סיכום שבועי

Saladin

New member
סכמ"שם:

סכמ"ש משועמם/משעמם.
משהו טוב שקרה לכם השבוע- לא היה כזה ממש. היו ימים נסבלים.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע- חרגיל, לימודים ושגרה.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע- "מרחבי הים התיכון" של פרנן ברודל. מדובר בספרון איזוטרי של היסטוריון מאוד מפורסם. נהניתי מהכתיבה, כמו הרבה צרפתים היא נשמעת כמשמשת לחיזור יותר מאשר לדיון רציני. אבל כמחקר היסטורי זה rubbish בעיניי.

התחדשות השבוע- לא היתה, שבוע די מיותר מבחינתי.

שיר- בהתאמה לשבוע השקט זה ה"שיר" שליווה אותו http://www.youtube.com/watch?v=erOVB0bZi1A
מקווה שמי ששומע אותו ישרוד ולא ייכנס לדיכאון

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע- מהפייסבוק: If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע- די דומה לשאלה על ההתחדשות.

במסגרת שאלות משתנות ארצה לשאול אתכם הפעם-לאיזה יעד הייתם רוצים לטוס עם פרנטר/ת אחד/ת? ונציה. הייתי בה לבד והייתי רוצה לשבת בבית קפה ונציאני עם פרטנר/ית.

sarne

New member
עולם ירוק אחר

נראה לי שזו הפעם הראשונה שאני רואה כאן שיר שהכרתי לפני כן. ואני לוחץ לפעמים לבדוק בשרשורים כאלה.

מה בדיוק מדכא בו?

Saladin

New member
אל תבין לא נכון,

זה אלבום מצוין וכמובן מאוד מפורסם. וגם הקטע הזה יפה מאוד אחרת לא הייתי שומע אותו
הוא לא מדכא אבל בשמיעה ראשונה אנשים אולי חלק מהאנשים לא יתחברו אליו.

ננסה להספיק מהר לפני שבת..

משהו טוב שקרה לכם השבוע- יום הסטודנט, מה יכול להיות רע בהרבה הופעות (חוץ מלהשרף מהשמש)

משהו מבאס שקרה לכם השבוע- ענייני כדורגל, הקבוצה שלי לא הצליחה להגיע למטרה שלה ולהתאחד עם הקבוצה "המקורית", נשמע שולי אבל באמת מבאס.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע- התקדמתי ממש ב"השדים של דה וינצ'י" למרות שלא מתתי עליה ממש

התחדשות השבוע- האמת שזה היה שבוע בלי התחדשויות כלשהם, לפחות לא כאלה שאני זוכר

שיר- http://www.youtube.com/watch?v=n-X-hsT8lL8 באמת אחד השירים שעושים את הזמן האחרון

ואיזה יעד? ניו זילנד

iba90

New member
סיכום לילי

משהו טוב שקרה לכם השבוע-אני חושב שהמפגש פורום יכול לככב בתור האירוע שחיכיתי לו השבוע...היה באמת כיף להפגש (תודה לדורי שוב
)

משהו מבאס שקרה לכם השבוע--גיליתי שניסו "לעקוץ" אותי ב 20000 ועוד לחשוב שמדובר בחברה שעושה רושם טוב..

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע-ראיתי את "ארגו"...נשארתי בלי ציפורניים

שיר-birgit õigemeel - kas tead mida tähendab

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע-:"אני לוקח כרטיס ביקור של המלון והולך עם עצמי לאיבוד"

במסגרת שאלות משתנות ארצה לשאול אתכם הפעם-לאיזה יעד הייתם רוצים לטוס עם פרנטר/ת אחד/ת? הייתי רוצה לטוס לאיסלנד עם מישהו\י שיוכלו להתלהב כמוני מהמקום שכוח האל הזה

sarne

New member
אנשים כאן משתמשים בהרבה יותר מדי אייקונים.

מה בן אדם צריך כבר יותר מ-:) מדי פעם?

משהו טוב שקרה לכם השבוע \ משהו מבאס שקרה לכם השבוע: למה טוב ומבאס מוצגים כאן כהפכים?

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע: השבוע באמת ראיתי סדרה במקום סרטים. Spaced. סדרה בריטית. ממש טובה. והתחלתי לקרוא ספר מסוים שעלול לשנות את חיי.

התחדשות השבוע: דברים שהורדתי נחשבים? אם כן היו כמה מציאות יפהפיות בתחום הסרטים בזמן האחרון.

שיר/ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע: מאחד את הקטגוריות הפעם. שיר הייקו אחד שאני תמיד נזכר בו. כמה, בעצם, אבל עם אחד מהם היה לי רגע נחמד השבוע. אבל זה אחד הדברים שמרגיש לי אישי מדי לחשוף.

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע: כלום.

לאיזה יעד הייתם רוצים לטוס עם פרנטר/ת אחד/ת? אני באמת חושב שבשביל דברים שאני רוצה או מעניין אותי לעשות הייתי מעדיף להיות לבד. כשאני לא לבד לא מעניינים אותי פרטים שוליים כמו מיקום גאוגרפי. אבל התחמקתי מכמעט כל השאלות עד עכשיו, אז - רומא? או פירנצה. סתם כי לא הייתי שם ויש מיכאלאנג'לים וכד' לראות בעיניים (ועדיין בחלום אני לבד איתם)

nitsansh

New member
משהו טוב זה ברור... מפגש הפורום ובכלל יום

חמישי כולל יום הסטודנט...
וגם יום רביעי כי נסעתי מהבית אחרי 3-4 לילות (וימים) ללא שינה...

משהו מבאס - עוד שבוע בלי ניווטים... נשאר עוד רק אחד לפני הפגרה ועליו אין מצב שאני אוותר...
עוד משהו מבאס... בגלל מצב חוסר השינה שהזכרתי קודם לא השלמתי את המטלה שהייתי צריך לעשות בעבודה (כי לא הייתי מסוגל לעבוד במצב הזה) והגשתי אותה לא גמורה... זה מאד הרגיז את הבוסית שלי... בסך הכל היה מדובר בשעה עבודה שלפני שאני התחלתי את התפקיד היא היתה עושה ואני לקחתי על עצמי בהתנדבות ולא קיבלתי על זה תוספת לשכר...

התחדשות - האנשים שפגשתי לראשונה במפגש (כולם חוץ מאחת)

שיר - מי שהיה במפגש יודע...

ציטוט - לא הביישן למד ולא הקפדן מלמד

מה עשיתי בשביל עצמי - כמובן, יום חמישי הגדול...

nitsansh

New member
בא לי לתרגם את השיר לעברית...

הפזמון הולך ככה:

הלילה מתוק כשאת אתי
הימים השחורים נעלמו...

nitsansh

New member
ככה זה יותר טוב...

הלילות מתוקים
כשאת איתי
הימים השחורים
כבר לא אצלי

nitsansh

New member
אני הייתי משנה את זה ל...

תקראי לי מותק
זה מביא לי שמחה
זה יותר טוב מגלידה שוקולד..

nitsansh

New member
עוד באסה... שכחתי לקחת את המצלמה דוווקא ביום

חמישי הגדול...

nitsansh

New member
לא שמתי לב לשאלה הנוספת...

אפשר ליעד שלא צריך לטוס אליו?

אני רוצה לקחת את הפרטנרית שלי למקום מדהים בגליל, שאת שמו ומיקומו אני מעדיף לא לגלות...

למעלה