שרשור שאלות לאמצע השבוע

trilliane

Well-known member
מנהל
יש לי 3 לקים מטאליים של LAKA והם בסדר גמור

אין לי מושג איך הקרמיים שלהם, אני לא כ"כ בקטע של קרמיים וכשקניתי אותם הייתי ממש נגד (מאז קצת נפתחתי לפסטליים) וביקשתי מהמוכרת שתראה לי רק מטאליים (וכך היה
). לא יצא לי להשתמש בהם הרבה, אבל כשהשתמשתי הם היו רגילים וממוצעים לגמרי, שום חוויה מיוחדת לדווח עליה לכאן או לכאן. בדיעבד יכולתי לקנות גוונים דומים של חברה אחרת במחיר זול יותר, אבל מה זה משנה (מים מתחת לגשר וכו').

yaelsn

New member
אה, ולגבי המלצות

את מוזמנת לדפדף בשרשורי "איזה לק נלבש" ולראות תמונות שהבנות מעלות עם הלקים השונים, או להסתכל בבלוגים שלנו ולראות גם שם תמונות ופרטים על הלקים

(אנחנו בד"כ מעלות את הקישורים לבלוגים בשרשור המקוון, וגם בחתימה שלנו)

בהצלחה ובהנאה :)

נמש164

New member
ובהמשך למה שהבנות כתבו מעלי...

גם אני מאוד אוהבת את LAKA והם מחזיקים עלי מעמד מספיק זמן לפני שאני צריכה להוריד אותם [אומרת מראש שאת כל הלקים שלי אני צריכה להוריד אחרי יומיים-שלושה ואם לא צריכה אז אני מחליפה מרצון
]

באופן כללי אני בקושי משתמשת בבסיס ו/או מייבש, פשוט כי אני לא אוהבת את הברק שזה עושה וגם רוב הפעמים אני מעצבת עם ציורים ואבנים שהמייבש מורח אותם.

לגבי החברות, אני כבר בקושי קונה לקים אבל כשאני קונה אני מאוד אוהבת את פופה ואורלי, שניהם 20 שקל בסופרפארם, לצערי הפופה מתקלף עלי ממש בקלות... אבל יש להם את ההולוגרפים שפשוט אי אפשר לעמוד בפניהם
ומצאתי כמה דיופים מגניבים של פופה וג'ייד אז תמיד יש תקווה

lilo4

New member
יש הרבה

לא קראתי את כל מה שכתבו לך, אז יש מצב שאני קצת חוזרת על מה שכבר נאמר.... על כל אחת הלקים מגיבים אחרת [זה תלוי בציפורניים שלנו], וגם כל אחת אוהבת דברים אחרים בגלל זה את תשמעי מגוון של דעות

אני יכולה להגיד לך שרוב אוסף הלקים שלי הוא דווקא לקים זולים, אני מתה על שיק ועל ג'ייד, הלקים שלהם הכי עמידים עלי. רק בחודשים האחרונים התחלתי לקנות יותר לקים של חברות מקצועיות יותר כמו OPI, צ'יינה גלייז וקולור קלאב. מהחברות האלה אני קונה רק את הלקים המיוחדים יותר, שאין לחברות הזולות. ודווקא הלקים היקרים יותר פחות עמידים עלי...
באופן אישי אני לא מתה על לקים של סאלי הנסן, אורלי, רבלון וכו'. יש לי כמה לקים של פופה, יש להם גוונים הורסים לדעתי אבל הלקים לא עמידים עלי בכלל. יש לי גם כמה לקים של וואו והם סבבה.

לדעתי האישית את צריכה לנסות ולהחליט בעצמך מה את אוהבת. אם את רואה צבע שאת אוהבת והוא של חברה שעדיין לא ניסית- פשוט תקני. כמובן בתנאי שזה עומד בתקציב שלך
אני יכולה להגיד שבסופר פארם/ניו פארם המחירים של הלקים כ-ל הזמן משתנים, והמחירים הרגילים גבוהים מאוד, את יכולה למצוא לקים של חברות עממיות גם ב-40-50 שקל ואין לזה הצדקה. ואז כשיש מבצע פתאום הלק נמכר ב-15 שקל.
אז אם את רואה צבע שאת אוהבת והלק במבצע- תקני ותנסי. ככה יהיה לך מגוון של חברות שתנסי, ותראי מה הכי טוב לך ותוכלי לקנות יותר מהחברות שאת אוהבת

Bonushkie

New member
זה לא אמור להיות טריק כדי לעודד מכירות?

