UFC 152

ג'ונס מתחרה ב LHW כי הוא מצליח לחתוך משקל

או רוצה לחתוך משקל. הוא שוקל 240 פאונד ביומיום שזה יותר ממה ששוקל צ'ק קונגו.

תראה את הגודל של היד שלו עם החליפה צמודה

לעומת הגודל של וולאסקז. וולאסקאז שוקל כמוהו בגלל עובי ומסת שריר ברגליים.

BeniTaz

New member
הוא אשם שולאסקז 1.85?

מצד שני ולאסקז מאוד רחב וגדול בעל מבנה עצמות גדול.. תראה את הראש שלו, פעמיים הראש של ג'ונס.

נראה לי שאנחנו אומרים "גודל" הכוונה זה למשקל כללי.. לא לגובה. היה לוחם ב-LW ב-UFC, קראו לו קורי היל, הוא היה מקל בגובה 1.95. זה אומר שהוא צריך להילחם ב-HW? זה אומר שצריך לחקל קטגוריות משקל לפי גבהים?

ג'ון 221, לא 240. גובה בלבד זה לא המדד לגודל.. אתה יודע את זה פאר, זה לא קשור. וגם התמונה הזאת.. כולם שם שוחים בתוך החליפה.. אין אינדיקציה בכלל לקרוא את רוחב הגוף והמאסה שלהם.

מי דיבר על הגובה שלו? ג'ונס נראה לא פחות

בנוי בפלג הגוף העליון מכל החבר'ה במחלקה שלו. אני משווה בתמונה את גודל קיבורת הזרוע שלו ורוחב הכתפיים שלו לזה של וולסקז.

לא הזכרתי גובה בכלל. מסת שריר בלבד.

פורסט גריפין הוא 230 פאונד. שים אותו ליד ג'ונס ותראה שאין יותר מידי הבדל, אפילו הבדל לטובת ג'ונס.

BeniTaz

New member
מה זה תשים ותראה

יש עובדות ג'ונס 221 פאונדס, פורסט 240 פאונדס.
אתה מעלה תמונה שכולם שם בחליפות.. ומצפה שניקח את זה ברצינות.. נו באמת פאר בחייך...

מה זה בחליפות? מדדתי את החליפה?? אני מודד

כשהחליפה צמודה לקיבורת הזרוע שלו. תסתכל על התמונה!!

בחייך ..נראה לך שהוא שוקל 221 פאונד? מה זה עובדות? מי קבע שזו עובדה?

217 פאונד זה המשקל של צ'ייל סונן בטבעי, מתי שהוא עשה סטנד-אפ-קומדי עם מייק גולדברג הוא נעמד על המשקל

אל תהיה מצחיק..הבנאדם מפלצת

BeniTaz

New member
אם אתה רוצה להתייחס לתמונה הזאת ברצינות

אז תהיה הוגן לפחות:
א. לא רואים את כל הגוף של ולאסקז בתמונה
ב. ולאסקז מוטה הצידה יותר מג'ונס ולכן קשה להשוות בין הרוחב גוף של שניהם כשהם עם חליפה.
ג. קשה להבחין בין היקף היד והגוף אבל מה שכן קל להבחין זה בין הרגליים המקלוניות של ג'ונס לבין הרגליים הבשריות של ולאסקז. ושוב.. לדעתי זה מצחיק להשוות גודל גוף עם התמונה הזאת..

BeniTaz

New member
נתפסנו לעניין שולי בדיון לדעתי..

ההשוואה בין ולאסקז לג'ונס מיותרת. לקחת HW קטן יחסית (240 פאונדס).. אז אנחנו מתווכחים על ההבדל שיש בין 19 פאונדס ומטה. ההבדל הגדול ביניהם ובגלל זה הם נלחמים במחלקות שונות זה שג'ונס כן יכול לחתוך ל-LHW (ואפילו לא מתאמץ יותר מידי) ו-ולאסקז לא יכול. או מעדיף לא לאבד מהמאסה שלו עבור זה.

