UFC 152

UFC 152

זה באמת קורה חברים! אירוע UFC עם 2 קרבות אליפות שבתכלס לא ממש ספורטיבים.
ג'ונס נגד בלפורט פשוט החלטה לא ספורטיבית!
אני יכול להבין שבלפורט נערץ עדין והוא אלוף לשעבר (ממש לשעבר) וזה יכול להכניס כסף אבל אין שום סיבה הגיונית מבחינה ספורטיבית לקיום הקרב הזה.
בנוסף קרב אליפות במחלקה שלמעשה לא קיימת בספורט בין 2 לוחמים סבירים ולא יותר שפשוט ירדו עוד איזה קילו או 2 ונלחמים על תואר מונפץ.

הספורט האהוב עלי נמצא במשבר..

ומה קורה עם UFC 151?

בגלל שהוא בוטל אז פשוט דלגו על מספר? למה לא לקרוא לאירוע הקרוב 151?

danielmo1

New member
לדעתי זה פשוט עניין של סדר ופרסום

יש להם חוזים חתומים עם לוחמים והלוחמים חתומים על אירוע בשם מסויים, חוץ מזה אני בטוח שיש איזה טרייד מארק על כל אירוע של היואפסי, בנוסף יש את עניין הפרסום והכרטיסים שכבר נמכרו וזה יוצר בלבול ואי נוחות

בן אדם יכול להיכנס עם הכרטיס שלו לאירוע שמתקיים שבועיים אחרי (שיכול להיות אירוע שווה יותר שעולה יותר כסף)

YardenBu

New member
אירוע רפאים

כשתסתכלו אחורה על האירועים תוכלו להגיד שרוב האירועים בתקופה היו מאכזבים, חוץ מUFC 151

iAsaf1

New member
לדעתי זה דווקא יפה שדילגו על המספר...

בדפי ההיסטוריה (או אם תרצה ויקיפדיה) יהיה רשום כל הבלאגן הזה סביב ביטול 151 זה היה פשוט בדיחה מה שקרה שם עם הקרבות והתכנונים.
בארץ היו כבר קוראים לג'ו סילבה להתפטר חחח

ולגבי הספורט שאתה אוהב במשבר... אני מחכה כבר כמה שנים שיהיה שינוי כאן בארץ ויתחילו להכיר את "הספורט" הזה כל מי שאני מדבר איתו מבטל אותי באלים מידי (עוד לא הגעתי ליום שאני צריך להסביר לבן שלי למה אני מעדיף את האלימות הזאת על חשבון מכבי "גארסיה" ת"א)
באותה נשימה באיזה גיל אפשר לשלוח את הילדים לקורסי האימון שלך? (אני מפחד לעשות צעד כזה פחד מוות לא עדיף קורס קארטה וזהו?)

danielmo1

New member
אירוע הזוי לחלוטין

אני עדיין בהלם מהפוסטר הזה
איך ויטור בלפורט עומד עם ג'ון ג'ונס בטייטל שוט הזה

יש את ביספינג נגד סטאן, אולי נראה את ביספינג שמשתפר למרות ההפסד לסונן כי הקרב הבא שלו יהיה כנראה נגד בלפורט כי בלצ'ר ילחם כנראה נגד ווידמן

באופן כללי רואים שהיואפסי רוכבים באירוע הזה על הגב של ג'ונס כי הם לא נותנים לו גיבוי בדמות של יריבים נוספים פרט לבלפורט שמביא צפיות וקהל.

בקיצור, בחיים לא הייתי מעלה דבר כזה על הדעת, שהלוחם האהוב עלי ילחם נגד הלוחם המוכשר והכי מפחיד בספורט, פשוט הזוי (וכמובן לא ספורטיבי בעליל, ממש כמו בלפורט נגד טנק אבוט)!

הבעיה של היואפסי היא שעכשיו אין להם לוחם ברזילאי נוסף לקו מיין איבנט בריו, שאת האמת זה אירוע מעולה!