חברה של אמא שלי עובדת בסופר פארם ופעם שאלתי לגבי מחירים והיא אמרה שהמחירים של החברות העממיות מאז ומתמיד היו בסביבות ה10-20 שקלים.

לפי מה שהיא אמרה שמים מדבקות של מחיר יקר ושלטים של מבצע כי ככה אנשים רואים את "המחיר המלא" וחושבים שהם מצאו דיל מטורף וככה גם סביר להניח שהם יקנו יותר(ועוד יותר כי מי יודע עד מתי המבצע). לפי מה שהיא אמרה המבצעים האלה כבר תקפים יותר מ10 שנים.

לא יודעת אם להאמין אבל הייתי קונה ביסודי עד התיכון לקים בסופר פארם(רק 2-3 צבעים ושוב פעם כשנגמר) ואני לא זוכרת שאי פעם שילמתי מחיר מלא כמו שכתוב על המדבקות האלה

lilo4

New member
כן, בהחלט

לפני כמה שנים כשלא ממש הייתה תחרות בין סופר פארם לניו פארם היו משתמשים בטריק הזה בעיקר לפני חגים כמו ראש השנה ופסח, ואז המחירים הרגילים היו יותר נמוכים והיו הנחות נמוכות בהתאם. אני זוכרת את זה בגלל שאני זוכרת שפעם אחותי ואני חיכינו במיוחד לראש השנה כדי שיהיו מבצעים טובים על הבשמים

היום כדי לשכנע אותך לקנות- שימי לב שעל רוב מוצרי הקוסמטיקה יש כל הזמן הנחות משתנות, אבל הנחות גבוהות. 40-50%, 1+1 וכד'. אני גם לא זוכרת את עצמי משלמת מחיר מלא על לקים, הבעיה היא שעם כל ההנחות האלה אי אפשר לעקוב אחרי המחירים....
כבר יצא לי לשלם על לק של ג'ייד לדוגמא 20 שקל וגם 12 שקל, הכול תלוי במבצע שהיה באותו רגע בסניף. אותי אישית זה מעצבן, מה גם שלא תמיד יש מבצע על כל הלקים, ואני בטוחה שיש כאלה שרוכשות לק של פופה ב-40 שקלים, ולא יודעות שבעוד יומיים הלק הזה יעלה חצי

Bonushkie

New member
לג'ייד יש 2 סוגי לקים

יש להם את הרגילים שעולים בסביבות 11-13 שקלים וסדרה של fast dry שהם עולים בערך 20 שקל ללק. יכול להיות שקנית את הייבוש מהיר.

ולפי מה שהבנתי לפעמים יש הבדלים של כמה שקלים בודדים במבצעים(בד"כ בין סניפים) אבל המבצעים הם אותם מבצעים שקיימים מאז שהתחילו למכור את הלקים בפארמים והם גם לא ישתנו בעתיד.

מה שכן לקים כמו מייבלין פופה ולוריאל יכולים להשתנות כי הם ממילא מביאים את אותם הצבעים מכל הלקים אז אנשים יקנו פחות כי יש את אותו צבע בדיוק בחברה זולה יותר בבקבוק גדול יותר. הלוואי רק שהם היו מביאים את סדרת הנצנצים של החברות שיש בפארמים עכשיו, למייבלין יש סדרת polka dots וזה בבסיס השקוף ממש נחמד, ולאורלי יש כל כך הרבה צבעים יפים ומיוחדים ובארץ מביאים את היותר משעממים.

