כי לא בכל מקום נעים בלילה כשהייתי ירושלמית כל מה שאמרת הספיק לי, פה בחיפה אפשר להחנק גם ב-3 בלילה.
J jess r New member 28/8/14 #70 כי לא בכל מקום נעים בלילה כשהייתי ירושלמית כל מה שאמרת הספיק לי, פה בחיפה אפשר להחנק גם ב-3 בלילה.
S SHTRUDIDI New member 28/8/14 #73 לא לא אני מדברת על פיקה, סוג של פיג'מה קיצית ועדיין - יש פה צורך במזגן. אני צופה שהצורך הזה ימשיך אי שם עד אוקטובר
לא לא אני מדברת על פיקה, סוג של פיג'מה קיצית ועדיין - יש פה צורך במזגן. אני צופה שהצורך הזה ימשיך אי שם עד אוקטובר
LeAnnDylan Well-known member 28/8/14 #75 אולי זה ככה אצלכם בקיבוץ אני לפעמים מחליטה שנעים לי אחרי מקלחת אז אני לא צריכה מזגן, אני הולכת לישון, בלי להתכסות בכלל ואחרי שעה מתעוררת בתוך שלולית זעה. זה יכול לעבוד באפריל אולי. באוגוסט זה בחיים לא יתפוס.  
אולי זה ככה אצלכם בקיבוץ אני לפעמים מחליטה שנעים לי אחרי מקלחת אז אני לא צריכה מזגן, אני הולכת לישון, בלי להתכסות בכלל ואחרי שעה מתעוררת בתוך שלולית זעה. זה יכול לעבוד באפריל אולי. באוגוסט זה בחיים לא יתפוס.  
S SHTRUDIDI New member 26/8/14 #5 הייתי מצרף אותו\ה לפאנל של איידול בעונה הבאה: גארי בארלו VS ניקול שרזינגר
S SHTRUDIDI New member 27/8/14 #35 גארי למרות שגם ניקול יכולה הייתה להשתלב לא רע עם השלישייה הנוכחית בפאנל.
S SHTRUDIDI New member 27/8/14 #49 כאילו שזה לא מספיק   אבל רציני יש לו תגובות יעילות ובחירות שירים ממש טובות כמנטור.
S SHTRUDIDI New member 28/8/14 #74 ועדיין, אי אפשר להתעלם מהעובדה שהיה כיף לשמוע אותו נותן ביקורת. אפילו שנאתו לריילן הייתה קורעת
B Bleed for Me New member 26/8/14 #14 קריס מגיע לקיילב השוויצר הזה, מהשטויות שהוא אומר בכלל לא בא לי לשמוע את האלבום שלו
S SHTRUDIDI New member 27/8/14 #36 קיילב ראבק, זכה הרגע ויש מאחוריו מכונת יח"צ ופרסום מופרכת בגודלה. אחרי כל זה הוא לא מוכר? ממש עצוב.
S SHTRUDIDI New member 27/8/14 #50 ממש לא כי קריס הוציא עצמאי ומראש הציפיות לא גבוהות במיוחד כשאין מאחוריך מכונה משומנת כמו זו של איידול. קיילב הוא הזוכה ועוד הנוכחי, הוא היה צריך להצליח יותר.
ממש לא כי קריס הוציא עצמאי ומראש הציפיות לא גבוהות במיוחד כשאין מאחוריך מכונה משומנת כמו זו של איידול. קיילב הוא הזוכה ועוד הנוכחי, הוא היה צריך להצליח יותר.