יש פוטנציאל, אבל זו הופעה מאוד מונוטונית ומיושנת בדומה לשיר
ש שועל הדיסקו New member 2/5/14 #241 פורטוגל https://www.youtube.com/watch?v=CXU2QgfZIYY לא משהו בכלל. סתם הופעה בנאלית.
א אלעד 981311 New member 3/5/14 #254 אני לא חושב שהם יעלו לגמר עם זה אין כמעט שום שינוי מהקדם וברור שהזמר הפורטוגזי השני השנה בתחרות יצליח יותר אולי במצלמות זה יראה יותר טוב
אני לא חושב שהם יעלו לגמר עם זה אין כמעט שום שינוי מהקדם וברור שהזמר הפורטוגזי השני השנה בתחרות יצליח יותר אולי במצלמות זה יראה יותר טוב
מ מעאלי Member 3/5/14 #295 רגע זה הלבוש הסופי של הבנות? לא מאמין. לשיר הזה חייבים משהו סקסי חשוף ביותר. גם הזמרת !!
A AdiNH New member 3/5/14 #309 ביצוע הרבה יותר טוב מהקדם אם הם לא משתמשים בתופים הגדולים למה הם על הבמה
ש שועל הדיסקו New member 2/5/14 #244 גלולת השינה של התחרות השנה נשאר רק לשים כרית מתחת לראש ולחרופ עד שייגמר השיר.
ה השורד שבאמת מגיע לו New member 2/5/14 #246 השיר האיכותי והטוב השנה ההופעה אדירה. אני ממש אוהב את זה שהם לא מסתכלים על הקהל. מצפה שיעשה קדוושם.
א אלעד 981311 New member 3/5/14 #258 עוד שיר שהוא סימן שאלה אני לא מרוצה מהשילוב של הולנד-מונטנגרו אבל זה מיוחד גם בהופעה והשאלה היחידה תהיה אם הקהל יעוף על זה או ירדם מזה
עוד שיר שהוא סימן שאלה אני לא מרוצה מהשילוב של הולנד-מונטנגרו אבל זה מיוחד גם בהופעה והשאלה היחידה תהיה אם הקהל יעוף על זה או ירדם מזה
G GM1988 Well-known member 3/5/14 #268 לדעתי זו הופעה שתקבל מקום ראוי מאחר והיא שונה מכל השאר, ולא חסר קצב וסגנונות אחרים בתחרות. והשיר הזה דווקא יכול להתאים מאד יפה למי שרוצה קצת להרגיע וזה... לפחות ככה זה נראה לי. מקסימום מי שלא יאהב, זו הזדמנות מעולה לרוץ למזנון או לפיפי
לדעתי זו הופעה שתקבל מקום ראוי מאחר והיא שונה מכל השאר, ולא חסר קצב וסגנונות אחרים בתחרות. והשיר הזה דווקא יכול להתאים מאד יפה למי שרוצה קצת להרגיע וזה... לפחות ככה זה נראה לי. מקסימום מי שלא יאהב, זו הזדמנות מעולה לרוץ למזנון או לפיפי
C Colfax New member 3/5/14 #261 זה יראה מעולה בחצי הגמר ההופעה הזאת היא כר פורה לבימוי נפלא. השאלה אם אנשים יצביעו לשיר כזה. אני חושב שלא.
זה יראה מעולה בחצי הגמר ההופעה הזאת היא כר פורה לבימוי נפלא. השאלה אם אנשים יצביעו לשיר כזה. אני חושב שלא.
B Brady New member 3/5/14 #274 רקע יפה ומיוחד לא אוהב את ההעמדה שלהם. נראית קצת צ'יזית. אני בטוח שהם יעלו ומקווה לטופ10
ד דרך_המלך Member 3/5/14 #287 Zzzzzz2 אבל כמו שכתב השורד, יש לי הרגשה שהם יעשו קדוושם ויעלו... מזל שהם לא בסמי שלנו.