שרשור שאלות לתחילת השבוע

yaelsn

New member
המלצות לבסיס טוב, anyone?

אני יודעת שהנושא הזה נטחן פה כבר 1000 פעם, אבל אני אשאל בכל זאת

אני לקראת סיום הבקבוק של הבסיס הנוכחי שלי, ומתחשק לי לקנות אחד אחר, כי הרבלון שלי כבר לא כל כך עושה את עבודתו נאמנה

אני מחפשת בסיס שישמור על הציפורניים מפני הצהבה, ושלא יגרום ללקים להתקלף אחרי שנייה ורבע (ואם יש מצב שהוא גם ישפר את העמידות אז זה בכלל מעולה
)

אני לא צריכה כזה שהוא גם מחזק ציפורניים כי טפו טפו, הן חזקות גם ככה:)

אפשר גם מהארץ וגם אונליין, אבל אין לי תקציב לדברים בסגנון nail envy

אני מוכנה להשקיע בערך 8-10$ ברכישה הזו (כולל משלוח)

אשמח לשמוע המלצות ו/או השמצות על מוצרים שיצא לכן לנסות
תודה!

MyRun

New member
המלצתי למטה על stickey של CND

לא יודעת לגבי הצהבה כי עוד לא יצא לי לשים לק מצהיב במיוחד, ובכלל הציפורניים שלי עוד צהובות מהשימוש האחרון בhere comes trouble... כתבתי שם שעלה לי 20 דולר לבקבוק מאוד גדול, אבל אני יודעת שיש אופציה גם לקנות בקבוק בגודל סטנדרטי ואז זה בטווח המחיר שציינת (אם כי פחות משתלם)

yaelsn

New member
התלבטות...

אני לא יודעת אם בקבוק כזה גדול יישאר טוב לאורך זמן
קצת מפחיד שהוא יתיישן לקראת השליש האחרון כמו שקורה בד"כ עם מוצרים כאלה, ואז מאבדים המון חומר

MyRun

New member
יש בזה משהו

מצד שני, בקבוק קטן שמתיישן בשליש, ועוד אחד קטן שמתיישן בשליש, ועוד אחד קטן שמתיישן בשליש... בעצם זה יוצא אותו הדבר

yaelsn

New member
בבקבוק של CND יש יותר מפי 3, לא?

אם באמת הוא יתקלקל לקראת השליש האחרון זה ביזבוז של המון חומר
אולי אני אחכה קצת שתתנסי איתו יותר ותחזרי לדווח לנו איך הוא מבחינת הצהבה, ואז אני אחליט:)

denush

New member
אני משתמשת בניילטק בתקופה האחרונה

והוא סבבה, לפני השתמשתי במשהו הזוי של לוריאל שלא מוכרים יותר ואני גם לא ממליצה עליו חח
אבל ניילק טק כרגע בהחלט אחלה. - אפשר לקנות אותו בארץ בסופר פארם

yaelsn

New member
תודה!

יש מלא סוגים של ניילטק, נכון? באיזה את משתמשת?

trilliane

Well-known member
מנהל
בארץ מוכרים סותם סדקים ומחזק

ממה שראיתי סותם הסדקים נמכר רק בערכות עם המחזק (לפחות בפארמים) ואת המחזק נטו ניתן לקנות בנפרד. קניתי אותו והוא דווקא גרוע מאוד בעיניי בתור בסיס, גרם ללקים להתקלף ממני (בטירוף) תוך יומיים גג, והם לא נוטים לעשות זאת באופן טבעי... קראתי כאן בפורום שאני לא היחידה שזה קרה לה. את יכולה להשתמש בחיפוש ולנבור בארכיון בדיוני עבר...

כל הבסיסים של essie

בעיקר first base base coat אבל הם עולים בסביבות ה80 שקלים

יש בסופר פארם כמה סוגים, תבחרי מה שמתאים לדרישות שלך.

