אז ככה
בניגוד לזאת שכתבה מעליי לי דווקא הייתה התנסות טובה עם לק של LAKA. יש לי רק לק אחד שלהם והוא ממש אחלה
כנראה שכמו כל חברה, יש להם לקים מוצלחים יותר ופחות. בכל מקרה הם יחסית יקרים, אז אם את מוצאת אצלם איזשהו גוון מאוד ייחודי שמושך אותך - לכי על זה, אבל אם מדובר בגוון פשוט, עדיף לחפש אלטרנטיבות זולות יותר
מהזולים, אני מאוד מאוד אוהבת לקים של ג'ייד ורבלון, וגם לקים של וואו.
חברת ג'ייד מייצרת גם את הלקים של לייף (מותג הבית של סופר פארם) אז אם את מוצאת גוון דומה אצל שתי החברות - לכי על מה שזול יותר, כי זה בדיוק אותו לק
את את בעניין של לקים יקרים יותר, החברה האהובה עליי היא ESSIE. הם נמכרים בסופר פארם ב50 ש"ח לאחד, ובאינטרנט אפשר למצוא אותם במחיר זול יותר (20-35 ש"ח בד"כ)
הלקים של פופה נמכרים במחיר זהה (או יקר יותר) לשאר הלקים מהקבוצה הזולה בספר פארם, אבל שימי לב שהם קטנטנים! אז בחישוב הכללי הם בעצם יוצאים יקרים יותר מלקים של OPI וESSIE....
גם כאן אני ממליצה לקנות מהם רק אם את מוצאת משהו שאין לו אלטרנטיבה זולה יותר
עוד דבר שצריך לקחת בחשבון זה שעמידות של לקים מאוד משתנה מאחת לאחת. ראית שכמה מהלקים שאהובים עליי הם הלקים הכי שנואים על Bonushkie, וזה נורמאלי, כי הלק מגיב אחרת לציפורניים של כל אחת, וזה גם תלוי איך את מורחת ועד כמה את עובדת עם הידיים
מה שהכי חשוב בעיניי זה להשקיע בשכבת בסיס טובה ובמייבש טוב, שמאריכים את העמידות של הלק ומשפרים את המראה שלו
אני (ועוד הרבה מבנות הפורום) אוהבת מאוד את המייבש של poshe (נמכר באיביי, אין בארץ), ויש כאלה שגם אוהבות מאוד את המייבש של סש ויט (אפשר לקנות בארץ אבל הרבה יותר זול באינטרנט)