שרשור טבעת

אלמזמר

New member
כמו שכבר ציינתי

אני פותח כל כמה חודשים, זה לא פותר את הבעיה.
אני חושב שזה משהו שקשור למבנה הגוף שלי (יש לי קיפוזיס)
או שזה אולי בעקבות העובדה שהתחלתי להתאמן ומבנה השרירים השתנה, או שיכול להיות שמשהו זז שם?

קובי d11

New member
אלמזמר

התשובה שלך אני חושב שבגלל הקיפוזיס ,ואולי בעקבות העובדה שאתה מתאמן בדברים כאלה שאתה חושב על צעד קיצוני אין כזה דבר אני חושב ,תיגש למנתח טוב שיתן לך תשובה ,ולא תיהיה באוויר בכל מיני תאוריות

קובי

אופירA

New member
מנהל
לא יודעת. אם אתה רוצה לפתוח לגמרי, פתח קודם כל חלקית

אבל יותר ממה שאתה רגיל לפתוח, ואז תראה לפי התוצאה מה רצוי לך לעשות. אם לפתוח הכל או להישאר בסגירה חלקית.

royko72

New member
אותה תופעה כמו אצלי. אני זמן רב לאחר הניתוח

לפני עשרה חודשים פתחתי אחד וחצי סי סי ועדיין המעבר בטבעת קשה לי. עליתי שבע קילו בעשרה החודשים הללו ואני חושש לפתוח עוד. הקשיים בעבירות האוכל מתרחש בעיקר כשאני יושב ורק במעבר לעמידה אני מצליח להעביר את האוכל. גם זה בקושי.

אופירA

New member
מנהל
בשבוע של הכלכלה הרכה, בו את נמצאת, אפשר לאכול פריכיות אורז

אפשר גבינה, יוגורטים כמובן, אפשר ממרחים שונים על הפריכיות ואפילו ביצה קשה מעוכה.
מה שקובי הביא זה לא הכלכלה הרכה של השבוע השני, נפלו שם כמה טעויות, אז אל תלמדי ממה שכתוב שם.

לגבי הרעב - אין הגבלה של כמויות לאחר ניתוח טבעת. תאכלי כמה שאת רעבה ממה שמותר, אין יותר מידי.
השתמשי בפטנטים נגד עצירות שמופיעים בדף הזה, בקובץ מצורף.

לגבי כאבים - זה לא צריך להיות כואב כל כך. המדד הוא האם הכאבים הולכים ופוחתים מיום ליום, ולא מתגברים. אם מתגברים - יש להתקשר דחוף לרופא או לעוזרת הנחמדה שלו, היא מבינה בזה מצוין.

ענבלל167

New member
תודה

בשבוע השני אפשר כבר פריכיות וביצה קשה? לא ידעתי, תודה.
הכאבים הולכים ופוחתים, פשוט הם עדיין שם וזה דיי מציק..

תודה על העזרה

אופירA

New member
מנהל
ביצה קשה מעוכה היטב היטב, כסלט עם ממרח כלשהו (טחינה,מיונז)

הכאבים הולכים ופוחתים - הכל בסדר.

קובי d11

New member
כלכלה רכה

העתקתי את זה מהאינטרנט מאיזה דיאטנית יכול להיות שזה לא מדוייק ,

קובי

קובי d11

New member
כאבי בטן

קשה לדעת ממה באים כאבים ,תראי מה קורה ובמקרה הצורך תתיעצי עם המנתח

אופירA

New member
מנהל
צריך לדעת להסתדר איתה

ולכן לראות בדיוק בדיוק במה אתן לא מסתדרות, וללמוד התנהגות מתאימה.

גם שרוול או מעקף אינם קסם ליותר מ-5 שנים. כבר אחרי השנתיים הראשונות המנותחים מרגישים רעב (יכולת האכילה שלהם גדלה עוד לפני כן!), ולפי ההתנהגות שלהם נקבע עתידם עם הניתוח.
יש בפירוש השמנה חלקית, ובמקרים רבים גם השמנה חוזרת כולל הכל.
אין פיתרון מעבר לשנים הראשונות.

