התפקדות חודש מאי 2013\ סיון תשע"ג

EdisonGirl

New member
התפקדות חודש מאי 2013\ סיון תשע"ג

אז.. מה שלומכם?

אצלי עמוס כ"כ, שנראה שהחודש לראשונה אני הולכת להפחית בימי עבודה (שזה אומר גם במשכורת.. אבל לא רואה ברירה אחרת כרגע).

אבל היי, הגיעה השעה להתפקד, אז כולם כולם יאללה צאו מתנומת החורף. הוא כנראה אוטוטו נגמר.

שם:
תאריך לידה:
איזור בארץ:
העיסוק החביב עליך בחיי היומיום:
האפליקציה הסלולרית הכי שימושית (בהנחה שרובכם מחזיקים בטלפון כזה...):
הפעם האחרונה שהשתמשת בעט (ולא כדי לחתום על משהו או למלא מסמך):

והשאלה שלנו הפעם... קצת כבדה

יודעים אנחנו לא. הכל הרי עניין של אמונה, אז איך אתם מאמינים שנוצרה המציאות שלנו? אלוהים? אבולוציה? חייזרים? זו בכלל שאלה שמעסיקה או העסיקה אתכם אי פעם?
ואיך התשובה לשאלה הזו משפיעה עליכם ברמה היומיומית, אם בכלל?

יאללה נענה ... שם - דודו
ת.ל - 06-08-1975 (גרוטאה עם תעודות
)
העיסוק הבלה בלה - ממש כמו סיינפלד - לעשות כלום

אין ממש אפליקציה מיוחדת כי אני לא בקטע הזה ..
משתמש בעט המון לכתיבת חשבוניות וכ.עבודה והזמנות רכש בעבודה ולא ממש זוכר מתי ישבתי לכתוב משהו חוצמזה לאחרונה כי כשאני כבר חושב על שיר חדש (מה שלצערי לא קרה לאחרונה) אני ישר מקליט את עצמי באפליקצית רמקול בנייד ואז מקליד את המילים במחשב מאוחר יותר ..

ולשאלה הכבדה .. אני מאמין שיש איזה כח עליון שמניע את היקום ושונא את הצורך האובססיבי של שאר האנושות לקבוע אם השם שהם העניקו לו הוא השם הנכון (יהודים אומרים אלוהים ,מוסלמים אללה והנוצרים מתעקשים שזה דווקא GOD) כשהאבולוציה היא בהחלט דרך טובה להסביר את ההתפתחות שלנו אפילו עם מנשקי המזוזות מזדעזעים מהרעיון שכנראה היינו סוג של קופים בעבר (למרות שמבט קצר על ערס ממוצא מאושש את הטענה הנ"ל לחלוטין
)

אפשר?

שם: תמיר
תאריך לידה: 88
איזור בארץ: jerusalem
העיסוק החביב עליך בחיי היומיום: game of thrones
האפליקציה הסלולרית הכי שימושית (בהנחה שרובכם מחזיקים בטלפון כזה...): אז זהו, שלא
הפעם האחרונה שהשתמשת בעט (ולא כדי לחתום על משהו או למלא מסמך): לעולם לא תתפסו אותי בלי עט

אני לא יודע אם תורת האבולוציה נכונה, אני יודע שאלוהים לא.

שם: שקדגן
תאריך לידה: 11.11.90
איזור בארץ: במקור מהצפון, כרגע פלמחים.
העיסוק החביב עליך בחיי היומיום: http://www.cubeecraft.com/
האפליקציה הסלולרית הכי שימושית (בהנחה שרובכם מחזיקים בטלפון כזה...): נו סמארטפון פור מי

הפעם האחרונה שהשתמשת בעט (ולא כדי לחתום על משהו או למלא מסמך): אתמול, לצייר.

השאלה החודשית: אני כל פעם אומרת שאני צריכה למצוא זמן ולחשוב ברצינות על דעתי בעניין. אני מאמינה שהאמת היא איפשהו באמצע. אני חושבת שכל קונספט החיים וכדור הארץ נוצר כתוצאה מתהליכים ביולוגיים כאלו ואחרים (אבולוציה וכו'), אבל רוצה להאמין שיש גם עוד משהו מעבר, לא יודעת להגדיר אם זה "אלוהים" או סתם בחור משועמם שמסתכל, אבל אני חושבת שיש שם עוד משהו.

spaysi8

New member
שקד

אני לא יכולה יותר עם האהבה הבלתי ממומשת בינינו!

א. האתר ששמת אדיר!
ב. אני גם אותו דבר בקטע של האמונה.
ג. את ציירת אתמול וזה מגניב וגם אני מציירת ואוף את פשוט מושלמת.

תתחתני איתי כבררררררררררררררררר

שם: עדי
תאריך לידה: -
איזור בארץ: תל אביב
העיסוק החביב עליך בחיי היומיום: לכתוב
האפליקציה הסלולרית הכי שימושית (בהנחה שרובכם מחזיקים בטלפון כזה...): וויז
הפעם האחרונה שהשתמשת בעט (ולא כדי לחתום על משהו או למלא מסמך): אתמול.

יודעים אנחנו לא. הכל הרי עניין של אמונה, אז איך אתם מאמינים שנוצרה המציאות שלנו? אלוהים? אבולוציה? חייזרים? זו בכלל שאלה שמעסיקה או העסיקה אתכם אי פעם?
אני לא סגורה על זה וגם לא כל כך מתעסקת בזה...

ebi83

New member
עוד כאן..

