992

New member
לא, אמא שלי גרה בנפרד ואני גרה בנפרד בעיר

אחרת לגמרי, אמא שלי לא גרה איתי, השכן גר ליד אמא שלי לא לידי, לשכן אין שום קשר אליי ולא היה ולא יהיה,

קפיש? הייתה לנו סך הכל שיחה נחמדה וזורמת(לא במובן המיני!) של שעה פלוס מינוס ומשם כל אחד הלך לדרכו,

השיחה שהייתה לי איתו כמעט משתווה לשיחות שיש לי עם הזקנים בתור לרופאה

nitsansh

New member
את מתכוונת שהזקנים במרפאה גם חXXXים?

(נזכרתי בקטע מהסרט "בתו של כורה פחם" שלורטה שמעה ממישהו את המילה "חרמן" ולא הבינה את משמעותה אז היא אמרה אותה בראיון לרדיו..)

Elle992

New member
לא...
מקשור מיוחמות לזקנים...המין עלה

לכם לראש! מנסגר....מי אמר שהזקנים או שהבחור הזה מיוחמים(לא מכבודי להשתמש במילה שהשתמשת בה בכלל!)

אני חושבת שכאן נסיים את הדיון מכיוון שהוא מדרדר למחוזות שאני לא חפצה בהם,

את יכולה להבהיר לו עד מחר

אבל זה לא ישנה את הרצונות שלו. את אומרת שכולה ישבתם ודיברתם קצת, וכבר הוא הספיק להבהיר לך שהוא נמשך אלייך... לא נשמע תמים במיוחד מצידו. כמובן שבלי להכיר את הבנאדם אין לי מושג מה הוא עשוי לעשות עם הרצונות שלו. אבל בתור אשה מינית ויותר קרובה בגיל אליו מאשר אלייך, יש לי נקודת מבט אחרת משלך. מה לעשות, שרוב בני האדם הם מיניים, ולמיניות יש חשיבות מכרעת בחייהם.

את כנראה מצאת חידוש מרענן בזה שהיה לך נעים לדבר עם מישהו. אבל בשבילו את משהו אחר לגמרי. שיחה נחמדה עם מישהו זה כנראה לא דבר חדש בשבילו. בחורה צעירה ויפה שבאה לדבר איתו... זה כבר משהו אחר. אני לא אומרת את זה בתור משהו שלילי עליו. זה פשוט דבר טבעי מבחינתו להמשך אלייך. הוא לא מודע לעניין האי מיניות, ויכול להיות שהוא פשוט רואה בך מישהי מאוד תמימה או מצטנעת. חבל להכנס לאי הבנות ואי נעימויות. את יכולה לפתח קשרים חברתיים שאין בהם את הפוטנציאל השלילי הזה.

Elle992

New member
את יודעת משהו...

הוא לא אמר לי בפרוש "אני נמשך אלייך"

הוא אמר לי "אם היינו במועדון והייתי רואה אותך היית גורמת לי להתקרב אלייך ולנסות לדבר איתך"

הבהרתי לו ואני לא תמימה ולא צנועה ואני לא איזה ילדה קטנה שאפשר לפתות אותה, והוא הבין היטב ובנוסף אמא שלי תפסה אותו לשיחה והבהירה לו שירד מזה, הוא הבין ואמר שהוא בכלל לא התכוון למשהו. קיצור לא צריך לקחת דברים בצורה כבדה בייחוד כשאין בנינו ולא היה בנינו שום קשר,

לדבר עם אנשים כל אחד יכול, וכן זה כנראה מראה שאני כן יכולה לתפקד במקומות חברתיים רק צריך עם אנשים שימצאו חן בעיניי,

בסדר

את מכירה את המשפט "הנכווה ברותחין נזהר בצוננין"?
אז זהו, זאת הגישה שלי. הרבה יראו אותה כגישה קיצונית, אבל אני נמנעת מקרבה לגברים שאני לא מעוניינת בהם. זה לא שווה בעיניי את אי הנעימות. גם אצלי הבעיה היא למצוא כאלה שאני כן מעוניינת בהם... וגם בקשרים עם נשים אני בררנית מאוד... אבל שווה לדעתי לחפש את מי שמוצא חן בעינייך.

nitsansh

New member
אם נכווית אז אפשר להבין את הגישה שלך

אבל צריך לא להיסחף לקיצוניות משום צד...

nitsansh

New member
אם היא אמרה לו לא אז הוא צריך להבין שזה לא!

הוא אמנם לא מהארץ אבל אם הבנתי נכון מהחלק המפותח של העולם...

askimosi

New member
דו"ח
5

משהו טוב שקרה לכם השבוע-יצא לי לחוש תחושת התרגשות חזקה בנוגע למישהי דבר שעד היום לא קרה לי,בנוסף גילתי שאני יודע להלחין פואמות די טוב.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע-מה שהזכרתי במשפט הקודם עם כול ההתרגשות לראות אייך זה במציאות בנתיים לא יקרה,לפני חצי שעה התקשרו מחברה ממש ממש רצינית וראיינו אותי טלפונית כשבבוקר התקשרו ממשאב אנוש ועכשיו התקשר האחראי שם על משהו ספיצפי,מרוב התרגשות דיברתי שטויות במיץ עגבניות וכנראה שלא עברתי,רק אחרי השיחה הבנתי שיברתי דיי שטויות.ממש ממש מבאס
.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע-השבוע לא ראיתי משהו מיוחד אבל,היי השבוע עדיין לא נגמר אולי אצפה במשהו מעניין מחר.

התחדשות השבוע-התחדשתי בכפכפים ותיק ספורט,ממשיך,בנתיים ממשיך הבליכות בהמשך אשלים את הציוד.

|פינגווין|שיר-השבוע עברתי דרך הרבה שירים כאלה ואחרים,מצרף שיר של לינקין פארק שנקרא Leave Out All The Rest
http://www.youtube.com/watch?v=LBTXNPZPfbE

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע-מחר בבוקר נוסע לפנק את עצמי במקום מסוים ומגניב

תודה אל על הבטטה
לפחות זה מנחם במשהו ומשפר את השבוע היחסית עמוס והלא פשוט שעברתי.

אחרי רע מגיע טוב,
אסקימוסי

Elle992

New member
חמוד שלי! יהיה טוב

לפעמים דברים לא מקוונים אלינו ואז הם נעלמים וזה לטובה, תמיד תחשוב שדלת אחת נסגרה אבל אחרת אמורה להפתח

וכן, מהיום מתי שיתחשק לי אני אקדיש לך

askimosi

New member
בטוח שיהיה טוב....

אבל תמיד תהיה תחושת פספוס מסוימת,פפפפ נו טוב.
תקדישי
למה לא,שיהיה לאוסף,רק אל תשימי סוכר על ה
שלא תהיה סוכרת
.

אלך לקחת קרח לצינון האווירה,
אסקימוסי

למעלה