בטבעת אנו יכולים לעשות כל מיני פעולות מחושבות, שחלקן יכולות לעזור לנו (ורובן עלולות רק להכניס אותנו לצרות צרורות, ולאמונה שמשותפת גם למנתחים שלנו, שהטבעת היא ניתוח שנכשל).
את הפעולות המחושבות אני מלמדת בייעוץ חינמי פרטני כל אחד ואחד, כי הן אינדיבידואליות למצב הגוף של המנותח וליכולותיו ההתנהגותיות, ואין בהם חוקים קבועים (כמו שמנסים לצייר מנתחי הצוות של אבינוח, ומצליחים רק לייצר צרות צרורות בבריאות המנותחים ובאיכות חייהם...).
כדאי להיות איתי בקשר טלפוני ולהבין את הדרך שבה נכון לנהוג בטבעת. מתי כן נכון לסגור וכמה, ומתי לא נכון לסגור אם לא מחפשים צרות צרורות. ואיך להגיב לכל מצב שמתהווה בצורה נכונה ולא בצורה שגויה (שהומלצה ע"י המנתחים של אבינוח...).

אבל דבר ראשון חשוב להבין בהכרה הפנימית - כל ניתוח בריאטרי, וגם ניתוח הטבעת, לא פותרים את בעיית הרעב וההשמנה, אלא רק משמשים כחלון הזדמנויות הנחוץ לנו כדי להוריד עשרות ק"ג במשקל, וככלי עזרה חלקי ביותר כדי לעזור לנו לשמור על המשקל הנורמלי קצת יותר בקלות מאשר אם לא היינו מנותחים.

אין פיתרון פשוט לבעיית ההשמנה. נסו לחייך אליה בהסכמה, ובדרך זו להגיע לתוצאות המיטביות האפשריות.

אופירA

New member
מנהל
זה לא נורמלי וזה לא יעבור

אני לא יודעת למה זה קרה, כי לא תיארת את המהלך (בד"כ זה קורה כי סוגרים יותר מידי, או יותר מידי בבת אחת, עפ"י ההמלצות ההזויות של הרופאים של האבינוחיה. וכאן ההזדמנות להזכיר: לעולם אין לשמוע להמלצותיהם ההזויות!!! לשאול אותנו, לשאול אותי בטלפון לפני הסגירה).

ברור שצריך לפתוח את הטבעת. כמה? לפי המצב. אולי 1/4CC ואולי 1/2CC.

לגבי הירידה - אין לי מושג מה יקרה. זה תלוי בהרבה גורמי התנהגות.
מה שברור לי, שמי שרוצה לרדת באופן שהוא מזיק קשה לקיבה שלו, והורס אותה על בטוח לטווח הארוך, כדאי לו יותר לכרות יד או רגל כדי לרדת במשקל, כי כריתת יד או רגל מורידה באופן קבוע במשקל לכל החיים, ואין מצב שהמשקל יחזור חזרה. ואילו נזק לקיבה ולטבעת גורמים לדלקות, תזוזות, ניתוחים חוזרים, פתיחה מלאה של הטבעת או לחובה של הוצאתה הטוטאלית, וזה בטוח גורם להשמנה חוזרת כפולה ומכופלת.

הטבעת היא כלי עזר לשימוש נכון. לא כלי נזק להרס הקיבה. אם כתוצאה מהשימוש הנכון אין ירידה מקסימלית במשקל - אין מה לעשות אלא לשמוח על הקיים, כי יכול בהחלט להיות גרוע הרבה יותר. הטבעת אינה קוסם שמתכנתים אותו איך שמתחשק והוא עושה מה שבא לנו. יש לה הגבולות שלה, וצריכים להתנהג בהיגיון ובתבונה.

מכירים את ההוא שרצה לחסוך במזונותיו של הסוס שלו? הפחית לו כל פעם עוד ועוד במזון, וראה שהוא נשאר בחיים ומצליח לעבוד. והחליט שזו שיטה בטוחה לחיסכון.
עד שיום אחד הסוס מת מרעב.

רחלי789

New member
תגובתי

בחודשים האלו הכל היה בסדר זה רק בשבוע וחצי האחרונים..
אלך לפתוח..

אופירA

New member
מנהל
הבנתי מצוין. 10 ימים את לא אוכלת כלום, רק שותה כמה לגימות...

אופירA

New member
מנהל
יש המון המון המון סיבות, שמביאות למצב דומה, של עלייה במשקל

כל אדם והסיבות האישיות שלו. והסיבות בד"כ מורכבות מאוד.
גם הסיבות להשמנה לפני ניתוח שונות מאוד, מורכבות מאוד ואינדיבידואליות לכל אדם ואדם.
אין סיבות אחידות, ואין פתרונות אחידים. יש צורך לבחון כל אדם לגופו, ולהתייעץ בהתאם.
אפשר להתקשר אלי ולקבל הכוונה כללית - 03-5781855 (לא בשבת).

רלין1

New member
תודה, אופירה יקרה!

אני אנסה כעצתך
ואשבור את הצום הבא
עם משקה פושר,
וניראה אם ז ה עוזר, ואדווח עם עזר,
תודה לך על התגובה הענינית

למעלה