שם: אביתר
תאריך לידה: 10.10
איזור בארץ: מרכז עם גיחות לדרום
העיסוק החביב עליך בחיי היומיום: ממממ... בירה עם חברים.
האפליקציה הסלולרית הכי שימושית (בהנחה שרובכם מחזיקים בטלפון כזה...): מוביט, אפליקציה לאוטובוסים
הפעם האחרונה שהשתמשת בעט (ולא כדי לחתום על משהו או למלא מסמך): ביום שישי, ככה זה שעורכים תצפיות- רושמים הרבה כי זה יותר מהיר ופחות מפחיד מאשר מחשב

אני מאמין באלוהים בכלל וביהדות בפרט, זה משפיע עלי ברמה של שמירת כשרות, שבת ועוד שאר שאריות מזמנים עברו.

AS00AS

New member
עונה

שם: יקיר
תאריך לידה: 8/1/88
איזור בארץ: באר שבע
העיסוק החביב עליך בחיי היומיום: קריאה/צפייה בסדרות
האפליקציה הסלולרית הכי שימושית (בהנחה שרובכם מחזיקים בטלפון כזה...): sky map
הפעם האחרונה שהשתמשת בעט (ולא כדי לחתום על משהו או למלא מסמך): היום, זרקתי אותו על אחי (הוא מעצבן)

אני מאמין שיש בורא לעולם (אלוהים), ויש תהלכים ביולוגיים שמתרחשים בעולם,
חייזרים אני מקווה שיש כי אחרת נראה לי שהיקום די משעמם אם רק אנחנו כאן לבד,

EdisonGirl

New member
אם השתמשת בעט ככלי נשק..

סימן שיש לך כזה בהישג יד עדיין

AS00AS

New member
יש לי כמה כאלו..

שאריות מאוסף שהתחיל לגווע אחרי התיכון

EdisonGirl

New member
לי הייתה בתיכון, ובעצם עד שהסמארטפון הגיע...

אובססיה מטורפת לעטים. עד היום יש לי אוסף של עטים מיוחדים, שאני ממשיכה להרוות אותו כל אימת שאני מוצאת או מקבלת עט מיוחד יחסית..
בעבר הייתי מסיימת עט (=דיו) כל שני וחמישי. היום יש לי ערימה של עטים, ואני משתמשת בקושי. קצת עצוב, אני מוכרחה לציין.

גמ'ני אוסף עטים יש לי בעיקר עם לוגו של תרופות כי התחלתי את האוסף בעקבות זה שמכרנו בזמנו הרבה מדפסות לרופאים ויש להם לפעמים עטים מגניבים ומשם עברתי לאסיפת עטים מיוחדים ועם לוגואים בכללי ...

AS00AS

New member
לי יש אוסף של עטי-מזרק

זה נראה כמו מזרק לכל דבר אבל זה עט,
מדהים כמה אנשים נופלים בפח הזה

EdisonGirl

New member
יש לי אחד כזה..

פעם, בשנות ה- 90, זה היה להיט! ביחוד בצורת עפרונות "שפיצים", ואפילו הייתה מישהי בביצפר שלמדתי בו, שמצאה עיפרון כזה, וכשבדקה עם האצבע לבדוק אם יש בו שפיץ, מתברר שזה בכלל היה מזרק אמיתי והיא קיבלה זיהום

the new L

New member
אתה טייס חלליות במקצועך?

אחרת אני מתקשה להבין איך sky map היא האפליקציה הסלולרית הכי שימושית עבורך :)

היא מגניבה והכל, אבל שימושית?

AS00AS

New member
אני בדרך לשם בנתים הם רודפות אחרי

אני פשוט עושה הרבה הסברים על השמים בלילה, (קבוצות, תנועות נוער,לילות גיבוש, וכד..),
אז אני משתמש בה כדי להראות להם כמה דברים,
חוץ מזה זה די מעניין,
(מי שבמצפה רמון היום יהנה ממטח מטורף של מטוארים)

EdisonGirl

New member
פה!

שם: אדיסון
תאריך לידה: 26.1.85
איזור בארץ: ת"א
העיסוק החביב עליך בחיי היומיום: זה לא יהיה מדויק להגיד שהעיסוק הזה הוא שינה, כי אני עושה את זה מעט מידי..
אני אוהבת להשתגע בכיתה. ממ כן.
האפליקציה הסלולרית הכי שימושית (בהנחה שרובכם מחזיקים בטלפון כזה...): aNote (http://bridworks.com/anote/eng/awesomenote/iphone/)
הפעם האחרונה שהשתמשת בעט (ולא כדי לחתום על משהו או למלא מסמך): רנדרינג.

אני מאוד מעדיפה שלא להאמין, בשום דבר. כלומר, לא לסגור את האפשרויות שכל דבר יתכן, כי כל דבר יתכן. מגדירה את עצמי אגנוסטיקנית אמפירית, אם ממש מתעקשים "להגדיר".
ברמה היומיומית זה מבלבל רצח. סביר להניח שיום אחד אני אתייאש ואבחר "צד"...

מתפקדת

תאריך לידה:1984

איזור בארץ: מרכז הארץ
העיסוק החביב עליך בחיי היומיום:
פעילות ספורטיבית (כל יום משהו אחר- ריקוד, טניס , חדר כושר, ריצה, אופניים...)
האפליקציה הסלולרית הכי שימושית (בהנחה שרובכם מחזיקים בטלפון כזה...): וואטסאפ
הפעם האחרונה שהשתמשת בעט (ולא כדי לחתום על משהו או למלא מסמך): לפני שעה.. בעבודה... כתבתי בתיק הרפואי...

אני מאמינה שיש יד אלוהים בכל דבר- אם בבריאת העולם ואם זה ברמה היומיומית... אבל אי אפשר לדעת בוודאות כמובן..בגלל זה זה נקרא "אמונה". אני מתפללת הרבה- מדברת לאלוהים או קוראת תהילים..

למעלה