שאלות 3

לוח זמנים של אתלטיקה קלה

אני צריך קישור מומלץ של אתר מסויים בלי קשר ללוח השידורים, אם יש כזה דבר?

ובינתיים מצאתי לוח זמנים של שידורים של כל ענפי ספורט של אולימפיאדה
http://www.mako.co.il/Sports-olimpics2012/articles/Article-0a8a0c2bc43c831017.htm

אם יש עוד קישורים מומלצים, אשמח לקבל כל מה שאפשר, ו...אפילו גם בשפה האנגלית מחו"ל.

DearPrudence

New member
אולימפיאדת הנכים

קראתי על זה קצת בפורום, ואני יודעת שזה סיכוי קלוש אבל אני ממש אשמח לתשובות.

אני אהיה בלונדון ב-9.9 וראיתי באינטרנט שקולדפליי מופיעים במופע סגירה שזה יוצא באותו יום. אמרתי לעצמי שזו הזדמנות מגניבה וחד פעמית, התחלתי לברר על קניית כרטיסים, ורציתי לדעת מה האפשרויות שלי והאם עדיין יש לי תקווה?

ראיתי באתר של האיצטדיון שהם מוכרים כרטיסים. זה בטוח? נגיד והזמנתי, איך מקבלים אותם? הגיוני שעדיין יש?
בנוסף, התקשרתי לאיסתא והם אמרו שהם יחזרו אליי. לזה יש סיכוי?

בעיקרון יש לי משפחה מארה"ב אם זה עוזר איכשהו לקניית הכרטיסים...

בנוסף, אני מחפשת באינטרנט ולא מוצאת, אולי מישהו יודע, מפת האיזורים של האיצטדיון (איפה זה איזור AA, B, C וכו'...)

תודה רבה על העזרה!

apy ape

New member
מישהו מכיר אתר שאפשר לראות בו תקצירים

של כל ארועי הספורט שמתרחשים, דוגמאת ערוץ היוטיוב של אולימפיאדת בייג'נג? אני מאוד רוצה לראות את הקרבות בג'ודו וכו'...

trilliane

Well-known member
מנהל
ב-EBU יש הקלטות של כל המקצועות, אבל לא תקציר

http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html
מתחת למסך, בשורה הראשונה של הריבועים הצהובים, אפשר לדפדף עם החץ ימינה ולעבור מקצוע מקצוע, ואז יש שם הקלטות של כל סשן תחרויות. למרבה הצער עוד לא מצאתי דרך להריץ קדימה... וזה גם בלי פרשנות.

trilliane

Well-known member
מנהל
גיליתי עכשיו שאפשר להזיז את העיגול הגדול

(יש אחד קטן ויש אחד גדול, רק את הגדול אפשר לגרור ימינה ושמאלה על הפס) אבל זה ממש קשה לכוון לנקודה מסוימת כי הפס ארוך מאוד מבחינת שעות וכדי לזוז כמה דקות צריך תזוזה פצפונת.
אותי זה די התיש...

BBB13

New member
היכן ניתן לצפות באולימפיאדה און ליין ?

למישהו יש לינק?

An at

New member
מה רע באתר של רשות השידור?

כלומר... יש הרבה מה לומר עליו, אבל לצורך צפיה בלבד, הוא די עונה על הצורך.

ייא13

New member
איזה שעה מחר אנדיוני נגד שויץ?

אם לא ידוע. מתי יהיה הלוז ומה הלינק לבדיקה עדכנית לבד?
+1

השוויצרים עוד לא עלו שיחקו את הסיבוב הראשון

מול היפנים.

נדע רק מאוחר בלילה את הלו"ז למחר.

nitsansh

New member
כשיסתיימו המשחקים היום יתפרסם סדר המשחקים של

מחר.
המשחק של השוייצרים נגד היפנים בסיבוב הראשון אמור להתחיל רק בסביבות 20.30 וייתכן שהוא לא יסתיים היום, מה שעלול לדחות את המשחק של אנדיוני בעוד יום..

לדעתי בכל מקרה המשחק יהיה מחר...

פדרר לא משחק מחר יחידים,וכל השלושה האחרים כבר הודחו.
לכן לא תהיה מניעה לקיים את המשחק מוקדם,ואז לשבץ את המנצחים במפגש הזה נגד אנדיוני בערב.

המארגנים בוודאי צופים שפדרר יגיע לימי המדליות(שזה אומר לפחות לחצי)
ולכן ישתדלו שלא יווצר "פער" במשחקי הזוגות שלו,ויריצו את המשחקי זוגות שלו הכי מהר שהם יכולים.

nitsansh

New member
יש היגיון בדבריך

דבר נוסף הוא שביום רביעי אמור להתחיל הטורניר בזוגות מעורבים, וייתכן מצב שאחד השחקנים (או יותר) ישחק בו...
סביר להניח שהמארגנים ישתדלו לסיים את כל משחקי הסיבוב השני ביום שלישי כדי לסגור את הפיגור בלוח הזמנים בגלל הגשם אתמול. משחקים של שחקנים שעלו לסיבוב ה-3 ביחידים (שיתקיים ביום רביעי) יקבלו עדיפות על אלה שמשחקים רק בזוגות.

למעלה