UFC 152

Siberian Khatru

New member
ג'ונס רוצה להילחם במשקל כבד

וכבר הכריז באופן פומבי שהוא רוצה לעשות את זה אפילו השנה - זה דיינה שמונע ממנו לעשות את זה.

yair_bar

New member
מנהל
זה לא רלוונטי בכלל

ג'ונס חותך ונלחם ב LHW וצריך להביא לו לוחמים שיכולים לחתוך לקטגוריית המשקל הזו או נמוכה יותר.

אין שום סיבה שהוא יילחם נגד לוחמים מקטגוריה גבוהה יותר, אלא אם כן הוא בוחר לעשות כן מיוזמתו

depresia

New member
דעתי על ג'ונס

אני חשב שעצם הימצאותו של ג'ונס במחלקת ה-LHW לא לגיטימית.

קודם כל, שוגאן, מאצ'ידה, הנדרסון, רשאד אוונס, שהם הטופ של המחלקה, כולם שייכים ל-MW בסטנדרטים העכשויים של ה-MMA.

ג'ון ג'ונס לעומת זאת הוא HW טבעי.

אז ג'ון ג'ונס צריך להתחיל להלחם כבר ב-HW, במיוחד אחרי שהוא כבר ניקה את כל מחלקת ה-LHW, ובמיוחד שאין שום יריב במחלקה הזאת שיש לו סיכוי לנצח את ג'ונס, בטח לא דן הנדרסון הקשיש והקטן.

שג'ון ג'ונס יהיה אלוף דומיננטי ב-HW אז הוא יראה שהוא לוחם גדול, שהוא ינצח את וורדום, אוברים, וולסקז, דוס סנטוס, אז נדבר...

BeniTaz

New member
התחלתם להגזים

גילוי נאות כל הלוחמים ב-LHW הם HW טבעיים (מין הסתם אם הם עוברים את 206 פאונדס זה כבר HW). לידיעתך, מרבית לוחמי ה-MW הם גם HW. כרגע ג'ון ג'ונס לא HW גדול.. לא יודע אם יש לו 220 פאונדס. בקרבות הראשונים שלו ב-UFC הוא חתך רק 5 פאונדס לקרבות. זה לא שהיא מאסיבי בטירוף.. הוא גבוה עם גפיים ארוכות וזה יוצר אשליה שהוא כל כך גדול. אבל הוא רזה.

אני גם חושב שאם ג'ונס יילחם ב-HW נגד לוחם ראוי זה יכול להיות אטרקטיבי. אבל אין כאן מה להאשים אותו בזה שהוא שולט במחלקה. הוא לא צריך להתנצל על זה שהוא נלחם ב-LHW, שיש לו ריץ' ענק והוא כל כך טוב.

ורק שיהיה ברור.. הרמה ב-HW יותר בררה מאשר ב-LHW, כל לוחם שעשה את הירידה ואמור היה להיות "LHW גדול" בסופו של דבר נחל כישלון במחלקה יותר מאשר ב-HW. אני מאמין שג'ונס מנצח את כל לוחמי ה-HW בקלות, כולל JDS.

תנו לו כמה שנים.. יעלה קצת מאסת שריר ויהיה HW של 235 פאונדס אני מאמין שגם שם אף אחד לא יתקרב אליו ואז כולנו נתחנן שהוא יירד ל-LHW כי שם יש לו יותר תחרות.

אהההה הגזמת. סילבה נראה כמו האח הקטן שלו

אם הוא שוקל 221 פאונד נראה לי הוא מזריק אנטי-חומר או משהו בסגנון.

סילבה שוקל סביב 215. אין לו עובי ידיים רגליים רוחב כתפיים. הוא קטן ליד ג'ונס.

depresia

New member
סילבה לא גדול באופן מיוחד יחסית ל-MW

הוא לא יותר גדול מצ'ייל סונן או כריס ווידמן לדוגמא.

זה ששוגן, אבאנס, מאצ'ידה והנדרסון שהם הטופ של ה-LHW הם בכלל MW לא אומר שסילבה הוא MW גדול.