אבל בוא נשווה את ה-221 פאונדס של ג'ונס ל-265 פאונדס (בשקילה! לא ביומיום) של אוברים, או ה-265 פאונדס של ביגפוט סילבה או ה-261 פאונדס ש מיר, או ה-265 פאונדס של קארווין.
שוב.. אתם מגזימים. טוענים שהוא לא ספורטיבי אבל מבקשים שיילחם בדרך לא ספורטיבית. ושוב.. ג'ונס זה לא לוחם שמפחד ואין לו סיבה לפחד בקטגוריה החלשה של ה-HW. אני אומר.. תנו לו קצת זמן, שיעלה במאסה שלו ואז יקטול אחד אחד. זהו.. זאת היתה רק הנקודה. אני חושב שגם במשקל הנוכחי שלו הוא מחסל את ה-HW.

depresia

New member
ממה שזכור לי

ממה שזכור לי אוברים בשקילה לא מגיע ל-265, אוברים בקרב האחרון שלו ביו אף סי היה 256 או משהו כזה, ולא נראה לי שהוא חותך, מה גם שהוא בעצמו היה LHW בעברו...

בסדר, לא אמרתי שהוא HW מפלצתי,

ולוולסקז יש אחוזי שומן לא מבוטלים. ג'ונס הרבה יותר חטוב ממנו. תהיה בטוח שהוא לא פחות חזק ממנו והמראה הדקיק שלו מטעה מאד. הוא שוקל כמוהו. אם סונן שוקל 217 אז הוא 240 בקלות.

danielmo1

New member
לדעתי ג'ונס שוקל ביום יום מעל ה221 שהוא אומר

הוא פשוט ענק טבעי, הסיכוי שיחיד שהמשקל שלו יותר נמוך הוא בגלל שהוא מאוד רזה ברגליים

הוא לא יגיד שהוא חותך 25-30 פאונדס לפני כל אירוע בגלל שהוא יודע שתגיע הדרישה ממנו להילחם במשקל הכבד

BeniTaz

New member
איזה קונספירטורים אתם

ג'ונס משקר בקשר למשקל שלו כדי שלא יבקשו ממנו להילחם במשקל כבד.. אתם רציניים או מה?!

danielmo1

New member
לא אמרתי שבוודאות הוא משקר

אמרתי שלדעתי הוא פשוט ענק מידי כדי להיות במשקל שהוא טוען שהוא ביומיום, סתכל בקרב נגד מצ'ידה לדוגמא, זה לא טבעי שלוחם LHW יראה ככה, אפילו שהרגליים שלו מאוד דקות.

לדעתי הוא שוקל יותר, האם אני צודק או לא רק ג'ונס והמאמנים שלו יודעים

BeniTaz

New member
למה נראה לך שאיכפת לו

אני גם לא חושב שזה בכלל ביקורת לגיטימית.. רק כאן בפורום מזכירים את העניין הזה באובססיביות. אני גם בטוח שלא הוצע לו שום קרב כזה ואולי ההיפך.. ה-UFC לא רוצים כרגע שיעשה עליה ל-HW עד שיסחטו את הלימון הזה כל עוד אפשר. אם היה רצון שיעלה ל-HW דיינה וויט כבר היה דואג לומר כמו שהוא אומר הכל לכולם. הלוחם הזה פאקינג האלוף היחיד שמגן על התואר שלו כמו שצריך!.. ועוד יש טענות? למה הצרות עין הזאת לבקר אותו שהוא לא מנצח גם לוחמי משקל כבד כשהוא קורע את התחת שלו ב-LHW בכבוד. כל דבר בזמנו. לא כל אחד צריך להיות אויב האנושות.
אני אודה שאני תמים אם תודה שאתה קונספירטור

אני לא צריך להודות, אני קונספיקטור במהותי

אני מנסה לכבוש את העולם כבר 35 שנה. עוד קצת וזה הסוף של כולכם...

צחי, אני בסך הכל רוצה לראות אותו מול יריב בגודל שלו. זה הרבה לבקש?

למעלה