שאלות 2

dardor

New member
הזוי שערוץ 1 לא שידר היום את ארה"ב-צרפת

אני חושב שהדרים טים ראויים לשידור הרבה יותר מג'ודו או כל מה שלא היה באותה שעה מנגד.
מזל שיש הרבה שידורים באינטרנט אז היה אפשר לראות..

Amir BA

New member
היתה הודעה של הערוץ הראשון על העניין הזה

הם מקבלים פידים של תחרויות מה-EBU - ארגון השידור האירפואי. והמשחק הזה לא היה היום "בחבילה".
לא יודע אם יש אפשרות מבחינתם לבקש תחרויות ספצפיות אבל נראה לי קצת מוזר שה-EBU לא שידרו את זה (גם לא היה את זה באתר שלהם)

nitsansh

New member
EBU כנראה קבעו את לוח השידורים לפני שנקבע

שיבוץ המשחקים... הם לא משדרים את כל המשחקים בשלב המוקדם של משחקי הכדור...
מן הסתם, ערוץ שמעוניין לשדר משחק מסוים יכול להזמין אותו במיוחד, אבל זה עולה כסף...
בסדר העדיפויות של ערוץ 1, משחק בדמינטון של מישה זילברמן יותר חשוב כנראה ממשחק של ארה"ב בכדורסל, כי בשביל זה הם הזמינו ערוץ לויין..

nitsansh

New member
כנראה שלרשות השידור אין ענין בשידור רב ערוצי

חבל שרשות השידור לא מנצלת את ערוץ 33, למשל במקרים ש-2 ישראלים מתחרים באותו זמן (לדוגמה אתמול גל נבו וטומי ארשנסקי).

כשערוץ הספורט קיבל את זכויות השידור בבייג'ין, שידרו ב-4 ערוצים.

cscan

New member
אני חושב שהשיקול שלהם

הוא שלא כדאי להם להשקיע בתשתית כזאת כאשר את הקהל הישראלי מעניינים בעיקר הספורטאים הישראלים, כדורסל, כדורגל וטניס.
היה עדיף אם היינו נחשפים ליותר ענפי ספורט דרך הטלויזיה. חבל...

nitsansh

New member
כי הם ערוץ כללי, לא ערוץ נישה

אבל יכלו לנצל, לפחות חלקית, את ערוץ 33.
יש שם משהו חשוב שמשדרים בימים האלה?
מבחינת הקונצפציה, לא השתנה כלום מאז האולימפיאדה הראשונה ששודרה בישראל לפני 40 שנה.

cscan

New member
נכון

נדמה לי שהם השתמשו בערוץ 33 באתונה. אז מישהו שם ברוממה לא התעורר הפעם...

nitsansh

New member
גמר קרב רב ב-1 באוגוסט, גמר קרקע ב-5 באוגוסט

בשעה 16.00.

myaron

New member
תקווה למדליה במה?

כי ב 400 הוא יהיה הצלחה אם יעלה לחצי הגמר.
בכל מקרה, הוא מתחרה בשבת.

nitsansh

New member
הוא יותר רחוק ממדליה מעמית עברי...

אם יצליח לעלות לחצי הגמר זה יהיה הישג אדיר בשבילו ובשביל האתלטיקה הישראלית בכלל. תקנו אותי אם אני טועה, אבל למיטב זכרוני אסתר רוט היתה היחידה שהגיעה לחצי גמר בריצת מסלול האולימפית שלנו...

חבל שציניות לא יכולה לעבור דרך המחשב אבל

עכשיו ברצינות, לפחות יש לנו ייצוג בענף היוקרתי ביותר באולימפיאדה (אז נכון זה לא 100 מ' אבל עדיין).

nitsansh, אתה לא טועה, אסתר רוט, חצי גמר במינכן- סיימה מקום חמישי ונמנעה מלעלות לחצי גמר 100 מטר מושכות.
ב76 עלתה לגמר בריצת 100 מטר משוכות.

nitsansh

New member
רצים במוקדמות היו לנו הרבה...

בדקתי לפני כמה ימים באיזה מקצועות באתלטיקה היו נציגים מישראל בהסטוריה האולימפית... התברר שחוץ מ-110 משוכות ו-4X400 היו ישראלים שהשתתפו בכל הריצות של הגברים לפחות פעם אחת...
ומכולם היחיד שהצליח לעבור לשלב השני היה דוד טבק (שהלך לעולמו רק לפני כמה ימים) ב-1952...
אמנם כמעט כולם היו בתקופה שלא היו קריטריונים קשים, אבל השתתפות במוקדמות לא נחשבת אצלי להישג שראוי לציין אותו..

nitsansh

New member
לא ציינת שאסתר רוט היתה בחצי הגמר ב-100 מטר

במינכן, והפסידה לעולה הרביעית לגמר במקצה שלה ב-4 אלפיות שניה!!
אחר כך היא עלתה לחצי הגמר ב-100 משוכות שנועד להתקיים ב-6 בספטמבר, יום לאחר רצח הי"א...

למעלה