Jessie Ware - Kind of... Sometimes... Maybe
M Music Man XD New member 18/12/14 #51 Nicki Minaj - The Pinkprint שמיעה ראשונה. ניקי אדירה, אבל עד כה שני האלבומים שהיא שחררה היו מאכזבים "כאלבומים". נראה מה יהיה המצב כאן.
Nicki Minaj - The Pinkprint שמיעה ראשונה. ניקי אדירה, אבל עד כה שני האלבומים שהיא שחררה היו מאכזבים "כאלבומים". נראה מה יהיה המצב כאן.
Y YEEZUS New member 19/12/14 #64 כאלבום הוא גם לא עובד, אבל יש שם רצועות נפלאות. נו, אלבום ניקי מינאז' טיפוסי.
M Music Man XD New member 19/12/14 #79 קשה לעכל אותו בשמיעה אחת, כי הוא כל כךךךךךך ארוך. אבל הרושם הראשוני שלי זה שזה עוד אלבום לוקה בחסר. הוא לא מזעזע חושים כמו הקודם, ומבחינת הסאונד נטו - יש כאן שיפור, אבל לדעתי היא מסוגלת ליותר. צריך לשמוע עוד כדי להבין מי נגד מי. אני אוהב את השיר עם ביונסה, הוא ממש מוצלח.
קשה לעכל אותו בשמיעה אחת, כי הוא כל כךךךךךך ארוך. אבל הרושם הראשוני שלי זה שזה עוד אלבום לוקה בחסר. הוא לא מזעזע חושים כמו הקודם, ומבחינת הסאונד נטו - יש כאן שיפור, אבל לדעתי היא מסוגלת ליותר. צריך לשמוע עוד כדי להבין מי נגד מי. אני אוהב את השיר עם ביונסה, הוא ממש מוצלח.
D Drunk in Love New member 18/12/14 #56 Christina Aguilera - Morning Dessert מזל טוב לאהובת ליבי! הלוואי שתוציא השנה אלבום טוב
D DAN1EL New member 19/12/14 #67 Skrillex - Dirty Vibe with Diplo, CL, & G-Dragon https://www.youtube.com/watch?v=Mq-aVCUs2Q0
ע ערן1987 New member 19/12/14 #73 וואו, זה היה מעצבן ברמות אחרות! אבל מצאתי את עצמי רוקד כמו אהבל בזמן שציחצחתי שיניים והשיר הזה היה ברקע אז כנראה שהוא כן עושה את העבודה שלו כמו שצריך
וואו, זה היה מעצבן ברמות אחרות! אבל מצאתי את עצמי רוקד כמו אהבל בזמן שציחצחתי שיניים והשיר הזה היה ברקע אז כנראה שהוא כן עושה את העבודה שלו כמו שצריך
D DAN1EL New member 19/12/14 #74 נוסטלגיה כמה הייתי חורש על זה כילד/נער   הייתה לי תקופת אירוסמית' די רצינית פעם.