שרשור שאלות לתחילת השבוע 24.2

youngG

New member
ידיים שמאליות

כבר כמה ימים שאני שוקדת במרץ על ציפורניים יפות ומטופחות. בנסיון הראשון ניסיתי לנקד עם דוטר (שמישהי תגיד לי בבקשה איך קוראים לזה בעברית, תודה!) אבל קוטר הנקודות היה קטן מדי לטעמי והמשכתי עם ראש של סיכת סבתא שעברה הסבה. אחרי 3-4 נקודות שיוצאות בסדר הכל מתחיל להתקלקל... או שאני עושה קרוב מדי והן מתחברות, או שלא שמתי לב שהלק התייבש ואז הנקודה מרוחה או חלקית... בקיצור באסה. ניסיתי לעשות עיצוב של לב שראיתי ב-יוטיוב ונראה "פיס אוף קייק" וכמובן שאצלי יצא אסון.
האם יש סיכוי שאי פעם אשתפר??? זה רק עניין של נסיון? או שיש גם טיפים איך לייצב את היד?

מנקד

ואני מנחשת שזה עניין של תרגול.
בגדול אני חושבת שכדאי שתנסי שהיד לא תהיה כולה באויר, אלא תשען על משהו.. כי כשהיד באויר היא רועדת.
זה יתן לך קצת יותר יציבות.

yaelsn

New member

וגם לא להתקמצן על הלק
אם את רואה שהוא מתחיל להיות צמיגי, שימי טיפה חדשה של לק על הדף:)

denush

New member
את שניהם לא ניסיתי..

אני יודעת שטופ קואוט ג'ל אמור לגרום ללק להישאר עד שלושה שבועות ולהאריך את העמידות של הלק.
לגבי הטיפות ייבוש פחות מכירה, אבל היו על כך דיונים בפורום בעבר, לא ספציפית של שיק.

זה כנראה לא ממש עוזר, מקווה שאולי בנות אחרות יוכלו לתרום לך מניסיונן.

yuls9

New member
מה שמוזר לי בטופ קואוט

זה שלא מדברים כאן על העמידות של הלק או על משהו פונקציונלי לעצם העניין אלא רק על המראה , נשאלת השאלה האם המטרה היחידה של המוצר זה להקנות מראה יפה יותר?

denush

New member
האמת אני לא יודעת...

הייתי באיזה חנות ביום שישי וכשהמוכרת ניסתה לשכנע אותי לקנות את המוצר היא הציגה את זה כמוצר שעוזר לעמידות. אני מניחה שכמו כל טופ הוא עושה מראה יפה יותר, זה לא קשה כל כך להשיג.
כמובן גם היא לא הייתה מקצועית או משהו... בקיצור, אני הייתי ממליצה לך לנסות לשאול בדף הפייסבוק של שיק - http://www.facebook.com/chic1987?fref=ts

yaelsn

New member
גם אני לא מכירה

אבל האמת שזה נשמע חרטא ברטא

אני לא אוהבת טיפות ייבוש כי טופ קואוט גם נותן ברק וגם משפר את העמידות. יכול להיות שהפתרון של טיפות ייבוש יתאים למי שיש לה לקים במרקמים מיוחדים
אני אישית פחות אוהבת לקים במרקם מאט אז אני תמיד מוסיפה טופ מייבש

אם את כן מחליטה לקנות, ספרי לנו איך הם:)

חחח הניסוח שלך.. פרייסלס!

מסכימה, זה נראה לי סתם קשקוש

למרות ששווה לשאול בפייסבוק שלהם כמו שירדן הציעה.

yuls9

New member
שאלתי וזאת התשובה

טופ קוט שקוף למריחה על לכה יבשה
מעניק נפ, מראה רטוב ומלא ברק כמו של לכה ג'ל מקצועי המתייבש במכונת UV אך ללא הצורך בייבוש במכונה.
מעניק הגנה לציפורן בין מניקיור למניקיור
מרענן את צבע הלק, מונע דהייה, הצהבה, סדקים ושבירה.

אני לא מבינה מספיק במכונת UV אבל נשמע לי ממש מוזר החלק של מתייבש גם בעזרתה וגם בלעדיה.

yaelsn

New member
חחחח מוזר

נראה לי שהם התכוונו שאת מקבלת מראה של "יענו לק ג'ל מקצועי"
, אפילו שזה סתם טופ קואוט פשוט שלא צריך מנורה מיוחדת בשביל להתייבש

yuls9

New member
זה באמת מוזר

הם מוציאים מוצר חדש ולא ממש סגורים על מה הוא עושה או למה הוא טוב?

yaelsn

New member
התשובה שלהם גם מנוסחת קצת מוזר

בלי סימני פיסוק ועם שגיאות כתיב...

אם הוא באמת מעניק עמידות של ג'ל

אז שווה שיהיה אותו בשביל המניקורים המושקעים
השאלה אם זה באמת עובד ואיך מורידים אותו? כי אם יורד עם אציטון כמו לק רגיל אז אני די בטוחה שזה סתם טופ.

אגב, בשביל מה אני צריכה נפח בציפורניים???

גם אני הזמנתי

מאיזו פירמה סינית באיביי,
זה באמת יוצא בערך ככה, אבל לדעתי זה דורש יותר מידי סבלנות ולכן לאחר הפעם הראשונה שניסיתי את הלק... הנחתי אותו בצד

לא:

כדי שתהיה הדוגמה של הפסים צריך להצמיד מגנט ללק כשהוא עדיין רטוב, ולחכות כמה שניות.. לכל אצבע
בקיצור - מתיש. לדעתי לא שווה את זה. אולי רק לאצבע אחת

למעלה