שאלות 2

ייא13

New member
באיזה יום ושעה המשחק של אנדיוני נגד שויץ?

ואם עוד אין, אשמח בקשה לקבל לינק לאתר שמעדכן את זה ומתי הוא אמור לעדכן את זה?

תודה

nitsansh

New member
המשחק יהיה לא לפני יום שלישי

המשחק בין השוייצרים והיפנים בסיבוב הראשון לא יתקיים היום בגלל הגשם. אם מזג האויר יאפשר, הוא יתקיים מחר ואז המנצחים יוכלו לשחק נגד אנדיוני ביום שלישי. אם הגשם יימשך מחר, עלולה להיות דחייה נוספת.

alonshin

New member
"לא מחר" = לא לפני יום שלישי

אם מחר יום שני והמשפט אומר "לא מחר" המשמעות היא שהמשחק של אנדיוני יתקיים לא לפני יום שלישי. לוגיקה פשוטה.

nitsansh

New member
מה לא בסדר בהודעה שלי?

כתוב בכותרת: לא לפני יום שלישי.

dardor

New member
מישהו יכול להסביר לי מה ההיגיון

לשלוח את עמית הורסקי ללונדון? הרי בכל מקרה הוא משדר מתוך אולפן. לא עדיף שישאר בירושלים במקום לשפוך כספי ציבור?

וחוץ מזה מי צריך שדר שהוא לא יותר מהשעון הדובר (3-1, נקודת שבירה, ברייק, אאוט, נקודה יפה).

nitsansh

New member
צריך גם מישהו שיעשה את העבודה הקשה

התפקיד שלו, כמו שאני מבין, הוא לשדר את הענפים שאין בהם עמדות שידור. מדובר על מספר גדול של ענפים שצריך ללמוד אותם, ולדעת לעבור במהירות מאחד לשני. במרכז השידורים יש תנאים הרבה יותר טובים לעומת האולפן בישראל, ולכן הוא שם.
עלויות ההפקה של ערוץ 1 הן נמוכות לעומת הסטנדרט בעולם. בסה"כ שלחו ללונדון 5 שדרים ו-4 פרשנים, שצריכים לכסות מגוון גדול של ענפים שהם לא מומחים בהם. זה הרבה יותר קשה מלסקר כדורגל או כדורסל.

dardor

New member
כן אבל את אותו שידור היה יכול להעביר מירושלים

ולא ממרכז השידורים מלונדון. זה היה חוסך את כל האי נעימות בשיחות עם הפרשנים בעניין הדיליי והסנכרון הלוקה שערוץ 1 אלוף בו.
הוא רואה בדיוק מה שאנחנו רואים על המסך, איזה תנאים יותר טובים?
לדעתי אגב זה עצוב ששולחים שדרים לענפי ספורט שהם לא מומחים בהם כמו למשל אורי לוי בג'ודו, זה נשמע עלוב ומביך.

ועבודה קשה? אני חושב שכולנו היינו מתחלפים איתו בלי לחשוב פעמיים.

cscan

New member
אהבתי את מה שעמית הורסקי אמר בסוף השידור

שחר נתנה מערכה ראשונה סבירה ובשנייה נעלמה. שוב, שום אדם ריאלי לא ציפה כאן לאיזו תצוגה. שחר נמצאת בכושר לא טוב, אין מה לעשות.

nitsansh

New member
אין לו נגישות לאינפורמציה כמו בלונדון

זו לא המצאה ישראלית, זה מה שנהוג בשידור אולימפי הרבה שנים...

אם אתה מכיר שדר ג'ודו בעברית יותר טוב מאורי לוי, תציע אותו לערוץ 1... שדר לא חייב להיות מומחה, אם הוא שדר טוב הוא צריך לדעת ללמוד כל מה שהוא צריך...

סיקור אולימפי, גם בתקשורת הכתובה וגם באלקטרונית, זו המשימה הכי קשה בתחום הספורט... להבדיל מהספורטאים, לשדרים אין 4 שנים להתאמן כי בין האולימפיאדות הם לא מסקרים את הענפים האולימפיים...
זו עבודה מאד קשה עם שעות אין-סופיות וצורך בלמידה מהירה...
נדמה לך שמאיר איינשטיין הולך לישון מיד אחרי שהוא מסיים את השידור בלילה? הוא צריך להתכונן ליום הבא, עם תחרויות אחרות ועשרות, אם לא מאות, שמות שצריך ללמוד... אתלטיקה זה הספורט הכי קשה לשידור, ושדרים מעטים מסוגלים לעשות זאת טוב...

dardor

New member
לאיזו אינפורמציה צריכה להיות לו גישה?