lilo4

New member
אני מכירה את שתי הסדרות

אני מדברת על המחירים של הלקים הרגילים, לא של הייבוש המהיר. לפי מה שאני ראיתי המבצעים כן משתנים כל הזמן. לפעמים יש מבצעים רק על קרליין ושיק, לפעמים רק על פופה וג'ייד, לפעמים רק על לייף. וכל פעם יש מבצע אחר....
האמת שחשבתי פעם לנסות ולתעד את זה, להגיע קבוע לשני סניפים או משהו ולהסתכל על המחירים. לצערי אין לי כ"כ זמן לעשות את זה כרגע

ואני מסכימה איתך שבקושי מביאים לארץ קולקציות מגניבות
בטח בכל מה שקשור לאורלי... OPI וצ'יינה המצב יותר טוב, אבל הם נמכרים בארץ במחירים מטורפים

Bonushkie

New member
קרה לי כמה פעמים שלא היה שלט של מבצע

אבל שהגעתי לקופה עם כמה לקים המחיר שהם לקחו היה זה של מבצע.

יכול להיות שזה קשור למיקום של הסניף? יש אולי הבדלים בין הסניפים אבל בכל סניף המחיר הוא יחסית אחיד. נראה לי שזה לא משהו שהסופר פארם לבד עושה, הייתי גם בכמה סניפים של נייל סטודיו ויש הבדלים, זה בחולון נגיד לוקח 40 שקל על צ'יינה גלייז וליד הבית זה עולה 25 או 35 בתל אביב נגיד.

עדיין לפי מה שחברה של אמא לי אומרת המבצעים משתנים בד"כ רק בחברות מחו"ל, הלקים מהחברות הישראליות(ג'ייד זה ישראלי? נראה לי שכן) מאז ומתמיד עלו לכל היותר קצת מעל 20 שקל לא משנה כמה הם ינסו להגיד שהמחיר המלא הוא 50.

Bonushkie

New member
בסניף נתניה

או שהם נותנים לכל אחת את ההנחה למקצועיות או שהמוכרת שם חושבת שאני מקצועית.

עדיין אני טיפה חוששת להגיד את זה הרבה כי אני לא רוצה שהם יעלו את המחיר חזרה אם מישהי תגיד משהו.

יש צבעים שונים אבל בין הסניפים, בת"א היה את קולקציית הקיץ החדשה(לא קניתי כי חברה כבר שלחה לי כמה מהם) ובנתניה אין אותם.

גם OPI ב58 במקום 65 בשאר הסניפים. מזמן לא הייתי שם אבל אני מקווה שאף אחד בחנויות האחרות לא גילה שהם מוכרים במחירים האלה וגרמו להם להעלות חזרה.

trilliane

Well-known member
מנהל
הכי שפוי – שיק. יש להם פורמולות טובות ועמידות

ואם קונים בחנויות רגילות (לא בסופרפארם) גם מחירים זולים (10–15 ש"ח לכמות מכובדת).

מהחברות הבין-לאומיות אני אוהבת במיוחד את אורלי. לא כל הגוונים מוצלחים באותה מידה, אבל רובם טובים מאוד לטעמי. לצערי בשנה האחרונה אין מבחר כמעט בארץ ולא ראיתי שום קולקציה חדשה מאז חורף 2012
עברתי להזמין מחו"ל.

מפופה לא התלהבתי במיוחד; יש לי שני הולוגרפיים שלהם והם חמודים, ושניים רגילים שקניתי לפני כן וממש התאכזבתי (התוצאה על הידיים לא הייתה כמו בבקבוק, אפילו לא קרוב, וזו לא הייתה בעיה של כמות השכבות). לדעתי הם יקרים מדי ביחס לכמות הלק ולמעט לקים מיוחדים לא מצדיקים את המחיר הלא זול.

מ-LAKA יש לי שלושה לקים, אין לי תלונות אבל גם לא התלהבות מיוחדת. הם קצת יקרים לטעמי ולא מספיק מיוחדים. אני חושבת שבמחיר שלהם יש טובים ומוצלחים מהם.

בורז'ואה לא ניסיתי, לא ראיתי גוונים מעניינים בארץ אז לא קניתי (אבל הבקבוק נראה שווה...
).

למעלה