שרשור שאלות לאמצע השבוע

yaelsn

New member
חחח בחיים לא הייתי קונה אותו במחיר מלא

אבל בתור מתנה זה ממש מגניב!

trilliane

Well-known member
מנהל
לא מצאתי עד היום תאימות בין המחיר לפורמולה

יכול להיות לק יקר ומאכזב ולק זול שעושה את העבודה מצוין.

בפרט, ללקים שונים יש פורמולות שונות גם בתוך אותה חברה. אין לי מושג איך שאנל, אבל בכל מקרה מלק בודד לא ניתן לשפוט. לאורלי (למשל) יש לקים עם פורמולה מדהימה ולעומת זאת גם לקים עם פורמולה מעיקה.

כך או כך, גם אם כל הלקים של שאנל מושלמים מאין כמותם, אני לא רואה הצדקה לשלם סכום תלת ספרתי ללק (גם לא קרוב...) לא משנה עד כמה הוא מדהים. אני מעדיפה להתאמץ קצת יותר במריחה או להוסיף עוד שכבה ולשמור את הכסף בכיס.

p0st

New member
תודה רבה על התשובה

זו גם הגישה שלי, זה ממש כואב לכיס להוציא סכומים כאלה על לקים, במיוחד כשהרגילים עולים 10-20 ש"ח.

תודה שהרגעתן אותי, עכשיו אני מבינה שזה שכתוב על הבקבוק "שאנל" לא בהכרח אומר שזה הדבר העילאי שקיים.

ספציפית על שאנל

בגלל הלק הזה, לא קניתי לקים יוקרתיים. היה לי לק אחד של שאנל שהתקלף לי אחרי יום!!
מאז החלטתי שאין מה להשקיע בלקים יוקרתיים, במיוחד ששיק מחזיק לי יותר.

rotemshi

New member
מושגים וזה...

עם כמה שאני מבינה בלקים, אתן מדברות סינית.
מזה דיופ? ומזה סווץ'?

Name Of a User

New member
היי

דיופ זה לק של חברה מסויימת שזהה ללק של חברה אחרת.
סווץ' זה תמונה של הלק על הציפורניים.

יש פה בנות שמבינות יותר ממני אם בא להן להסביר קצת מעבר

RAvenn

New member
לקים טובים במחיר שפוי

שלום אני חדשה כאן, ורציתי לשאול מבינות ממני :
על איזה מותג אתן ממליצות שהוא במחיר שפוי?
נגיד פופה, LAKA , בורזו'אה .. אילו מה שאני נמשכת אליהם, הם טובים?
ואם יש המלצה לגוון מסויים מהחברות הנ''ל אשמח לשמוע
תודה :)

Bonushkie

New member
אישית ממליצה להתרחק מLAKA

קניתי לק שלהם והצבע מהם אבל מרוב העצבים שהוא גרם לי שניסיתי להשתמש בו אני לא נוגעת בלק הזה יותר. זה נראה מפתה לקנות כי יש להם מגוון גדול של צבעים ובד"כ בארץ המגוון של הצבעים של לקים הוא מזערי אבל זה עדיין חרא של לק.

שמתי את הלק והוא לא התייבש בכלל, וכששמתי מייבש לק(seche vite שעובד מצויין עם שאר הלקים שלי וגם חלק מהבנות פה משתמשות בו בלי שום בעיה) לא רק שהוא לא התייבש אבל גם כנראה שללק של LAKA יש איזושהי תגובה כימית מוזרה למייבש כי ברגע ששמתי אותו נוצרו קמטים מוזרים בלק על כל הציפורן.
שאלתי בדוכן בעזריאלי ששם קניתי את הלק ואמרו לי שאני צריכה לקנות את המייבש של LAKA. שאלתי אם זה לא אמור לעבוד גם עם מייבשים אחרים ופשוט אמרו לי שזה לא עובד טוב עם מייבש חוץ מזה של LAKA.
או שהפורמולה שלהם חרא או שאיכשהו הלקים עובדים רק עם מוצרים של LAKA, בכל מקרה לפי האיכות הם בהחלט לא שווים 34 שקל ללק.

פופה לא מכירה כי עוד לא ניסיתי, בורז'ואה נחמדים מאוד(יש לי את הכחול הבהיר שלהם, הצבע שלו ממש מהמם), מהסופר פארם וכו' אלו שטובים לדעתי הם ג'ייד, רבלון, סאלי האנסן, אורלי, לוריאל ומייבלין. המגוון של הצבעים הוא קטן, אבל ככה זה עם לקים בארץ.

יש גם את שיק ולייף שהם הכי זולים, אני אישית לא סובלת אותם אבל הרבה בנות פה משתמשות בהם אז יכול להיות שאת תאהבי אותם.

RAvenn

New member
תודה לך :) עוד טיפה שאלות..:)

לייף וג'ייד זה נורמלי באמת? כי זה לא עושה לי חשק מיוחד לקנות את הלקים שלהם למרות שיש לי
ואשמח אם מישהי תיתן לי המלצה על פופה. אמרו לי שהם טובים לכן שאלתי עליהם ספציפית, אך עדיין במה הם יהיו שונים מרבלון ומייבלין? (שהם ממש זולים)

סליחה על החפירה ושוב תודה :)

Bonushkie

New member
אני צריכה לנסות לק של פופה

אף פעם לא ניסיתי את פופה כי לא ראיתי צבע שלהם שממש הלהיב אותי וגם הבקבוק שלהם ממש פצפון(אני קונה צ'יינה גלייז ב25 והבקבוקים שלהם גדולים לפחות פי 4 מאלה של פופה)

ג'ייד נחמדים, לפעמים יש שם מציאות(יש לי את pool party, jade garden וpurple iris) והפורמולה שלהם בסדר.

