אירוויזיון 2014 - החזרות: יום 04

שיר חלש מאוד, וגם הקול שלה כל הזמן נשבר

הדבר היחיד שמעניין בכל ההופעה שלה זו הלוליינית על הטרפז. רק שלא תיפול חס וחלילה...

AlmogTheEtrog

New member
השיר הכי טוב השנה, הופעה בינונית

אולי עם זוויות צילום טובות עוד יצא מזה טופ 5..

ביצוע טוב אבל נראה לי שהתבקשה להנמיך

בחלקים מסוימים. לא יודע.. נשמע לי שונה הפעם....

מצויין

מקסים, מעולה ולא מוערךאבל זה רק המקום השישי שלי כרגע כי המלוות שמצטרפות בצעקות מקלקלות לדילארה ולאזרבייג'אן

kira 21

New member
אההההההההההההה אני לא נושם!!

עוד לא ראיתי את החזרה אבל אני מתחיל מאוד לחשוש לדילרה היקרה והמוכשרת. הרוסיות היו הרבה יותר טובות ממה שרציתי ועולות בטוחות לגמר. מאוד מפחד שזה יפגע באזרבייג'ן, שגם ככה תדפק ע"י כל מיני סטונדטיות לפיסיקה ורוקרים מודיעינים משועממם ומחוצ'קנים שלא מבינים כלום במוסיקה

kira 21

New member
תגובתי לחזרה:

אהההההההההההההההההההההההההההה

שרק יישאר ככה! מצד אחד, דינאמי, מעניין, הלוליינת מוסיפה אבל לא לוקחת עודף פוקוס מדילארה, מצד שני, סולידי, מרגש, איכותי וקלאסי.

בהתחלה התבאסתי מהקולות ליווי אבל אני חושב שזה רק יהפוך את השיר ליותר דינאמי ומעניין עבור הצופה הממוצע, כי החסרון של השיר (חסרון בשביל האירו) זה שהוא לא קליט.

זה שהרקעים משתנים כל הזמן זה גם בסדר גמור. הופך את זה ליצירת אומנות.

לא האמנתי שאגיד את זה העשור: אבל באקו 2015
אמן חמסה חמסה חמסה מלח שום בצל פפריקה ותבשיל של דודה חני

צוות Kuss

New member
אתה רוצה לצפות איתי השנה בגמר או באחד החצאים?

אני מכין קבבוני טלה עם טחינה גולמית ופטרוזיליה על מצע של סטייק פרגית עסיסי ברוטב בשמל עם קישוטי גרונות עוף מתובלים בויניגרט שומשום עם נגיסי חצילים קלויים ופרורי קשקבל. וזה רק התפריט לסמי הראשון! בבקשה תבוא!!

The Main Guy

New member
אוי זה נהדר. הייתי מוותר על הגימיק.

מספיק שהיא תופיע לבד. הרקע נפלא והיא ממש טובה.

Tommy Tanision

New member
הוידאו ארט מהמם, הגימיק נהדר ומפצה על חוסר

הכריזמה של הזמרת

עדיין יש משהו בשיר הזה שלא מספיק סוחב, וברוך השם יש מספיק בלדות סוחפות בחצי גמר הזה. לטעמי אם מדינה כמו קרואטיה הייתה שולחת אותו לא בטוח בכלל שהוא היה מעפיל לגמר.

חזרה טובה, יעלה כמובן לגמר

L e j l a

New member
השיר הזה באמת איכותי וגדל עלי משמיעה לשמיעה

כרגע זה לא נראה מבטיח ולא ברור לי למה כי יש שם את כל מה שצריך. סביר להניח שבמצלמה זה יראה אחרת ודרכה של אזרבייג'אן להצלחה נוספת תהיה סלולה

איזו הופעה מדהימה!!!! וואו!!!

אני ממש מצטער שלא הכנסתי את זה לטופ 3 בהימורים כי לראשונה בהיסטוריה של התחרות- מגיע לאזברבייג'אן להכנס לשם. השיר הכי טוב שהיא שלחה אי פעם, והשני הכי טוב השנה.

שלא תשנה כלום. בהצלחה לדילרה!

Brady

New member

כמה צפוי שאת הבלדה הכי (והיחידה) טובה השנה אף אחד לא סופר
אחח מת שתפתיע אותם|מאוהבה|

למעלה