שרשור שאלות לתחילת השבוע

לא לא, אסור עם אצטון

יש מדללים יעודיים.
אצטון לא באמת מדלל (אם יצא לך לנסות אז תשימי לב שזה מחזיק לאותו שימוש בערך)
והוא גם פוגם בברק של הלק.
יש מייבש לכל מיני חברות, יש ב WOW ולשיק, אני אישית קניתי את של הביוטיקר, יש לו כמות יפה ועולה בערך 10 שקלים (קצת פחות).

trilliane

Well-known member
מנהל
לא, חס וחלילה! אצטון שובר את מרקם הלק

(לכן הוא גם מסיר אותו היטב) ומעכיר אותו, מה שקריטי במיוחד בלק שקוף. אפשר לקנות מדלל לק, כפי שנכתב מעליי. גם אני קניתי את מדלל הלק של ביוטיקייר, הוא המשתלם ביותר שראיתי מבחינת מחיר וכמות, והוא עושה את עבודתו נאמנה.

ortalilu

New member
לקים להחתמה

קניתי כל מיני חותמות אבל לצערי לא מצאתי את הלק שהחתים לי בצורה מושלמת... כולם היו דלילים מדי או שלא נדבקו טוב לחותמת.. :/
המלצות? :)

ortalilu

New member
באמת?

אני דווקא זוכרת שניסיתי עם הלקים שלהם ולא הייתי כ"כ מרוצה... אני אנסה אבל את הלבן שלהם...
תודה רבה :)

LemonLimeLilach

New member
אני משתמשת המון בלבן שלהם

יש לי את השחור של קונאד, הוא אמנם מחתים באמת מדהים אבל הוא כל כך סמיך וכבד שגם 24 שעות אחרי ההחתמה הוא עדיין נמרח כשאני שמה עליו טופ, זה משגע אותי!

אצלי

יש לי ניסיון די קצר בחותמות:
לבן - של בוקי סטייל לפרנצ' וחותמות שקניתי פעם מזמן בסופר פארם
שחור - של WOW מעולה לי לחותמות.
צבעוניים - אני משתמשת בכאלו שנותנים כיסוי מלא בשכבה אחת אבל הם לא תמיד יוצאים מוצלחים (למרות שאני עדיין טירונית החתמות אז אולי זה גם מיומנות שחסרה)
יש כמובן לקים מיוחדים לחותמות של קונאד אבל אני עדיין לא ניסיתי אותם.
באתרים הזולים יש לקים מיוחדים לחותמות אבל מביקורות הלקוחות שקראתי באתרים עצמם הצבעוניים לא ממש מוצלחים וכאמור שחור ולבן יש לי כבר טובים.

ortalilu

New member
גם אני לא הכי מנוסה בחותמות

וממש בא לי לקנות את הלקים של קונאד.. הם נראים לי ממש איכותיים
הבעיה היחידה שלי זה הקטע של הלהזמין מהאינטרנט... אין לי אשראי בינ"ל...

ortalilu

New member
וואוו עשית לי את השבוע! :)

לא ידעתי על העניין! סופש הבא כשאהיה בבית אני כל כך הולכת להזמין! :) תודה!

עם פייפאל לא צריך אשראי בינ"ל למיטב ידיעתי

וגם אפשר לקנות כרטיס אשראי מהדואר שהוא נטען ובין לאומי.

ortalilu

New member
באמת? בהחלט שווה לי לברר על העניין

עם פייפאל לא הבנתי אף פעם איך זה עובד...כרטיס מהדואר נשמע פשוט יותר

trilliane

Well-known member
מנהל
בכלל להזמנות מחו"ל אין חובה לקנות בבינ"ל

אלא כל כרטיס אשראי עם 16 ספרות (גם ויזה מקומית לחלוטין, כן כן) יעשה את העבודה. תקף גם לפייפל.

יש כרטיסים שכתוב עליהם valid only in israel

ולכן אי אפשר להזמין מחו"ל באמצעותם .
גם בפייפאל אני אישית ניסיתי להזמין ואף פעם זה לא הלך לי ,עד שהבנתי שזה בגלל הכרטיס עצמו .

trilliane

Well-known member
מנהל
לא יודעת... לי יש כרטיס מקומי של לאומי קארד

(ויזה) והוא שימש אותי נאמנה במשך שנים רבות עד שהיה מבצע דרך מקום העבודה הקודם שלי לכרטיס חוץ בנקאי בינ"ל של ויזה כאל בתנאים טובים שגם נתנו לי הנחה בעמלת המרה וחיוב של שוטף+30 (במקום חיוב מידי בבנק אחרי 3 ימים) אז מאז עברתי להשתמש בו בחיובי חו"ל.

הבעיה עם ויזה כאל היא שהם לוקחים עמלת המרה גם בחיובי פייפל שקליים (לא בכולם, אבל מספיק שבחלקם כן, ואני לא רוצה להמר) ולכן הזנתי בחשבון הפייפל שלי גם את הכרטיס המקומי, ולא הייתה שום בעיה לעשות זאת.

איפה לא הצלחת להזמין? מה ניסית לעשות? באיזו בעיה נתקלת? אם תפרטי אולי אוכל לעזור.

לפני כמה חודשים ניסיתי להזמין באיביי

ללא הצלחה .
אני לא זוכרת במדויק מה היה כתוב לאחר שניסיתי לרכוש מוצר
נכנסתי לחשבון שלי באיביי והיה לי חשבון בפייפאל ,עד כמה שזכור לי לי ניסיתי לרכוש מוצר שאפשר היה לרכוש באותו הרגע וזה כתב לי שלא הצלחתי
ניסיתי כמה פעמים

trilliane

Well-known member
מנהל
השאלה אם הבעיה הייתה בפייפל או באיביי

אם הבעיה הייתה שפייפל לא הצליחו לחייב לך את כרטיס האשראי או שהייתה איזו תקלה טכנית או שלא הצלחת לשלם על הקנייה כי, אולי, קנית מוצר שלא נשלח לישראל או כל בעיה אחרת.

קשה לדעת מה הבעיה בלי לדעת מהם השלבים המדויקים שעברת ואיפה היה הכשל, איזו הודעת שגיאה קיבלת וכו'. את יכולה לנסות לרכוש את זה עכשיו, אם זה רלוונטי לך עדיין, ואם לא תצליחי לפרט בדיוק מה היה בכל שלב ואז יהיה אפשר לעלות על מקור הבעיה.

למעלה