שרשור שאלות לתחילת השבוע 24.2

trilliane

Well-known member
מנהל
המגנט עובד ממש מהר, מספיקות גם 3 שניות

אני חושבת שיחסית לעיצובים אחרים שדורשים הרבה יותר השקעה בכל ציפורן (שלא לדבר על ערבול או ציור) זה דווקא לגמרי בקטנה...

ashly1997

New member
טוב שווה לנסות בכל מקרה התוצאה נראת יפה

אז למה לא חח

אני כבר בוחרת לי כמה ומזמינה
תוכלי להסביר איך בדיוק עושים?

הבנתי נכון שחוץ מהלק צריך את זה ?http://www.ebay.com/itm/Magnetic-Rod-in-Different-Pattern-for-3D-Magnetic-Nail-Polish-/350589639260?pt=Pretend_Play_Preschool_US&hash=item51a0c55a5c

ashly1997

New member
עם המגנט?

מצמידים משהו כמו בקישור שהוספתי בהודעה הקודמת ללק כשהוא רטוב לכמה שניות מרימים ומחכים לייבוש ?

trilliane

Well-known member
מנהל
כן... אבל לא מצמידים ממש (כי אז זה הורס ת'לק)

אלא מחזיקים קרוב. כתבי לק מגנטי ביוטיוב (באנגלית) תמצאי אין ספור מדריכים.

יעל י

New member
לא הולך אצלי אבל...

יש לי שניים ואתן מוזמנות להתנסות,מי שרוצה בבקשה מוזמנת (בבנימינה)

mik1979

New member
אלרגיה ללק....

שלום לכולם.
מאז שאני זוכרת את עצמי אני לא יכולה לשאת את ההרגשה של לק על הציפורניים. מהרגע שהלק מתחיל להתייבש על הציפורן אני מתחילה להרגיש יובש בעור שסביב הציפורן ותחושה כאילו יש לי משהו ממש כבד על הציפורניים, התחושה כל כך בלתי נסבלת שאחרי כמה דקות אני חייבת להוריד את הלק. רופאת המשפחה שלי אמרה לי שאני כנראה אלרגית לאחד החומרים שנמצאים בלק (למיטב הבנתי יש בלק לא מעט חומרים לא כל כך טובים במיוחד שילוב של 3 חומרים שקראתי עליהם באינטרנט) ואולי יש לקים בשוק שאינם מכילים חומרים שגורמים לאלרגיה.
מישהי מכירה לק שמיועד לאנשים אלרגיים או שלא מכיל את החומרים הרגילים שיש בלק רגיל? אני כבר מיואשת, ניסיתי לא מעט לקים והתחושה היא אותה תחושה.

אשמח להצעות :)

ChaoticShelly

New member
נראה שאת צריכה לדבוק בלקים

שהם בהגדרתם 3-FREE כלומר שאין בהם פורמלדהייד, טולואין ו DBP.

את יכולה לבדוק את הרשימה פה כדי להיות בטוחה איזה חברות הן 3-FREE ואיזה לא.

את צריכה להקפיד שגם שכבת הבסיס והטופ שלך יהיו מאחת החברות האלה, גם כי זה תורם לעמידות של הלקים וגם בגלל האלרגיה שלך.

iBABY

New member
לק על בסיס מים

יש דבר כזה ממליצה לעשות חיפוש ברשת
אולי יהיה לך טוב

yaelsn

New member
אני לא בטוחה שזה קשור לשלושת הרעלים

הרעלים האלה זה משהו שמזיק לכולנו. מדובר בחומרים מסרטנים ומסוכנים.
אם בכל זאת את חושבת שזה קשור, את יכולה לקרוא כאן על לקים נטולי רעלים.

יש חברות כמו zoya שמייצרות לק טבעוני, אבל אין אותן בארץ ותצטרכי להשקיע 30-50 ש"ח בקנייה אונליין, ונראה לי חבל שתקני "על עיוור" בלי לדעת אם זה יעזור לך...

אולי תנסי מדבקות לק? כמו אלה של Incoco. המדבקות שלהם יקרות מאוד, אבל יש גם חלופות זולות יותר בוואו, ביוטיקר וכו'. לא התנסיתי איתן אז אין לי מושג עד כמה הן טובות.
אלה מדבקות שעשויות מלק שעבר איזשהו תהליך של ייבוש, אז אני לא יודעת אם זה יעזור לך או לא. מה שכן, אני יודעת שבאינקוקו את זכאית להחזר כספי אם לא השתמשת בכל הסט ורק בדקת את שתי המדבקות שמגיעות לצורך התנסות.

mik1979

New member
מדבקות לק - זה במקרה בדיוק מה שעשיתי :)