BT24

New member
מתי כבר יהיה לנו אירוע שיגרום לי לרצות להישאר

ער ולראות אותו בלייב?

danielmo1

New member
אם לומר את האמת

על האירוע הזה אני משלם
בד"כ שאירוע נראה ממש רע, הוא מתברר כאירוע לא כ"כ רע עם הרבה הכנעות והרדמות.

אבל אם היו שידורים קבועים באגו טוטאל הייתי נשאר ער לכולם כמו בעבר
כשצריך לשלם כל פעם מחדש בפייסבוק של היואפסי וכל הכאב ראש הזה אני משקיע רק כשאני ממש רוצה לראות קרב/אירוע מסויים.

BT24

New member
טוב, GSP הלוחם האהוב עלי אז את הקרב שלו אראה

אבל אני לא מסכים שהוא בא לקחת את החגורה מקונדיט. כל עוד לא שללו ממנו את החגורה - הוא האלוף המכהן. החגורה הזמנית לא שווה יותר מחגורה שכל אחד יכול לקנות באתר של ה-UFC.

BeniTaz

New member
אני מקווה שביום שאחרי דיינה וויט

האחים פרטיטה יביאו את ביורן רבני לנהל את ה-UFC. הדברים ייראו אחרת.

למרות שדיינה אמר שעוד 5 שנים הוא פורש נראה לי שזה לא יקרה בעשור הקרוב.

אני לא מבין מה פה כולם מתפלאים

מצ'ידה - ג'ונס זה קרב ספורטיבי? מצ'ידה בגודל של MW.

אף אחד לא בגודל של ג'ונס במחלקה הזו. אבל מישהו חייב לעלות.

ואם בטעות בלפורט ינצח בסיבוב ראשון אחרי התנפלות אגרופים מהירה(אמן ואמן כן יהי רצון, ותכלס אני לא רואה אפשרות אחרת שבלפורט ינצח) אז מי שיצא שפן זה סילבה. סילבה לא רוצה לעלות לקרב מול ג'ונס כי הוא לא חושב שיש לו סיכוי לנצח.

danielmo1

New member
זה בדיוק העניין

אוהדים רוצים לראות את גוסטפסון מקבל צ'אנס או עוד כמה הזויים שידוע מראש שלא ינצחו.

הבן אדם פשוט לוחם גדול ואם לא ירדו לוחמים מהHW לנצח אותו אני לא רואה את זה קורה בשנים הקרובות ביואפסי (והוא האלוף הכי פעיל, אם אני לא טועה 3 קרבות בשנה שזה טירוף) והיו לו גם שנים שנלחם 4 קרבות בשנה.

נכון, גם לגוסטבסון תהיה בעיה עם הריץ' שלו

אם צ'ק קונגו יעשה טובה ויתחיל להתאמן בחיתוך משקל(תכלס שוקל כמו ג'ונס) במקום בהאבקות אולי יהיה מעניין. לא אומר שהוא ינצח אבל בתור התחלה, לבדוק איך ג'ונס מתמודד עם בנאדם בגודל שלו יהיה מעניין.

זקס11

New member
השאלה היא אחרת...

האם היריב הרוויח את הזכות להלחם נגד האלוף.
מכיוון שג'ונס די רוקן את ה LHW, קשה לומר שיש לוחמים שיכולים לתת לו פייט. אבל לוחמים שמדורגים גבוה, הרוויחו את הזכות לקרב מולו.

חוץ מסילבה, אף לוחם ב MW לא הרוויח קרב מול האלוף במחלקה היותר גדולה, כך שכל לוחם אחר מ MW יוצר פריק-שואו.
אם דיינה רוצה לצור עניין, שיציב לוחמי HW מול ג'ונס.

yair_bar

New member
מנהל
דווקא לתת לג'ונס לוחם ב HW זה לא הוגן

בהתראה של 8 ימים

yair_bar

New member
מנהל
אין דבר כזה במשקל שלו

הוא לא מתחרה ב HW ולכן אם יביאו לו לוחם HW זה לא הוגן.

אולי אולי אולי אם ה HW היה מתחייב לחתוך/לרדת ולהלחם בקבוצת משקל של ג'ונס. זה כמובן לא ממש אפשרי עבור לוחם מה HW

למעלה