אני רואה הרבה שבנות בחו"ל משתמשות ברבלון מייבלין ולוריאל ואומרות שהם טובים, המחירים בארץ יחסית דומים לאלו בחו"ל נראה לי פשוט כי בארץ כמעט ואין צבעים(למייבלין ולוריאל למשל יש נצנצים די מיוחדים בחו"ל ויש לרבלון כמה לקים שהם חיקוי די טוב ללק של שאנל)

אני אישית ממש לא אוהבת את לייף, לדעתי הצבעים שלהם לא יפים ואם יש איזה צבע סביר שיש להם רוב הסיכויים שכבר יש לי את הצבע הזה מחברה יותר טובה. אבל הם באמת מאוד זולים והצבעים זה עניין של טעם, יכול להיות שתמצאי לקים שלהם שתאהבי.

yaelsn

New member
אז ככה

בניגוד לזאת שכתבה מעליי לי דווקא הייתה התנסות טובה עם לק של LAKA. יש לי רק לק אחד שלהם והוא ממש אחלה

כנראה שכמו כל חברה, יש להם לקים מוצלחים יותר ופחות. בכל מקרה הם יחסית יקרים, אז אם את מוצאת אצלם איזשהו גוון מאוד ייחודי שמושך אותך - לכי על זה, אבל אם מדובר בגוון פשוט, עדיף לחפש אלטרנטיבות זולות יותר

מהזולים, אני מאוד מאוד אוהבת לקים של ג'ייד ורבלון, וגם לקים של וואו.
חברת ג'ייד מייצרת גם את הלקים של לייף (מותג הבית של סופר פארם) אז אם את מוצאת גוון דומה אצל שתי החברות - לכי על מה שזול יותר, כי זה בדיוק אותו לק

את את בעניין של לקים יקרים יותר, החברה האהובה עליי היא ESSIE. הם נמכרים בסופר פארם ב50 ש"ח לאחד, ובאינטרנט אפשר למצוא אותם במחיר זול יותר (20-35 ש"ח בד"כ)

הלקים של פופה נמכרים במחיר זהה (או יקר יותר) לשאר הלקים מהקבוצה הזולה בספר פארם, אבל שימי לב שהם קטנטנים! אז בחישוב הכללי הם בעצם יוצאים יקרים יותר מלקים של OPI וESSIE....
גם כאן אני ממליצה לקנות מהם רק אם את מוצאת משהו שאין לו אלטרנטיבה זולה יותר

עוד דבר שצריך לקחת בחשבון זה שעמידות של לקים מאוד משתנה מאחת לאחת. ראית שכמה מהלקים שאהובים עליי הם הלקים הכי שנואים על Bonushkie, וזה נורמאלי, כי הלק מגיב אחרת לציפורניים של כל אחת, וזה גם תלוי איך את מורחת ועד כמה את עובדת עם הידיים

מה שהכי חשוב בעיניי זה להשקיע בשכבת בסיס טובה ובמייבש טוב, שמאריכים את העמידות של הלק ומשפרים את המראה שלו

אני (ועוד הרבה מבנות הפורום) אוהבת מאוד את המייבש של poshe (נמכר באיביי, אין בארץ), ויש כאלה שגם אוהבות מאוד את המייבש של סש ויט (אפשר לקנות בארץ אבל הרבה יותר זול באינטרנט)

Bonushkie

New member
לייף וג'ייד זה אותו דבר?

מוזר, ניסיתי את שניהם וג'ייד היה ממש טוב והחזיק שבוע בלי שום קילופים, ניסיתי לק של לייף ותוך שעתיים הוא התקלף כל כך שכבר לא היה ברירה אלא להוריד אותו. אני חושבת שאני עדיין מעדיפה את ג'ייד כי יש להם צבעים יפים שאין ללייף, קניתי לפני כמה זמן סגול כהה, ירוק ומין צבע ירוק בהיר כזה והם ממש יפים וגם זולים. בסופר פארם שקרובים לבית שלי מלייף יש צבעים לא משהו אבל מג'ייד דווקא יש כמה שממש נחמדים.

איזה לק של LAKA קנית שהפורמולה שלו בסדר? אני אוהבת את הצבעים שלהם אבל חוששת לקנות מהם שוב אחרי ה3 הבעייתיים שיש לי(וגם הלכתי לפדיקור אצלם לפני כמה זמן והם ממש דפקו אותי אז אני לא כל כך אוהבת אותם אחרי זה)

denush

New member
לי יש גליטרים של LAKA

והם בסדר גמור,
לא ניסיתי לקים קרמיים שלהם

Bonushkie

New member
אהה, לי יש רק קרמים

אחד טורקיז, אחד כחול ואחד צהוב, ולכולם(בעיקר לצהוב) יש פורמולה מוזרה לאללה, לא מתייבשים ואי אפשר להשתמש איתם במייבש לק. אלה מספר 77, 104 ו160, אולי זה פשוט הצבעים הספציפיים האלה או שקיבלתי בקבוקים דפוקים.

למעלה