שרשור שאלות לתחילת השבוע

אולי..

אבל אני ממש ממש לא מבינה בזה ואני לא יודעת איך לחפש, איזה מוכרים הם טובים או לא.. אם הלק חדש לגמרי או הדמי משלוח-אין לי מושג!

trilliane

Well-known member
מנהל
אין הרבה מה להבין, הכול כתוב; מי שקורא אנגלית

היטב יסתדר בלי בעיה. יש כאן בנות שהמליצו על מוכרים, לי אין מוכרים קבועים אז אין לי מושג; אני פשוט מחפשת את שם הלק ואז ממיינת לפי מחיר+משלוח (איביי מבקש מדינה, אני מאשרת ישראל) ואז הוא מסדר את הזולים למעלה. אם מזמינים כמות אני מניחה שהשיקולים כבר שונים כי אז אפשר לחסוך קצת בעלויות המשלוח אם מזמינים מאותו מוכר (אז כדאי לנסות למצוא גם מוכר שמחזיק את כל הלקים שאתה רוצה).

לא נתקלתי במישהו שמוכר לק משומש, אבל בכל מקרה זה כתוב; המוכרים הרציניים (עד כה כל מי שבדקתי, למען האמת) מציינים בדיוק מה הם מוכרים, איזו כמות, שהבקבוק חדש וכו'.

לגבי מוכרים טובים, אפשר פשוט לראות לפי הדירוג שהם קיבלו. מעל 99.5% זה מוכר טוב, ומוכרים ותיקים ואמינים מקבלים אייקון כזה של top seller. לדעתי אין בעיה להזמין גם ממישהו שעדיין אינו כזה כל עוד ההמלצות עליו טובות מספיק; כדאי להיכנס לדף המוכר ולקרוא את ההמלצות השליליות, לראות על מה קונים התלוננו ומה הייתה תגובת המוכר (קונים רבים מתלוננים על בעיה במקום לפנות למוכר ולנסות לפתור אותה).

trilliane

Well-known member
מנהל
"שווה" זו שאלה אישית שרק את יכולה לענות עליה

אני למשל לא מתלהבת מלקים קרמיים (גימור רגיל, כמו בתמונות שהעלית) אז לי אישית זה לא שווה... אבל אלה צבעים יפים ואם הם מלהיבים אותך, לכי על זה.
כן אחזור על ההמלצה לבדוק חנויות בארץ לפני שאת מזמינה, כי אלה לא צבעים נדירים במיוחד (בפרט לא הוורודים) וסביר מאוד שתוכלי למצוא כאן לקים טובים וזולים בגוונים האלה (או בגוונים דומים מאוד) בחברות אחרות.

כי אני יותר אוהבת דברים עדינים

וקרם זה עדין..וכשאני רואה סטנד לקים ממש קשה לבחור...הכל יפה! ויש מלא גוונים...אני לא יכולה אבל לקנות essie אמא שלי לא תרשה לי מחיר של 50 קל ללק..
אהחברות הזולות שאני מכירה זה:שיק וטופ ביוטי (גם אנדראה ודליה-אבל הם ממש גרועים!

trilliane

Well-known member
מנהל
אחלה, מה שעושה לך טוב
ולגבי חברות

קחי בחשבון שתמחור מושפע מגורמים אובייקטיביים (עלויות חומרים, פיתוח, יבוא – אם זה תוצרת חוץ) אבל גם מגורמים סובייקטיביים כמו מיצוב, איך החברה רוצה למקם את עצמה בשוק (כחברה זולה או יוקרתית) ואין יחס ישר בין המחיר לאיכות (לק ב-30 ש"ח לא בהכרח איכותי יותר מלק ב-15 ש"ח, וגם אם כן, לא פי שניים).

בקיצור, תחליטי מה את רוצה... אם חשוב לך לקנות לקים של חברה יוקרתית בינלאומית קני בכיף, אבל יש לזה מחיר (גבוה יותר). אם חשוב לך יותר לחסוך כסף, אז לא חסרות חברות שמוכרות במחירים שווים לכל נפש (וזה לא חייב להיות לק בחמישה ש"ח כמו טופ ביוטי או דליה, אם כי טופ ביוטי באמת בסדר למעט הריח).

