לא אהבתי שהם ממחזרים תמונות מעונות קודמות וחושבים שלא נשים לב.
Shiri from the block Active member 23/9/13 #1 מה דעתך על התמונת פרומו הזאת? שיניתי טיפה את הפונט סתם כי חשבתי שזה יותר יפה ככה חח
M Macphista New member 24/9/13 #21 או, ככה זה היה צריך להיראות! תשלחי להם הצעת יעול. באמת מפגרים שהשתמשו שוב בתמונות הישנות במקום לשפץ כראוי את החדשות. לא שכולם עומדים עם ירח מאחוריהם זה שיפור אדיר אבל ניחא.
או, ככה זה היה צריך להיראות! תשלחי להם הצעת יעול. באמת מפגרים שהשתמשו שוב בתמונות הישנות במקום לשפץ כראוי את החדשות. לא שכולם עומדים עם ירח מאחוריהם זה שיפור אדיר אבל ניחא.
Shiri from the block Active member 24/9/13 #1 שמחה שאהבת! וכן זה באמת מעצבן. נראה לי אבל רק של ראמפל זה אותו הדבר כי רג'ינה זה כן משהו חדש לדעתי
M Macphista New member 25/9/13 #30 רג'ינה זה מהעונה השנייה לדעתי לפחות לפי השיער והשמלה. תשווי את זה לתמונה שלה משנה שעברה כשישבה על השולחן במשרד ראש העיר- אותה השלמה, אותו השיער. בתמונות החדשות שלה השנה השיער היה גבוה יותר והשמלה אחרת.
רג'ינה זה מהעונה השנייה לדעתי לפחות לפי השיער והשמלה. תשווי את זה לתמונה שלה משנה שעברה כשישבה על השולחן במשרד ראש העיר- אותה השלמה, אותו השיער. בתמונות החדשות שלה השנה השיער היה גבוה יותר והשמלה אחרת.
LeAnnDylan Well-known member 25/9/13 #35 יכול להיות שפיספסתי את של אמה או שאין? היה נדמה לי שראיתי את כל השאר חוץ ממנה
Shiri from the block Active member 26/9/13 #1 במיוחד בשבילך! זה כאילו מרגיש Saving the best for last וזה מעצבן אותי כי היא ממש לא best
LeAnnDylan Well-known member 26/9/13 #38 בטח שהיא הבסט שיז סימפלי דה בסט!!טם טם, בטר ד'ן אול דה רסט.... [/טינהטרנר]
A AngeldeEsperanza New member 26/9/13 #42 זה השם של הפאנדום שלה... כמו שלפאנדום של ג'וש קוראים CHARMERS או CHARMATTACK לשל ג'יני FAIRESTS לשל קולין HOOKERS.... וכד'...
זה השם של הפאנדום שלה... כמו שלפאנדום של ג'וש קוראים CHARMERS או CHARMATTACK לשל ג'יני FAIRESTS לשל קולין HOOKERS.... וכד'...