התפקדות חודש מאי 2013\ סיון תשע"ג

אני

שם: מוטי
תאריך לידה: 1984
איזור בארץ: מרכז (מה זה מרכז בכלל)
העיסוק החביב עליך בחיי היומיום: לא סגור על זה עדיין. מה שבטוח חברים זה אחלה עיסוק...
האפליקציה הסלולרית הכי שימושית (בהנחה שרובכם מחזיקים בטלפון כזה...): לא חסר... כל פעם משתנה
הפעם האחרונה שהשתמשת בעט (ולא כדי לחתום על משהו או למלא מסמך): כל הזמן, אוניברסיטה.

והשאלה שלנו הפעם... קצת כבדה
יודעים אנחנו לא. הכל הרי עניין של אמונה, אז איך אתם מאמינים שנוצרה המציאות שלנו? אלוהים? אבולוציה? חייזרים? זו בכלל שאלה שמעסיקה או העסיקה אתכם אי פעם?
ואיך התשובה לשאלה הזו משפיעה עליכם ברמה היומיומית, אם בכלל?

אין אלוהים!
איך נוצרה המציאות אפחד לא יודע אז למה לחפור כולם מספרים תאוריות.
איך משפיע? אני חופשי...

Cow23

New member

שם:חן
תאריך לידה:15/08
איזור בארץ:השרון
העיסוק החביב עליך בחיי היומיום: לישון וכמה שיותר יותר טוב
האפליקציה הסלולרית הכי שימושית (בהנחה שרובכם מחזיקים בטלפון כזה...):וואטסאפ
הפעם האחרונה שהשתמשת בעט (ולא כדי לחתום על משהו או למלא מסמך):בעבודה (מלצרות)

יודעים אנחנו לא. הכל הרי עניין של אמונה, אז איך אתם מאמינים שנוצרה המציאות שלנו? אלוהים? אבולוציה? חייזרים? זו בכלל שאלה שמעסיקה או העסיקה אתכם אי פעם?

וואלה לא מתעסקת בזה וזה ממש לא מעניין.. יש לי דברים אחרים על הראש.. בכללי מאמינה שזה אבולוציה ואין אלוהים

תראו מי חזרה לכמה דקות מהמתים

שם: שני
ת.לידה: פברואר 1986
איזור בארץ: חיפה והסביבה
העיסוק החביב עליי בחיי היום-יום: לצערי, חיי היומיום שלי לא ממש מאפשרים לי את העיסוקים החביבים עליי. נשבעתי שאחרי התואר הזה אני לא רוצה לראות יותר חלבונים. אם (אבל רק אם) אני אעשה גם דוקטורט, זה יהיה בנושא של פיתוח תכניות בריאות. מעבדה זה לא ממש בשבילי (והקורסים בתואר עוד יותר לא בשבילי).
האפליקציה הכי שימושית: ynet
פעם אחרונה שהשתמשתי בעט: בזכותי שוק העטים חי ובועט.

השאלה הכבדה:
אני לא מאמינה שקיים כח עליון שמכוון הכל. יותר מאמינה שקיים אפקט פרפר.
איך הכחל התחיל? אין לי מושג. אחת מהתאוריות המדעיות (אמבה שפגע בה ברק והיא התחילה להתחלק, או המרק הזה שיצר את המולקולות האורגניות הראשונות. אין לי מושג. נרדמתי בשיעור).
מה שאני כן יודעת- זה שאני יהודיה, ולכן חשובה לי המסורת. אני עומדת בה בלי לשאול שאלות קשות, כי זה לא מה שישפיע על הזהות שלי. סבתא-רבא שלי עבדה קשה כדי שזו תהיה הזהות שלי, ואני לא מתכוונת להרוס לה.

42

שם: אלונה
תאריך לידה: אוג' 91 עייפים
איזור בארץ: דרום
העיסוק החביב עליך בחיי היומיום: לישון
האפליקציה הסלולרית הכי שימושית (בהנחה שרובכם מחזיקים בטלפון כזה...): 9גאג, וואטסאפ, פייסבוק(לא בסדר הזה)
הפעם האחרונה שהשתמשת בעט (ולא כדי לחתום על משהו או למלא מסמך): אני לצערי לומדת אז בכל יום כמעט :(

h a j b i

New member
עדיף מאוחר מאף פעם

שם: יואב
תאריך לידה: מי שיודע יודע
איזור בארץ: תל אביב
העיסוק החביב עליך בחיי היומיום: רכיבה על האופנוע, אכילה במסעדות, העבודה
האפליקציה הסלולרית הכי שימושית (בהנחה שרובכם מחזיקים בטלפון כזה...): לא מקורי: וואטס אפ
הפעם האחרונה שהשתמשת בעט (ולא כדי לחתום על משהו או למלא מסמך): היום בעבודה, שירטטתי תרשים של איך אני חושב צריך לממש פרויקט מסויים. האמת שמתמש באופן יומיומי.

מאמין שזה אבולוציה וצירוף מקרים מסויים. השאלה לא ממש מעסיקה אותי, בעבר העסיק אותי יותר, בעיקר בתקופה שהייתי מובטל והיה לי עודף זמן פנוי.

התשובה משפיעה עליי באופן כזה שהמוטו שלי בחיים הוא די פשוט: להנות כמה שיותר ולסבול כמה שפחות.ראיתי יותר מידי מאמינים שחטפו כאפות אחת אחרי השניה אבל שטיפת המוח כל כך חזקה שהם פשוט האשימו את עצמם, שהם כנראה חטאו ולא היו מספיק טובים ושזה כנראה מגיע להם, עצוב.

Purple Mushroom

New member
מתפקד באיחור-חודש מאי2013-סיון ה'תשע"ג
:

שם: אלון. א.
תאריך לידה: ט"ו באדר ב'. 17.3.
איזור בארץ: דרום תל אביב \צפון לחולון.
העיסוק החביב עליך בחיי היומיום: להיות במחשב. לבדוק חשבונות ברשת. לבדוק מיילים, לבדוק סטטיסטיקות בבלוג שלי, \לכתוב בבלוג שלי עוד רשומה. ולכתוב בפורום עוד הודעה :)

האפליקציה הסלולרית הכי שימושית (בהנחה שרובכם מחזיקים בטלפון כזה...): אין לי סמארטפון לשמחתי.
הפעם האחרונה שהשתמשת בעט (ולא כדי לחתום על משהו או למלא מסמך): לכתוב בחדר, או במחברת, פעם אחרונה , לכתוב במחברת משהו לבלוג שלי. (כותב לבלוג שלי בעיקר בתחבורה ציבורית).

-אלוהים. איך משפיע ברמה היומויומית? מתפלל אליו תפילה ייחודית משלי, תפילות השחר, ותיקון מיוחד משלי בתהלים, כמעט כל יום, כולל תפילה לזוגיות, מתפלל אליו כמעט כל יום, בעיקר שוב , גם , בתחבורה ציבורית, ברחבי תל אביב.
א.א.
=]

למעלה