לעומת זאת ג'ונס הוא LHW עצום, ענקי, אני נוטה להאמין שפאר גולן צודק והוא 240 ולא 220 כמו שאתה אומר.

מילא אם הטופ של ה-LHW היו אנשים בגודל של פורסט גריפין וברנדון ורה, אז זה היה לגיטימי שהוא ילחם שם...

BeniTaz

New member
מה זה "כמו שאתה אומר"?!

אני לא ממציא.. זה מהודעה של ג'ון ג'ונס בטוויטר לפני כמה חודשים. אני רק פירסמתי את זה. אם אתה ופאר חושבים שיש לו אינטרס לשקר ב-20 פאונדס זה לא קשור אליי גבר

ואני גם לא חושב שסילבה MW גדול.

BeniTaz

New member
מעביר את התגובה של ג'ונס מהלינק

כדי לעזור לך.

Weight 221lbs, bodyfat 5.7% ... quickness and stamina baby

BeniTaz

New member
נו באמת

איזה אינטרס יש לו לשקר.. ופרס רצח את רבין.

מה נראה לך? שרק אני ואתה ועוד 2 פה בפורום

מסתכלים על היריבים של ג'ונס ואומרים שזה לא כוחות? כל חובבי ה MMA בעולם טוענים את זה, ובגלל זה חשוב לו לכתוב בטוויטר שלו שהוא "שוקל 221 פאונד"

BeniTaz

New member
אם אלוף המשקל כבד

וכנראה הלוחם MMA הכי טוב בכל הזמנים היה משקר לגביי המשקל לו כי הוא לא רוצה להילחם ב-HW ומעלה תמונה עם משקל כוזב רק כי הוא מפחד מהביקורת של הקהל אז נראה לי פאר, שהיתה על זה לפחות כתבה אחת ולפחות כמה ביקורות באיזה אתר MMA נידח. לא ככה?
חוץ מזה שלטעמי זה הגיוני שזה המשקל שלו..

ראיתי את דייב הרמן נשקל, הבנאדם יותר גבוה ומאסיבי מג'ונס ושוקל 233. זה נראה לי אחלה אינדיקציה לגלות שג'ונס כן שוקל 221 ולא להסתכל על תמונה עם חליפות

bret24

New member
באמת שהצחקת, מנצח את כל לוחמי ההביוויט בקלות.

אין ספק שג'ונס מוכשר ומפלצת, אבל אל תתנו למרפקים המסובבים להטעות אתכם, את כל הקרבות שלו עד היום ג'ונס ניצח בעיקר בזכות ההאבקות המעולה שלו
והיתרון הפיזי העצום, בהביוויט אני לא בטוח שהוא בטופ 10. הייתי מת לראות אותו נגד טראוויס בראון.

BeniTaz

New member
אנחנו עוד נראה

מה אתה כל כך תופס ממחלקת ה-HW? יש שם תחרות? יש שם כמות? יש שם הרבה לוחמים שנראים כמו אתלטים? מעט..

אני מאוד אוהב את טראויס בראון.. אתלט מעולה באופן יחסי. והוא בדיוק הדוגמא לחולשה של המחלקה הזאת. ב-2007 הבנאדם התחיל להתאמן במואי טאי, תוך שנתיים כבר הגיע ל-UFC.. עדיין בלתי מנוצח ב-UFC. זה יכול לקרות ב-WW או ב-LW? זה יכול לקרות רק ב-HW.

ועדיין.. לבראון יש קרדיו לקוי ועוד לא מעט חסרונות והלוואי שיצליח. את ג'ונס הוא יכול לנצח רק בחלומות. ואתה מדבר כאילו לג'ונס יש רק מרפקים. ומה זה מצליח בזכות ההיאבקות המעולה שלו? ברור.. היאבקות זה חלק מהמשחק. אהה ויש לו את הגליוטינה המפחידה ב-MMA.. היחיד שהצליח להכניע את מאצ'ידה.

לפי מה שאני זוכר הוא גם חיסל את שוגון במואי טאי.. אז יש לו גם מואי טאי... אבל זהו, חוץ מזה אין לו כלום.

