שרשור שאלות לתחילת השבוע 24.2

תלוי איזה,

כשאני הייתי היו ביורו וחצי הפשוטים יותר.
הולוגרפיים עולים 4.9 נדמה לי, וגם היה מבצע עליהם איזה תקופה..
ויש להם עכשיו גם קולקציה חדשה.

דרך אגב אני די בטוחה שזה מסוג הדברים שרשומים בפירוט הרבה יותר מרשים באתר של קיקו

ashly1997

New member
איך המחזק של תפוח?

יש עליו הוראות לחיזוק (תהליך של כמעט חודש אם אני זוכרת נכון) , מישהי מכירה או ניסתה?

denush

New member
השתמשתי בו תקופה

והחלפתי כי הוא ממש אבל ממש לא תרם לעמידות של לקים,
לקים פשוט התקלפו לי איתו כגוש...
בסופו של דבר החלפתי לנייל טק, והוא סבבה. מרגישה שהציפורניים מתארכות לי יותר טוב איתו מאשר עם תפוח.

איפה אפשר להשיג ?וכמה זה עולה ?

אני גם מחפשת מחזק כי הציפורניים שלי על הפנים, אבל קצת קשה לי לשלם סכום יחסית גבוה

אאל"ט יש אותו בס"פ והרבה פעמים במבצעים,

זה די דינמי, שווה לקפוץ לסניף הקרוב ולקנות.
המומחיות יעדכנו כמה מחיר הגיוני לשלם עבורו

denush

New member
אכן קניתי בסופר פארם

אבל לא זוכרת כמה שילמתי, קניתי את המארז של השניים לדעתי ב-60? או 70? אני לא בטוחה.
אבל בנתיים אני מרוצה. יש עוד מחזקים של סאלי הנסון וכו' שחלק מבנות הפורום ממליצות עליו, אבל אני לא בטוחה שהוא יותר זול.

trilliane

Well-known member
מנהל
נייל טק עולה בד"כ 35 במבצע לבודד (המחזק)

או 70 לזוג (מחזק + בסיס סותם סדקים).

הציפורניים שלי לא זקוקות לחיזוק אלא למניעת פיצולים ובזה נייל טק לא עוזר (אבל לא מצאתי גם שום דבר אחר שעוזר). לא הייתי ממליצה עליו כבסיס כי לקים התקלפו לי ממנו תוך יום. אני מעדיפה את המחזקים של סאלי הנסן, עליהם הלקים מחזיקים לי עוד יום-יומיים.

youngG

New member
משתמשת בו מזה כשבוע

ממש לא לפי ההוראות (השבוע יצא לי דיי להתעלל בציפורניים כי ניסיתי כל מיני דברים חדשים שלא ממש הצליחו אז נאלצתי להסיר ולמרוח מחדש וחוזר חלילה), אבל בנתיים אני מרגישה שהציפורן הופכת הרבה יותר נוקשה.

אורנה 77

New member
האם המשלוח של Transdesign הוכפל/שולש?

רציתי לעשות הזמנה גדולה משותפת עם כמה בנות מהעבודה ולתדהמתי קיבלתי מחיר של 124$ משלוח. הורדתי את הכמות ל- 9 יח' של לקים יצא לי בערך 100$ משלוח רגיל.
האם הם שינו את המדיניות שלהם במשלוחים?
האם יש אתר עם משלוח זול להזמנת כמות?

למעלה