2 שאלות לא קשורות

היי לכולן,
אני סמויה פה כבר תקופה ומאז שגיליתי את הפורום הזה נפתחתי לעולם חדש של חותמות וסוגי לקים שלא הכרתי.
השאלות שלי:
אני ממש דלוקה על דיסקה של באנדל מאסטר BM-304 זו עם הסמיילים אבל ממש לא בא לי לקנות את כל הדסקיות למרות המחיר המשתלם (אני בדיוק מתחילה עם ההזמנות של הלקים מחו"ל וחבל לי לבזבז סכום כזה בשביל דיסקה אחת שאני רוצה).
יש דרך להשיג רק את הדסקה הספצ' הזו? אולי למישהי פה יש אותה ומעוניינת למכור לי אותה?

שאלה נוספת לגבי ביוטיזון בEBAY : צברתי רשימה של מוצרים שאני רוצה להזמין אך בחישוב המשלוח מופיע מחיר משלוח מלא לכל לק ואני רוצה לשלוח לו בקשה לאיחוד משלוח אבל חוששת להתחייב על הרכישה באם הוא לא יסכים.
אשמח לברר מבעלות הניסיון איך בדיוק מתבצע מולו איחוד המשלוח.

תודה מראש

denush

New member
לגבי ביוטיזון באיביי...

לדעתי הוא לוקח 4.5 דולר על הלק הראשון ו-2.5 לכל אחד נוסף, אז את יכולה לחשב כמה זה יוצא,
זה גם רשום אצלו בפרטים אפושהו, תנסי להסתכל למטה בהזמנה,
ומקסימום תשלחי לו הודעה לברר אם את לא רוצה להתחייב :)

לגבי Bundle Monster, אני לא מכירה דרך להזמין דיסקית בודדת שלהם :\ רק מאנשים פרטיים..

trilliane

Well-known member
מנהל
המחירים האלה כבר לא עדכניים...

ב-27/1 הייתה עליית מחירים קלה (5%) בדואר האמריקני ובעקבותיה עליית מחירי משלוחים די היסטרית (ראיתי גם 50% ואף 100%) בקרב מוכרים אמריקניים רבים באיביי...

ביוטיזון העלה בצורה מתונה יחסית לאחרים (אם כי באחוזים יותר מכפי שהדואר העלה) ועכשיו לק ראשון הוא $5 וכל לק נוסף $3.25.

trilliane

Well-known member
מנהל
אם המוכר מצהיר מראש על עלות של כל פריט נוסף

(והוא מצהיר, בדקי בחוצץ shipping & payments) אין צורך לפנות אליו במיוחד אלא רק לקנות את כל המוצרים שאת רוצה (buy it now ולאחר מכן commit to buy) ולהגיע לשלב התשלום בלי לשלם. אחרי שקנית את כל המוצרים המבוקשים את הולכת ל-My eBay: Purchase history (אפשר דרך הסרגל העליון או התפריט השמאלי) וכולם יופיעו לך שם; באחד המוצרים בחרי בתפריט הימני Actions את request total וכך את שולחת למוכר בקשה לשלוח לך חשבונית מאוחדת עם הסכום העדכני (אם אין לך הערות מיוחדות אין צורך להוסיף מלל, איביי כבר כתבה אותו בשבילך). היא תגיע לך לדואל ותוכלי לשלם אותה בפייפל. זהו, תבלי.

yaelsn

New member
טוב לדעת!

באמת תהיתי איך עובד העניין של המשלוח המאוחד:)

denush

New member
מישהי ניסתה לדלל מייבש?

יש לי מייבש של פושה שהגיע לשליש האחרון וכמובן שהוא כבר סמיך ומעצבן
אני תוהה אם מישהי ניסתה לדלל מייבש ואם זה יהרוס את הפורמולה...

trilliane

Well-known member
מנהל
כן בוודאי; דיללתי מייבשים ומחזקים בלי בעיה

למעלה