עוד שבוע!!!!

ממש לא..

יש לזה משמעות...שהיא עצמה הסבירה...

The idea behind The Ugly Ducklings is truly about self-identity and beauty. The story shows that sometimes life gives us challenges before we discover our true selves. The Ugly Ducklings is meant to suggest beauty, love and fullness of life in the end. It’s all about the journey

שודר היום אצלנו הפרק האחרון של עונה ה2..

שוב פעם... לא ידעתי אבל הספקתי לראות את ה5 דק' האחרונות פעמיים... חחח העברתי מהערוץ הקנדי לערוץ האמריקאי והערוץ האמריקאי היה איזה 3-4 דק' מאחורי הקנדי...

עכשיו שמתי לב שABC מפרסמים את OUAT בתור שעתיים אבל בדיקה מהירה בTV LISTING הבנתי השעה הראשונה זה סיכום של כל מה שהיה בעונות הקודמות...

זה לא חסר תועלת...

הם יוצאים מתוך הנחה שקהל לא אובססי ורואה את הפרקים 24\7... ולכן הם מסכמים את הכל ב40 דק'... פלוס יש דברים שאולי אנשים שכחו או פספסו והם רוצים להדגיש...

ומה יגידו על סדרות אחרות?

מי שמעניין אותו עד כדי כך עושה מרתון של כמה פרקים אחרונים של עונה שלפני... או שפשוט מתמצתים את סוף העונה באיזה סצינה אחת א שתיים...

Shiri from the block

Active member
תמונת
מש"ש הצצה ראשונה לאריאל ואריק!!!!!!!!! (מבת הים הקטנה לאנשים שהעזו לא לראות את הסרט הזה!)

shirush3

New member
וואוו לא ראיתי שום פרומו

ונראה לי שאני גם לא אראה עד שתתחיל העונה
אבל סופסוף זה מתקרב!

Macphista

New member
2 הפרקים הראשונים נצפו על ידי התקשורת

רק מעדכנת ששני הפרקים הראשונים של הסדרה נצפו כבר לפני כמה ימים על ידי עיתונאי טלוויזיה וכדומה והתגובות ממש חיוביות אבל יש כמות מטורפת של ספויילרים כרגע:
גם סיכומים של 2 הפרקים, גם טיזרים על פי שני הפרקים, גם ראיון עם אדם ואדי, גם ראיון עם ג'יניפר גודווין, גם תשובות נבחרות לשאלות הקהל שנשלחו בטוויטר וכו' וכו'.
אבל כאמור אני מנסה להימנע מספויילרים אז... אני נמנעת...

למעלה