לגבי הרעלים באמת שאין לי מושג, זו רופאת המשפחה שלי שהסבירה לי שמדובר בחומרים שכמובן לא מומלצים לאף אחד, אבל יש אנשים שמפתחים אלרגיה אליהם (כמו למשל אנשים שלא מסוגלים לבוא במגע ישיר עם חומרי ניקוי וכו') והיא הדגישה את שלושת החומרים האלה (במיוחד הפורמלדהיד) ואמרה שהתיאור של התחושות שלי לאחר שימוש בלק מצביע על אלרגיה. לצערי הרב, להבין איזה לק הוא באמת נטול שלושת החומרים בחנויות זה בלתי אפשרי, המוכרות לא מבינות כלום מהחיים שלהם, הכיתוב על הלקים כל כך קטן ועל חלקם בכלל אין פירוט.
הזמנתי היום סט של מדבקות לק מאינקוקו, יגיע עוד יום יומיים ואני מקווה שזה יעזור. :)
אם לא, נראה מה נעשה....

trilliane

Well-known member
מנהל
בלקים רגילים אין פורמלדהיד, אז זה לא זה...

בפרט שכיום לקים רבים נמכרים בכלל בלי שלושת החומרים האלה (שמידת הסכנה שבהם שנויה במחלוקת מלכתחילה) אז סביר להניח שאם כל לק באשר הוא גורם לך לאלרגיה זה בכלל לא מהחומרים האלה, אלא אולי מהבסיס (החומר הממס) בלקים באשר הם (אין לי מושג מהו).

אני מקשרת הודעה שכתבתי בנושא "שלושת הרעלים" (כאמור, לדעתי זו סערה בכוס מים שהפכה לגימיק שיווקי):
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2177&MessageId=166433873

אם מריחת לק גורמת לך לתחושת יובש, למה שלא תנסי למרוח קרם?

mik1979

New member
הלוואי שהייתי יודעת תאמיני לי, אני סובלת כבר

שנים מזה ונמנעת מלשים לק. זה ידוע שהחומרים האלה לא טובים, כנראה לרוב האנשים זה לא מעורר תגובה ואצל אחרים כן, אין לי מושג זה מה שהרופאה אמרה לי. אגב לגבי היובש, אם זה היה נפתר באמצעות שימוש בקרם ידיים וכו' אז לא הייתי רואה בזה בעיה בכלל והייתי משתמשת בלק חופשי עם קרם ידיים. הבעיה היא (וזאת גם הסיבה שהרופאה אמרה שמדובר באלרגיה לאחד החומרים בלק) שלא משנה כמה קרם אני אמרח, וגם קרמים מיוחדים לציפורניים ולעור שמסביב לציפורן, לאחר כמה דקות התחושה היא בדיוק אותה תחושה, יובש נוראי בעור שמסביב לציפורן ומתפשט אף לכריות האצבעות. התחושה בלתי נסבלת ממש. באסה, כנראה שצריך לגשת לרופא עור ולעשות בידקת אלריגה ממוקדת יותר....
תודה על הקישור :)

trilliane

Well-known member
מנהל
אילו חומרים? כאמור, ספק אם מדובר בשני אלה

שלא קיימים בכלל בכל הלקים. להערכתי זה חומר הרבה יותר בסיסי.
את יכולה לבקש מהרופאה שלך הפניה לאלרגולוג, הם אלה שעורכים בדיקות אלרגיה (לא רופאי עור) אם כי אין לי מושג אם יש להם איך לבדוק רגישות ללקים... הסט הבסיסי של הבדיקות כולל אלרגניים נפוצים (קרדית האבק, פרוות חתול, אבקנים שונים) ולא חומרים כימיים כאלה ואחרים. אני מעריכה שאם תלכי לרופא הוא פשוט יגיד לך שאם לקים עושים לך רע אל תמרחי אותם.

ברצלונה

אני כנראה עוד פחות מחודש טסה לברצלונה וכמובן שאי אפשר בלי לקנות לקים

מישהי מכירה באיזור חנות שמוכרת לקים שכדאי להגיע אליה ?

yaelsn

New member
איזה כיףףףף

לצערי ההתמכרות הרצינית ללקים התחילה אצלי קצת אחרי שחזרתי מברצלונה, אז קניתי שם רק לק אחד בחנות בגדים שקוראים לה shana

בלי קשר ללקים, ממש מומלץ לבקר בחנות הזו. יש שם אחלה בגדים במחיקים מצחיקים, וגם קצת לקים ואיפור

יכול להיות שבH&M שלהם יש לקים, אני פשוט לא זוכרת...

ועוד דבר - יש בברצלונה ספורה. הלקים שם בטח יקרים בטירוף אבל שווה להיכנס ולשטוף את העיניים

גם מרעיפים עלייך שם דוגמיות של בשמים, שזה תמיד נחמד

LemonLimeLilach

New member
אמור להיות ב H&M

אני קניתי טופ מאט אבל היה מגוון נוסף. ויש להם גם איפור במחירים מעולים!

למעלה