זה לא נורמלי וזה לא יעבור
אני לא יודעת למה זה קרה, כי לא תיארת את המהלך (בד"כ זה קורה כי סוגרים יותר מידי, או יותר מידי בבת אחת, עפ"י ההמלצות ההזויות של הרופאים של האבינוחיה. וכאן ההזדמנות להזכיר: לעולם אין לשמוע להמלצותיהם ההזויות!!! לשאול אותנו, לשאול אותי בטלפון לפני הסגירה).
ברור שצריך לפתוח את הטבעת. כמה? לפי המצב. אולי 1/4CC ואולי 1/2CC.
לגבי הירידה - אין לי מושג מה יקרה. זה תלוי בהרבה גורמי התנהגות.
מה שברור לי, שמי שרוצה לרדת באופן שהוא מזיק קשה לקיבה שלו, והורס אותה על בטוח לטווח הארוך, כדאי לו יותר לכרות יד או רגל כדי לרדת במשקל, כי כריתת יד או רגל מורידה באופן קבוע במשקל לכל החיים, ואין מצב שהמשקל יחזור חזרה. ואילו נזק לקיבה ולטבעת גורמים לדלקות, תזוזות, ניתוחים חוזרים, פתיחה מלאה של הטבעת או לחובה של הוצאתה הטוטאלית, וזה בטוח גורם להשמנה חוזרת כפולה ומכופלת.
הטבעת היא כלי עזר לשימוש נכון. לא כלי נזק להרס הקיבה. אם כתוצאה מהשימוש הנכון אין ירידה מקסימלית במשקל - אין מה לעשות אלא לשמוח על הקיים, כי יכול בהחלט להיות גרוע הרבה יותר. הטבעת אינה קוסם שמתכנתים אותו איך שמתחשק והוא עושה מה שבא לנו. יש לה הגבולות שלה, וצריכים להתנהג בהיגיון ובתבונה.
מכירים את ההוא שרצה לחסוך במזונותיו של הסוס שלו? הפחית לו כל פעם עוד ועוד במזון, וראה שהוא נשאר בחיים ומצליח לעבוד. והחליט שזו שיטה בטוחה לחיסכון.
עד שיום אחד הסוס מת מרעב.