שרשור שאלות לאמצע השבוע

חותמות

מאוד אוהבת את הרעיון של שילוב של צבעים שונים
בתור התחלה, ובעיקר כי אין אפשרות להזמין מחו"ל, קניתי את הסט חותמות של וואו וביוטיקר

ועכשיו השאלות:
1. האם צריך לחכות שהלק יהיה יבש לגמרי?
2. מה עושים אם החותמת יוצאת לא טוב וצריך לתקן?
האם אפשר להחתים עם כל לק?
האם צריך למעלה מייבש?

אז התוצאה של היום היא חותמת קצת מרוחה בחלק מהאצבעות
לא הצלחתי להיות עקבית בכיוון ובמיקום

denush

New member
שלום ברוכה הבאה

רצוי לחכות שהלק בשכבה הראשונה יהיה יבש, עם זאת לא חייבים שיהיה יבש ממש ממש כמו בשימוש עם סלוטייפ וכו'.
אם החותמת לא יוצאת טוב, אם הכל היה ממש יבש למטה, אני לפעמים מרמה ומורידה ממש טיפה מהשכבה העליונה וזה מוריד רק את החותמת ונראה עדיין מספיק טוב.
אבל לרוב, פשוט מורידים את כל האצבע ומתחילים מחדש,
אבל ברגע שמתאמנים על זה אז אין סיבה שזה לא יעבוד, ממליצה לך להתאמן קודם על דף.
אי אפשר להחתים עם כל לק, צריך לק שהוא סמיך
ולא חובה מעל מייבש, זה פשוט עוזר לעמידות של הלק ונותן ברק.

הערה כללית - הרבה בנות העידו פה על קשיים עם החותמות של וואו וביוטיקר,
ממליצה לך בכל זאת לבדוק את האפשרות של להזמין מחול כי זה באמת לא יקר :)

אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת לשאול!!! :)

חותמות

איפה אפשר לקנות בארץ סט לא יקר מצד אחד ושיתן מספיק דוגמאות מצד שני?

חותמות

האם גם מי שלא למדה בנייל סטודיו יכולה להיכנס ולקנות לקים וחותמות??

p0st

New member
שאלה קטנה

היי בנות,

(אני רק אציין שאני קוראת פה המון המון זמן ונהנית ממש, וגם לי יש חולשה ללקים וכד' P: אבל אני לא עושה דברים מטורפים כמוכן...
)

השאלה שלי - האם הלקים היוקרתיים (נניח, שאנל) שעולים 100 ש"ח ומעלה, האם זה באמת שווה את זה? מה ההבדלים?
(בבשמים, למשל, אני מתה על שאנל, אבל מעבר לזה אני ממש לא בקיאה..).

עד עכשיו תמיד הייתי קונה את הדברים הרגילים מהפארסמים (לייף, ג'ייד, רבלון וכו'.. את שיק אני לא אוהבת), ומעולם לא התנסיתי לקים היוקריים. ואני קצת חוששת לקנות, כי בכל זאת, בסכומים כאלה אפשר לקנות עשרות לקים של החברות העממיות, ואני סטודנטית תפרנית.

תודה

lilo4

New member
האמת שלא ניסיתי לקים של שאנל

אני לא מסוגלת להוציא 100 שקל על לק אחד

רוב האוסף שלי מורכב משיק וג'ייד, ורק בתקופה האחרונה התחלתי לקנות קצת יותר קולור קלאב, OPI, צ'יינה גלייז וכו' שעולים יותר משיק. אצלי שמתי לב שדווקא הלקים של שיק ושל ג'ייד מחזיקים הכי הרבה זמן, אני יכולה להיות עם לק שלהם 4-5 ימים בכיף, ודווקא היקרים יותר של OPI למשל מחזיקים עלי בקושי יומיים. אז לא תמיד המחיר הגבוה יותר אומר שהלק טוב יותר.
לדעתי ההבדל העיקרי הוא בקולקציות, שיק וג'ייד מוציאים גוונים דיי סטנדרטיים, לעומתם החברות המקצועיות יותר מוציאות כל הזמן קולקציות חדשות וטרנדים חדשים, זה נראה לי ההבדל בגדול.