שיק חברה טובה (מייצרת גם את הלקים של קרליין, אגב) וגם ג'ייד בסדר גמור (והיא מייצרת את הלקים של לייף) וניתן לקנות לקים של המותגים האלה ב-10 ש"ח לבקבוק (צריך לדעת איפה וגם מתי). גם חברת קוסמטיקה עממית בינלאומית כמו רבלון ניתן להשיג ב-15–20 ש"ח לבקבוק (לפעמים גם פחות); בקבוקים של מייבלין ניו יורק (גם היא חברת קוסמטיקה עממית אבל מוצלחת) נמכרים בסופרפארם ב-10 ש"ח במבצעים והם אמנם קטנים, אבל רובנו לא גומרות את הלקים בד"כ ויש להם צבעים מוצלחים. אם את מוכנה לשלם יותר אז בקבוקים של אורלי (החברה האהובה עליי) נמכרים בסופרפארם וברשת אפריל ב-25 ש"ח לבקבוק (לכמות מפנקת של 18 מ"ל) אם כי לישראל לא מביאים את כל הקולקציות, לצערי...

בקיצור, יש בישראל גם חברות מקומיות עם לקים טובים מאוד וגם יבוא של חברות קוסמטיקה עממיות (וזו הייתה סקירה חלקית בלבד) במחירים נוחים, אז את לא חייבת לקנות דווקא צ'יינה גלייז או מותגים סלוניים אחרים אם את לחוצה בכסף. כמובן, אם לא הבנתי נכון ואת יכולה להרשות לעצמך לקנות את כל הלקים שקישרת אליהם, לכי על זה ותחגגי בכיף.

yaelsn

New member
שאלה לגבי סניף נייל סטודיו רעננה

אני יודעת שיש סניפים של נייל סטודיו שמוכרים במחירים טובים גם ללא-מקצועיות
מישהי יודעת אם זה ככה גם בסניף רעננה?

ואם לא - אז כמה עולים שם הלקים של OPI וקולור קלאב?

poynter

New member
מהידע שלי בנושא

אני יודעת שמטפטפים 2-3 טיפות כשהציפורן נמצאת בזווית והחומר פשוט גולש על הציפורן ומכסה אותה. משתמשים בזה המון במכוני פדיקור.
עד כמה זה יעיל? אין לי מושג

hollypop girl

New member
עדכון מבצעים + כמה שאלות

*סופר פארם - מוצר שני ב-5 שקל (על כמעט כל הלקים וחברות הקוסמטיקה העממיות), אורלי 2 ב-47 (?)
*ניו פארם - קרליין ב-10 ומוצרים נלווים של קרליין ב-14 + עוד מוצרי איפור קטנים מלה-סרה וקלאסיק ב-10
*נראה לי שבאחד השרשורים למטה דיברו על זה שלא מייצרים כבר את שיק 41 (?) אז היום ראיתי אותו בשאול
תמרוקים בירושלים ואם מישהי מעוניינת בדיופ אז נראה לי ש-GK מספר 724\722 יתאים...

1.קניתי מייבש ומחזק של קרליין ב-14 בהחלטה של רגע ("כי יש מבצע!"
) השאלה אם הם באמת טובים, מישהי ניסתה?
2.שמתי לב שבשני הלקים של קרליין מהסדרה החדשה שיש לי הפקק המרובע נסדר *עד הסוף* (עד שהוא לא יכול לזוז יותר)
רק כשהוא בצורה אלכסונית לבקבוק (כמו מרובע שיושב עם הקצוות שלו על אמצע הצלע של מרובע אחר). אני תמיד
סוגרת לקים עד הסוף כדי לוודא שלא נכנס אוויר אבל אז צורת הבקבוק מאבדת את היופי שלה, זה קורה גם לאחרים?
יש טעם לסגור עד הסוף? (בצורה אלכסונית )

poynter

New member
כן, דיברנו על שיק 91 - אליו התכוונת?

לגביי הפקק של קרליין, הבעיה מוכרת.
אבל מאז שעלינו פה על האפשרות של הוצאת הפקק המרובע, אפשר לסדר את זה שהצלעות של הפקק יונחו בדיוק על הבקבוק.
פשוט תמשכי את הפקק המרובע טיפה בכח ויתגלה פקק נוסף בפנים (והרבה יותר נוח לתפעול
)

hollypop girl

New member
זהו שקניתי את 91 אבל אני זוכרת שאמרו

גם משהו על 41 (יכול להיות שאני מתבלבלת) כך או כך, ראיתי היום את שניהם.

אני אנסה לסדר את הפקק נכון, תודה

למעלה