מה אתם שומעים עכשיו?

ערן1987

New member
לשחק טוב, בכלל, זה קשה

אבל לא כל אחד יכול לעשות קומדיה, לא כל אחד יכול לעשות דרמה, אקשן, מתח, וואטאבר.
&nbsp
לגבי ג'ניפר אניסטון, מסתמכים על הקומדיות שהיא עושה - ושם נראה שהיא עושה פחות או יותר את אותה הדמות כל הזמן. אציין כדוגמא את דאנה איבגי: היא מעולה, אדירה, תותחית - אבל עושה כל הזמן את אותה הדמות. היא עושה אותה בצורה יוצאת דופן אבל זו אותה דמות (אני מסתמך כמובן רק על דברים שהיא עשתה ושראיתי).

DAN1EL

New member
לכל שחקן יש טייפקאסט.

זה לא בהכרח אשמתו, אלא אשמתם - שוב - של מלהקים ובמאים חסרי דמיון.

אני מרגיש שאתה שבוי כל הזמן בקונספציות מוטעות ומשעממות על מה זה טוב ורע בקולנוע.
כשמישהי עושה כל הזמן קומדיות זה לא בסדר, היא שבויה בטייפקאסט.
כן, כי בטח לג'וני דאפ אין טייפקאסט. ולרוברט דה-נירו אין טייפקאסט. ולג'ק ניקולסון אין טייפקאסט. מישהו יעז להגיד שהם שחקנים לא טובים? לא.

כששחקן קומי עדיין לא עשה דרמות (אגב, ג'ניפר אניסטון כן עשתה, אבל לא משנה) אז מחכים לו בפינה עם ההאשמה הזו של "קודם תככב בדרמה מיוסרת או תוריד 40 קילו ותשחק חולה סופני ואז נדבר".
אבל אף אחד לא יגיד לשחקן דרמטי שהוא קודם צריך להוכיח את עצמו בקומדיה כדי שבכלל נשקול אם הוא שחקן טוב או סתם עוד אחד שלא אוהב לחייך.
אני הבנתי סופית עד כמה אני מעריך את סקרלט ג'והנסון רק כשהיא שיחקה תפקיד קומי ב"סקופ" של וודי אלן, ועשתה את זה בצורה מעולה, אם תשאל אותי.

רובין וויליאמס וג'ים קארי ואדם סנדלר - כשפעם אחת הם מחליטים שלא להתנהג כמו אידיוטים מושלמים על המסך - פתאום מוחאים להם כפיים, בלי קשר לאיכות ההופעה שלהם. העיקר שהם שיחקו בסרט רציני, עכשיו אפשר להירגע - הם באמת שחקנים טובים!
נו, באמת.
אני ממש לא הולך למחוא כפיים לג'ים קארי כי הוא פעם אחת (או כמה פעמים, לא משנה) הפסיק להישען על יכולות ההצחקה האינפנטיליות שלו ופאקינג ישב בשקט עם פרצוף רציני לכמה דקות ב"שמש נצחית" (הסרט הכי פחות אהוב עלי של מישל גונדרי, אגב).
לפעמים שחקנים עושים את המעבר הזה כמו שצריך (דווקא הדוגמא שאני יכול לחשוב עליה היא אדם סנדלר ב"מוכה אהבה" של פת"א - וזו דוגמא מצוינת מבחינתי כי בדרך כלל אני לא יכול לסבול את אדם סנדלר) ולפעמים אנשים סתם אוהבים את המעבר הקיצוני הזה מקומדיה מטורפת לדרמה רצינית וחושבים שהוא כשלעצמו מהווה הישג מונומנטלי.

ערן1987

New member
דניאל, זה שאתה חושב כמו שאתה חושב

לא אומר שרק אתה צודק ורק אני טועה. אין פה נכון או לא נכון - יש פה דעה. לפעמים אני ואתה חושבים על דבר מסוים את אותו הדבר ולפעמים לא, ואני בסדר עם שניהם. קבל את העובדה שיש אחרים שחושבים שונה ממך, גם אם אתה לא חייב להסכים איתם.

DAN1EL

New member
איפה כתבתי שאני לא מקבל את זה?

אתה מוזמן כמובן לחשוב כאוות נפשך.
בסך הכל הבעתי את דעתי.

Music Man XD

New member
אני רק אכנס לרגע ואומר -

ערן אוהב את קאשה. מה שקצת מחליש את הטענה שלך

&nbsp
BURNNNNNNNNNNNNN

DAN1EL

New member
ממתי הוא אוהב אותה?

בכל מקרה - אני יודע שצחקת - אבל לא התכוונתי שהוא לעולם לא יאהב משהו שהמבקרים לא שיבחו.
רק שהוא מושפע מזה מאוד - כך או אחרת.

ערן1987

New member
Sheryl Crow - C'mon, C'mon

התחדשתי. שמישהו יסגור כבר את eBay, אין לי כסף!!!!

YEEZUS

New member
D'Angelo and The Vanguard - Black Messiah

אני לא יודע איך הוא עושה את זה, אבל הוא שחרר עוד קלאסיקה.
זה ממש לא דומה לשום דבר שהוא עשה בעבר, ולמרות שהוא עובד על האלבום הזה כבר ה-מ-ו-ן זמן, הוא לא נשמע מיושן.
&nbsp
אלבום מדויק, מרגש ויפהפה שעמד מעל כל הציפיות שלי.
אני כל כך מאושר שהוא יצא! הייתי צריך אלבום כזה כרגע. מאז שהוא יצא אני חורש עליו.

למעלה