3
J jess r New member 16/8/14 #24 סקי סיימתי נקיונות וחם לי רצח, גוש שלג נשמע מפתה כרגע. לא וברצינות בטן גב אפשר לעשות כל שבת בים, סקי זה אתגר וזה מגניב ויפה.
סקי סיימתי נקיונות וחם לי רצח, גוש שלג נשמע מפתה כרגע. לא וברצינות בטן גב אפשר לעשות כל שבת בים, סקי זה אתגר וזה מגניב ויפה.
H Hadar07 New member 17/8/14 #48 סקי ביעד מושלג רק כי אף פעם לא עשיתי למרות שלא יודעת איך אני אתמודד עם קור כי אני וקור לא הולכים ביחד אבל צריכה להיות חוויה.
סקי ביעד מושלג רק כי אף פעם לא עשיתי למרות שלא יודעת איך אני אתמודד עם קור כי אני וקור לא הולכים ביחד אבל צריכה להיות חוויה.
S SHTRUDIDI New member 17/8/14 #57 אני אוהבת שלג כל כך כל כך אבל סקי נשמע כמו הדרך המושלמת בשבילי לאבד גפיים גם בטן גב בחוף מושלם הולך.   הקיצר, יתרונות וחסרונות בשניהם ולכן שניהם סבבה.
אני אוהבת שלג כל כך כל כך אבל סקי נשמע כמו הדרך המושלמת בשבילי לאבד גפיים גם בטן גב בחוף מושלם הולך.   הקיצר, יתרונות וחסרונות בשניהם ולכן שניהם סבבה.
J jess r New member 16/8/14 #23 ניו זילנד יש נופים יפים ולמרות שלא עשיתי תחקיר נראה לי שהאקלים יותר נעים וגם פחות מסוכן שם.
B Bleed for Me New member 17/8/14 #41 ניו זילנד בברזיל כבר הייתי, אז יעד חדש זה תמיד נחמד וניו זילנד ברשימה
J jess r New member 17/8/14 #60 את מרמה! ברור שחו"ל זה כיף, אבל אם נניח שאת יכולה לבחור לטייל רק באחד מהם, איפה תבחרי?