זה או זה
O Oukami Kun New member 17/8/14 #30 ג'ושוע כי הוא היה משהו מיוחד וחבל שאף אחד לא ראה בו פוטנציאל מסחרי. אני מאמין אבל שהוא עוד יכול לפרוץ.
ג'ושוע כי הוא היה משהו מיוחד וחבל שאף אחד לא ראה בו פוטנציאל מסחרי. אני מאמין אבל שהוא עוד יכול לפרוץ.
S SHTRUDIDI New member 17/8/14 #52 בו ממש ממש חבל לי שבאלבום הבכורה שלו לקחו אותו לכיוון פופי ממש, ממש חבל שאחרי זה הוא לא הצליח. עצוב, אחד המוכשרים.
בו ממש ממש חבל לי שבאלבום הבכורה שלו לקחו אותו לכיוון פופי ממש, ממש חבל שאחרי זה הוא לא הצליח. עצוב, אחד המוכשרים.
S SHTRUDIDI New member 16/8/14 #3 מאכזב יותר שלא הצליחה אחרי איידול:   ג'סיקה סנצ'ז VS פיה טוסקנו
O Oukami Kun New member 17/8/14 #31 neither השאלה היא גם איך אנחנו מודדים הצלחה, ואחרי כמה זמן. האכזבה הנשית הכי גדולה בעיני היא טמיירה גריי.
neither השאלה היא גם איך אנחנו מודדים הצלחה, ואחרי כמה זמן. האכזבה הנשית הכי גדולה בעיני היא טמיירה גריי.
H Hadar07 New member 17/8/14 #44 נגיד ג'סיקה למרות ששתיהן לא ממש מעניינות אותי אבל על פיה דווקא שמעתי לפחות על ג'סיקה כמעט ולא
S SHTRUDIDI New member 17/8/14 #53 לא ממש מאכזב, יותר מפתיע ג'סיקה. כי היא באמת מצוינת ואחרי הביצועים שלה באיידול הייתי בטוחה שהיא תשאיר חותם גם בחוץ.
לא ממש מאכזב, יותר מפתיע ג'סיקה. כי היא באמת מצוינת ואחרי הביצועים שלה באיידול הייתי בטוחה שהיא תשאיר חותם גם בחוץ.
Light Warrior Member 18/8/14 #1 ג'סיקה אבל שתיהן לא נעלמו, עדיין שומעים עליהן. והיי, פיה זמרת רקע של ג'ניפר לופז! יותר הצלחה מזה?!
S SHTRUDIDI New member 16/8/14 #4 שיר שאם מישהו ישיר באודישנים אתם בעד לפסול אותו אוטומטית:   Radioactive (אימג'ן דארגונס) VS Rolling In The Deep (אדל)  
שיר שאם מישהו ישיר באודישנים אתם בעד לפסול אותו אוטומטית:   Radioactive (אימג'ן דארגונס) VS Rolling In The Deep (אדל)  
LeAnnDylan Well-known member 16/8/14 #10 האמת שאף אחד מהם הייתי מצביעה לסופרסטישן אם הוא היה אופציה. אני מניחה שעם RITD יותר קשה לעשות משהו מענין אז נלך עליו אבל לא באמת אכפת לי שישירו אותו.
האמת שאף אחד מהם הייתי מצביעה לסופרסטישן אם הוא היה אופציה. אני מניחה שעם RITD יותר קשה לעשות משהו מענין אז נלך עליו אבל לא באמת אכפת לי שישירו אותו.
O Oukami Kun New member 17/8/14 #32 אדל כי רדיואקטיב היה פופולרי בטירוף השנה, אבל שנה הבאה זה כבר יעבור. RITD לא עושה סימנים שהוא הולך לשום מקום.
אדל כי רדיואקטיב היה פופולרי בטירוף השנה, אבל שנה הבאה זה כבר יעבור. RITD לא עושה סימנים שהוא הולך לשום מקום.