מישהו קורא את התגובות שלי! ברזיל. כי ידיד שלי מאוהב מאז שהיה בה ובתמונות היא נראית מה זה כיף.
S SHTRUDIDI New member 17/8/14 #62 מישהו קורא את התגובות שלי! ברזיל. כי ידיד שלי מאוהב מאז שהיה בה ובתמונות היא נראית מה זה כיף.
LeAnnDylan Well-known member 16/8/14 #16 איכס ואיכס שימי לי איזה נאשוויל או דאלאס כאופציות. מה זה כל השיט הזה
S SHTRUDIDI New member 16/8/14 #18 המטרה היא שהתשובה שלך לא תהיה צפויה ממש אני לא יודעת בעל פה שנשוויל ודאלאס לגמרי החלומות שלך. אני אפילו יודעת שאם הייתי שואלת זה או זה, היית בוחרת בנשוויל.
המטרה היא שהתשובה שלך לא תהיה צפויה ממש אני לא יודעת בעל פה שנשוויל ודאלאס לגמרי החלומות שלך. אני אפילו יודעת שאם הייתי שואלת זה או זה, היית בוחרת בנשוויל.
LeAnnDylan Well-known member 16/8/14 #21 אבל גם בשאלות האחרות התשובה צפויה וחוץ מזה למה את קטנונית את יכולה לשאול נגיד אוסטין או ממפיס. מבטיחה לך שלא תדעי את התשובה לזה   או מקסימום תשאלי ניו יורק או קליפורניה. ככה זה יהיה תקף גם לעוד אנשים בפורום.
אבל גם בשאלות האחרות התשובה צפויה וחוץ מזה למה את קטנונית את יכולה לשאול נגיד אוסטין או ממפיס. מבטיחה לך שלא תדעי את התשובה לזה   או מקסימום תשאלי ניו יורק או קליפורניה. ככה זה יהיה תקף גם לעוד אנשים בפורום.