אירוויזיון 2014 - החזרות: יום 04

הופעה מאוד מעניינת, הגלגל המסתובב פשוט גאוני

ולמי ששואל מה הוא קשור, כאילו Don't Stop היא שרה לאהובה שלא מפסיק לנסות לרוץ אליה, במירוץ נגד הזמן ומחוגי השעון, שזה הטיק-טוק שעל שמו נקרא השיר. כך שגלגל האוגרים הגדול המסתובב זה רעיון פשוט גאוני שמוסיף המון לשיר. השועל אוהב, ואפילו מאוד.

AlmogTheEtrog

New member

אהבתי את ההופעה.
מתמקמים אצלי בטופ 10 ואפילו לא לגמרי בתחתית שלו.

יש משהו ממכר בשיר הזה.

Colfax

New member
אהבתי!

זה עוד לא ראינו. אז מסתבר שגם אוקראינה וגם אזרבייג'אן מנסות לחקות את אזרבייג'אן 2013, הווה אומר, המבצע בכלל לא חשוב, השיר הוא בכלל מוזיקת רקע, מוזיקת רקע להופעה המהפנטת שתהיה מאחורי המבצע. וזה עובד. האוקראינים הרימו שוב הופעה מעולה והוכיחו שהופעה יכולה לשדרג כל שיר.

סימן שאלה ענק

אני יכול לראות את השיר הזה מסיים במקום ה-21 בדיוק כמו שאני יכול לראות אותו במקום השביעי
הגלגל כמובן מיותר,ומריה לא צריכה להסתובב סביבו כל הזמן

L e j l a

New member
תקשיבו, זה השיר הכי גרוע שלהם מאז 2005

אני פשוט לא סובל את זה ומאכזב אותי שמעצמה כמו אוקראינה שולחת שיר פח כזה. בתחרות ההימורים הימרתי שהשופטים ידפקו אותם, בואו נקווה שצדקתי

Tommy Tanision

New member
קצת מבולגן ומונוטוני מדי לטעמי

הזמרת נהדרת, הגימיק של הגלגל לא ברור ולא מספיק מעניין
השיר הזה יעפיל כמובן לגמר לא משנה איך תהיה החזרה...

GM1988

Well-known member
זו הופעה שנשכחת ברגע שהיא נגרמת.

איך הם שלחו דבר כזה דפוק?
לא הגלגל אוגרים ולא השיר, ולא הזמרת משאירים טעם לעוד...
אני בכלל לא מחכה לראות את זה... אוף איזה פח!

שיר משעמם מאוס. לא ראיתי יותר מ5 שניות. זו

תהיה בהחלט הפסקת השירותים שלי ביחד עם איסלנד.

python 4

New member
הופעה אדירה

אוקראינה ללא ספק עושה זאת שוב.. זו אחת ההופעות המרהיבות של האירו הזה

eurotrash

New member
יש על האוגר יותר מדי בגדים

אני בעד להשאר עם הגופיה מהחזרת הראשונה

schweine

New member
אחלה דבר הגלגל הזה! לדעתי הם עושים טעות

כי שיר כזה ממש מתאים להרבה אנשים על הבמה והרבה דברים זזים.
למרות שהעכבר רץ ומסתובב עכשיו זה סטטי ובמקום.
אהבתי יותר את החלק האחרון שיש יותר פעילות על הבמה.
הנון-חובבים ממש ישנאו את זה..

מצמרר

אקסל מצליח בעיני לעשות בדיוק את מה שקארל אספן נכשל בו - להכניס הרבה עניין בהגשה של השיר. וואו!

אופרה במיטבה לקשישים שבחבורה

הזקנים וחובבי האופרה התחברו לזה ללא ספק. אך הנוער והצעירים, שהם רוב הצופים בתחרות, יעדיפו שירים הרבה פחות, איך לאמר... אורפראים?
וזה לא שזה לא שיר יפה, זה שר יפה. אך לא לתחרות האירוויזיון, ובטח לא של 2014. גם הרקי הסטאטי והלא משתנה והרקדנית הזקנה מאחוריו, שלא לדבר על מימדיו של הזמר, לא מוסיפים לו הרבה סיכויים לעלות לגמר. ולמרות כל זאת, יכול להיות שהוא כן יעלה, בעיקר באמצעות הצבעת השופטים. כי כבר ראינו שירים הרבה פחות טובים מזה עולים לגמר בשנה שעברה, על חשבון שירים הרבה יותר טובים. כך שאי אפשר לדעת מה יהיה עם השיר הזה...

למעלה