ואיזו אינפורמציה יותר נגישה לו מאשר לנו בעידן האינטרנט?

זה לא שהוא מספר לנו עכשיו סיפורים אישיים על הספורטאים שהוא משדר. היום צפיתי בהרבה מהשידורים, והוא לא עושה כלום מאשר להגיד את התוצאה. הוא אפילו לא שדרן PLAY BY PLAY כמו בימי שידורי הכדורסל שלו. על איזו אינפורמציה אתה מדבר. הוא סתם משדר בשביל להחזיק שידור. תראה לי דוגמא אחת שמראה שהוא היה צריך להיות בלונדון ולא לשדר מהאולפן. זה ברמה פחותה הרבה יותר מהחבר'ה של ערוץ הספורט בימי בייג'ין, והם שידרו מהחדרי עריכה הקטנים שלהם בתל אביב.

אין באמת הצדקה לכך שהוא משדר מלונדון. אני מבין שזה מקובל ובגדול לא אכפת לי יותר מדי. זה לא מזיק חוץ מזה שאני ואתה משלמים לו את המשכורת (אבל זה פעוט נכון?). שיהנה הורסקי, מגיע לו אחרי הזובור שעשו לו עם יורם ארבל בשידורי ליגת העל.
אבל למה שלחו את ארבל? גם לא מצאתי סיבה מוצדקת יותר מדי... אבל נו שוין, שיהנה

nitsansh

New member
באמת מה ארבל עושה בשביל אולימפיאדה?

מה הוא אמור לשדר?

לגבי אינפורמציה... יש המון מידע שמופץ במרכז השידורים/עיתונות, והוא לא זמין באותה מידה באינטרנט.
חוץ מזה, כנראה שעובדי מחלקת הספורט המצומצמת של ערוץ 1 לא מיומנת באיסוף מידע בטכנולוגיה של המאה ה-21...

dardor

New member
כן אבל איזה מידע בדיוק?

הייתי מעוניין לדעת. מה הוא יודע שאנחנו לא יודעים?
מאיפה אתה כזה בטוח... איזה מידע כבר מופץ שם?

כל מה שצריך לדעת. לוחות זמנים, הגרלות, תוצאות, ספורטאים, ענפים.. כל מה שאתה לא רוצה יש בכל פינה באינטרנט. גם לכאלה שלא יודעים לחפש יש הכל באתר של האולימפיאדה בצורה הכי נוחה שיכולה להיות.

מצטער אבל להגיד לי "יש המון מידע שמופץ במרכז השידורים שלנו לא זמין" זה סתם לחפש סיבה למה כן שלחו אותו. הכסף שאנחנו משלמים לו על המשכורת לא מצידקה את הנסיעה הזאת, ולא משנה אילו סודות מדיניים מחלקים במרכז השידורים...

nitsansh

New member
את המשכורת הוא מקבל בכל מקרה כי הוא שכיר של

רשות השידור.
לדעתי עדיף היה להשאיר בבית את יורם ארבל... הוא בטח מקבל הרבה יותר כסף...
מה שיותר חסר לי בערוץ 1 זה ראיונות עם הספורטאים שלנו... איך זה שבערוץ 5 הם מתראיינים ובערוץ 1 לא שומעים אותם?

GIOVANINI

New member
איך ב2012 אין ערוצי אולימפיאדה בטלוויזיה??

ערוצים של כל הענפים כך שמתי שבא לך לראות את ענף X תקפוץ לענף הזה

dardor

New member
מסכים

ולא שזה לא אפשרי. הBBC עושים את זה בצורה מצויינת, רק ללחוץ על הכפתור האדום ולבחור ענף.
אבל מה אתה מצפה מערוץ 1...

המעגל

New member
יש בלווין 15-20 ערוצים שמשדרים אולימפיאדה

בערוץ 1 אצלנו כל היום רק ג'ודו וטניס

nitsansh

New member
לא להגזים... יש גם התעמלות ושחייה, והיום גם

היה בדמינטון...
מחר אולי ישדרו קליעה (במקרה שסרגיי ריכטר יעלה לגמר זה יהיה בלויין ולא יהיו תירוצים שאי אפשר לשדר...)
כשזה יהיה אפשרי ישדרו גם שייט...

למעלה