שרשור שאלות לתחילת השבוע

כבר מחקתי את החשבון אז זה לא רלוונטי..

עוד חודשיים בערך גם ככה מסתיימות ההטבות בתור חייל משוחרר אז אני אעשה כרטיס חדש שהוא בינ"ל ואז בטוח אני אוכל לרכוש משהו

לגבי הכרטיס אשראי מהדואר,

יש צורך בפייפאל ? או שזה בלתי אפשרי לפתוח חשבון בפייפאל עם הכרטיס הזה ?
אני רוצה כל כך הרבה זמן להזמין לעצמי לק ,נשמע לי אחלה פתרון

trilliane

Well-known member
מנהל
אם את קונה באיביי יש צורך בפייפל

כי זו צורת התשלום המקובלת והנוחה ביותר. יש מוכרים שעובדים רק עם פייפל, אבל גם באלה שלא, חבל לך להסתבך עם אשראי.

עם זאת קחי בחשבון שבשימוש בכרטיס נטען מהדואר הוא חד פעמי – נטען פעם אחת ואז את משתמשת בו עד שהוא נגמר. זה עלול ליצור בעיה בהחזרים – אם לא קיבלת מוצר או שהייתה בעיה והמוכר מחזיר לך את הכסף לחשבון הפייפל הוא לא נשאר בחשבון אלא חוזר לאמצעי התשלום, כלומר לכרטיס. ומכיוון שזה כרטיס נטען ואין בו בעצם חשבון אני לא יודעת מה קורה עם הכסף הזה. קראתי בפורום איביי על משתמשים שנתקלו בבעיות ולא מצאו את הכסף, לא יודעת אם הן נפתרו או לא. כמו כן עלולה להיות בעיה לנצל אותו בסוף, לפני הסיום, כי אם למשל נשארת לך פחות יתרה אז לא תוכלי לחייב אותו...

trilliane

Well-known member
מנהל
מצטרפת להמלצות

גם אני מחתימה לבן עם בוקי (אם כי בדיעבד הייתי קונה את קונאד) ואחרי שניסיתי את הלבן של סאלי הנסן, WOW ושיק אני יכולה לומר באחריות שהם פחות טובים ממנו.

שחור קניתי של קונאד ובדיעבד הייתי מסתפקת כנראה ב-WOW, התרשמתי ממנו לטובה והוא קיבל גם כאן המלצות קודמות (והוא הרבה יותר זול ומן הסתם גם פחות מטנף).

צבעוניים יש ויש, צריך לנסות ולראות. אני עושה ניסיונות על נייר, חוסך הרבה ניקיונות וגם נשאר.

jen711

New member
המלצה china glaze

אני רוצה לקנות לק של china glaze אבל ממש מסתבכת עם מגוון הצבעים.
האם למישהי יש לק להמלצה בצבע בין אדום לסגול או בצבע berry?
אולי משהו כמו גייד 367 - fashion alert?
או אדום-בורדו ממש יפה?

דינדש

New member
אני אוהבת את Winter Berry של CG

סווטץ':

קישור: http://salenail.com/index.php?brand=china-glaze&cat=CG-Let-it-Snow-2011&item=4182

laei49

New member
לק ג'ל

שמתי כמה פעמים לק ג'ל (לא בנייה, רק לק )שאמור להחזיק שלושה שבועות, אבל אחרי שבוע בפנים של הציפורן התחיל לרדת הלק..אני לא מבינה בזה הרבה, אבל הבנתי שצריך לעשות מילוי?בדרך כלל על המילוי הזה לוקחים?ואז בשבוע השלישי עושים מחדש?איך זה הולך?למרות שזה לא נשמע לי הגיוני מה שכתבתי

yaelsn

New member
לא מבינה בלק ג'ל

את מתכוונת שממש התקלף לך? או שבחלק התחתון של הציפורן נוצר רווח בין הלק לעור?
אם זה העניין השני - זה נורמאלי כי הציפורן צומחת קצת. יש כאלה שצובעות את החלק הזה בלק רגיל שדומה בצבע שלו לג'ל

אם את מתכוונת שממש התקלף הלק זה נשמע מוזר, לא משהו שאמור לקרות אחרי שבוע. ממליצה לנסות לשאול בפורום השכן, שם כותבות מניקוריסטיות שמתעסקות בבניית ציפורניים
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/forumPage.aspx?forumId=1861

laei49

New member
לא מתקלף, אלא מה שאמרת בעניין השני

אפש לעשות עם זה משהו אחר? חוץ מלשים לבד לק?
מילוי או משהו בסגנון?

yaelsn

New member
כמו שאמרתי, אני לא ממש מבינה בלק ג'ל

רק יכולה לספר ממה שראיתי אצל חברות. ממה שאני יודעת, אם זה מאוד מציק בעין, פשוט ממלאים את החסר בלק באותו צבע

אני לא חושבת שמשתלם ללכת למניקוריסטית פעם בשבוע ולשלם כסף על מריחה של פס דקיק של לק.
אם את הולכת אליה פעם בשבוע כבר עדיף שלא תעשי ג'ל, ותקבלי עיצוב חדש ומדליק בכל פעם

אם הציפורניים שלך צומחות ממש מהר והפס הזה נהיה עבה מאוד אז יכול להיות שפחות מתאים לך הסגנון הזה
אם לא - אז זה בכלל לא נורא. זה מראה טבעי שיש לכולנו. רוב הבנות כאן בפורום אפילו מורחות מלכתחילה עם רווח קטן, כדי שהלק לא יידבק לעור ויהיה יותר קל להסיר אותו אח"כ

גם בכל הבלוגים הנחשבים בעולם מורחים ככה לק. בעיניי זה אפילו מראה יותר אסתטי ומסודר, אבל זה כבר עניין של טעם

אבל באמת כדאי שתשאלי את המומחיות בפורום השני

למעלה