לגבי החברות היוקרתיות, לי זה תמיד נראה שגובים מחיר ממש גבוה רק בגלל המותג ולא בגלל שום דבר אחר, גם הגוונים בד"כ ממש סטנדרטים

Bonushkie

New member
לפי מה ששמעתי

ללקים היקרים יש פורמולה מעולה והם בד"כ לא דורשים הרבה שכבות, אבל אני לא יודעת אם זה באמת כל כך מדהים שזה שווה להוציא 100 שקל ומעלה על בקבוק אחד. בד"כ אם מחפשים מספיק אפשר למצוא(אולי לא בארץ אבל אפשר) לקים בצבעים דומים או לפעמים אפילו זהים של חברות אחרות שהלקים שלהם עולים הרבה פחות מאלה של שאנל נגיד.

אם את מחפשת להתנסות בלק יוקרתי אולי תנסי משהו כמו אסי, OPI וכו'? הם לא יוקרתיים כמו שאנל אבל הם עדיין נחשבים מאוד טובים ויחסית ללייף נגיד הם ממש יוקרתיים ולמרות שהמחיר בארץ לא זול(אם מזמינים מחו"ל זה לרוב זול יותר אם מחיר המשלוח הוא סביר) אבל זה עדיין הרבה פחות מ100 שקל ללק.

LemonLimeLilach

New member
יש לי לק אחד של שאנל

והוא באמת מדהים. המריחה כל כך טובה והפורמולה מדהימה. אבל בחיים לא הייתי משלמת על בקבוק כזה קטן 100 ש"ח.

Bonushkie

New member
איך השגת אותו?

אני קצת סקרנית לגבי הפורמולה כי אני כל הזמן שומעת שזה מדהים אבל לא הייתי משלמת עליהם 100 שקל.

כמעט כל הלקים שלי הם מחברות יחסית טובות אבל לא חושבת שיש לי יותר מדי עם פורמולה מושלמת לגמרי(לפחות חוץ מהשחור של אסי, שכבה אחת והוא אטום לגמרי, ממש לק שווה)

LemonLimeLilach

New member
קיבלתי אותו במתנה

אני דווקא שמה ממנו שתי שכבות, אבל יש תחושה באמת של משהו אחר במריחה, בנוחות, באיך שהוא יושב. קשה להסביר
מבחינתי גם 60 שקל ללק זה יותר מדי, אז בטח ש100.

Bonushkie

New member
האמת שגם בשבילי 60 זה יותר מדי

יש לי איזה 12 OPI ו10 אסי, אבל לא שילמתי 60 על אף אחד מהם. בחו"ל הם עולים איזה 30 שקל לאחד.

ואני תוהה כמה עולים הלקים של שאנל בתאילנד, חיפשתי איזה סווצ' שבוע שעבר ויצא שראיתי כמה בלוגים שכתבו שם "חברה שלי נסעה לסין\תאילנד וקנתה לי לקים של שאנל!" או משהו כזה, כנראה שהם פחות יקרים אם אנשים מרשים לעצמם לקנות לחברים לא רק לק אחד כזה אלא 3 ומעלה.

lilo4

New member
השאלה אם זה לא זיוף

המזרח מוצף בזיופים, שמעתי מכמה חברים שהיו בתאילנד שאפשר למצוא המון זיופי מותגים במחירים מצחיקים

LemonLimeLilach

New member
כן, רוב המותגים בתאילנד הם זיופים

אלא אם הם בחנויות מקוריות בקניונים הגדולים (והיקרים).

p0st

New member
תודה לכם על התשובות :)

אני גם חושבת שלהוציא סכומים של 60 שח ומעלה על לק זה בהחלט הרבה (במיוחד כשאין לי יותר מדי הכנסות ובעיקר הרבה הוצאות P: ), זו גם הסיבה ששאלתי...

אני אנסה אולי איזשהו לק של OPI, הפורום כאן משבח אותם ואני מעולם אפילו לא ראיתי אותם
, כאמור - תמיד קניתי את הדברים הזולים והעממיים בפארמים.

ושוב - תודה רבה!

למעלה