קיץ *מזדהה איתך*
S SHTRUDIDI New member 27/8/14 #31 מוזרות כולכן! ברור שבחורף. ככה לפחות ברור שאם חם זה לא קשור למזג האוויר אלא לחום שעלה ויש פוך. כבר עושה חצי עבודה בהבראה.
מוזרות כולכן! ברור שבחורף. ככה לפחות ברור שאם חם זה לא קשור למזג האוויר אלא לחום שעלה ויש פוך. כבר עושה חצי עבודה בהבראה.
H Hadar07 New member 28/8/14 #54 חורף גם ככה לא יוצאים החוצה ונשארים בפוך במיטה, זה הכי כיף ולשתות מרק עוף טוב ותה בקיץ זה סתם מציק ומעצבן וכן גם אני כבר מצוננת 3 ימים וזה לא עובר
חורף גם ככה לא יוצאים החוצה ונשארים בפוך במיטה, זה הכי כיף ולשתות מרק עוף טוב ותה בקיץ זה סתם מציק ומעצבן וכן גם אני כבר מצוננת 3 ימים וזה לא עובר
LeAnnDylan Well-known member 27/8/14 #23 מזגן פעם העדפתי מאוורר אבל מאז שהמאוורר שלי התחיל להשמיע רעשים של טרקטור, עברתי למזן. לפעמים אני מתעוררת קפואה באמצע הלילה, אבל עדיף להתעורר כי קר לי ולא כי חם לי.
מזגן פעם העדפתי מאוורר אבל מאז שהמאוורר שלי התחיל להשמיע רעשים של טרקטור, עברתי למזן. לפעמים אני מתעוררת קפואה באמצע הלילה, אבל עדיף להתעורר כי קר לי ולא כי חם לי.
J jess r New member 29/8/14 #77 זה לא שכירות האמת שבאופן כללי לא מתה על שינה מתחת למזגן. גם מאוורר לא להיט אבל אין ברירה.
H Hadar07 New member 28/8/14 #55 אצלי זה ככה מאוורר כל הלילה ומזגן חצי שעה על טיימר כשאני הולכת לישון
O Oukami Kun New member 28/8/14 #66 שום דבר לא ברור לי למה זה הגיוני להדליק מזגן ולישון עם פוך. שמיכת פיקה ובוקסר ולא צריך שום קירור. בשנת שירות כמעט והלכתי מכות עם חבר קומונה שלי על זה.
שום דבר לא ברור לי למה זה הגיוני להדליק מזגן ולישון עם פוך. שמיכת פיקה ובוקסר ולא צריך שום קירור. בשנת שירות כמעט והלכתי מכות עם חבר קומונה שלי על זה.