זקס11

New member
צחי, לג'ונס יש שתי יתרונות עצומים:

1. ריצ' מפלצתי, שלא מאפשר ללוחמים ב LHW להתקרב אליו בכלל
2. האבקות מעולה

לגבי הריצ'- הלוחמים ב HW הם יותר גדולים, לכן יתרון הריצ' מצטמצם. ומכיוון שמדובר בלוחמים שהם בגובה של ג'ונס, אין לו כבר יתרון גודל.

לגבי ההיאבקות- היאבקות היא מאד תלוייה במשקל היריב. ובממוצע, לוחמי HW כבדים ב 20 ק"ג לעומת לוחמי LHW. הפרש המשקל הזה יהפוך את ההיאבקות של ג'ונס לפחות אפקטיבית.

ובכל מקרה, תסכים איתי שזה יהיה הרבה יותר מעניין לראות את ג'ונס מול HW, ולא מול הציפלונים של MW.

BeniTaz

New member
אני לא טוען אחרת

גם אני אשמח לראות אותו ב-HW, היום הזה יגיע.. רק לפני חודש היה לו 25. יש לו ב-HW כמה מצ'אפים טובים נגיד נגד אוברים, ולאסקז, JDS. לא יותר מידי אבל יותר מאשר ב-LHW כרגע.

אבל בואו לא נהיה צבועים.. לומר שג'ונס נלחם נגד לוחמים קטנים (MW כמו שאתם אומרים) אבל אם יילחם נגד אוברים זה יהיה קרב של לוחם במשקל 220 פאונדס נגד לוחם במשקל 270 פאונדס. זה כן בסדר, נכון? זה ספורטיבי..

צריך להפסיק כבר עם הטענות שג'ונס מפלצת והוא אשם שהוא כל כך טוב. בעתיד הקרוב לא תהיה לו ברירה הוא ייאלץ לעשות את המעבר הזה וגם המיתוס הזה שהוא LHW ענק כי זה לא נכון לפי המשקל שלו. פורסט גריפין זה LHW ענק.. בגובה של ג'ונס הרבה יותר מאסיבי, הולך ביום יום על 240 פאונדס. קייל קינגסברי זה LHW ענק.. סטפן בונר זה LHW גדול. הוא גדול.. אבל לאכזה גדול כמו שאתם עושים אותו.

לג'ונס יש הרבה יותר יתרונות מריץ' והיאבקות. הבנאדם אתלט על, הבנאדם בעל משחק המרפקים הכי טוב ב-MMA, הבנאדם יודע לעמוד ולבצע סגנון מואי טאי מרשים, הבנאדם יודע לחנוק! יש לו ביטחון עצמי גבוה וזה חשוב מאוד, יש לו חוכמת קרב ויש לו עוד הרבה כלים שבזכותם הוא עילוי אדיר.. לא רק היאבקות וריץ' עושים אותו.
נכון, הוא חרא של בנאדם אבל צריך לתת לו את הכבוד שלו בתור לוחם. הוא חיסל הרבה שמות טובים ב-LHW, משהו שאף אחד לא עשה אף פעם.

אני בטוח שאחרי שהוא יעלה ל-HW אז יגידו.. "מה זה, הוא יותר מידי מהיר מול הלוחמים האלו, הוא צריך להילחם נגד לוחמים מהירים כמוהו".

mirko cro cop

New member
בכנות אני לא רואה שום תסריט שג׳ונס מסוגל לנצח

את קיין וולאסקאזואת דוס סנטוס ועל דניאל קורמיה בכלל אין מה לדבר(היאבקות רצחנית,סטרייקר אם כוח מתפרץ סטייל פידור) שפשוט ישמיד את ג׳ונס

udi102

New member
קיין ולאסקז בקרב האחרון שלו נראה מפחיד

השאלה אם הוא לא היה על מיץ . בכל מקרה תן לגונס זמן לגדול ולהשתפר בעמידה שלו ,בקצב שלו תוך שנתיים הוא יוכל להלחם מול JDS וזה יכול להיות קרב המילניום

למעלה